Bron: 20th Century Fox Trailer | Deadpool 2

Deadpool 2 Trailer

Movie Trailers

20th Century Fox zet de officiële trailer van ‘Deadpool 2’ online

Deadpool 2
Bron: 20th Century Fox Trailer | Deadpool 2

Dat Ryan Reynolds bezig is om de nieuwe film ‘Deadpool 2’ te promoten is wel duidelijk. Want er al genoeg materiaal online gezet voordat de eerste officiële trailer er was. 20th Century Fox heeft misschien een hit in handen, alleen is de vraag of mensen na ‘Avengers: Infinity War‘ niet klaar zijn met superhelden. Want een aantal weken voor de film uit komt komt de concurrentie al naar de bioscoop.

Bij het zien van de trailer komen de verhalen van het ongeluk ook boven drijven. Want een stuntvrouw is tijdens de opnames overleden aan de verwondingen na een stunt. Ook is de acteur T.J. Miller aangesproken over een aantal zaken. Want hij zou het één en ander hebben geflikt bij vrouwelijke collega’s. Toch is hij te zien in ‘Deadpool 2’.

Deadpool 2
Bron: 20th Century Fox Trailer | Deadpool 2

Genoeg over de drama wat achter de schermen aan de gang is, maar over de trailer van ‘Deadpool 2’. Want er worden genoeg trucjes uit de kast gehaald. Want de verwijzingen naar X-Men zitten er van begin tot eind doorheen. Zo wordt er over een tijd een X-Force film gemaakt. En lijkt dat zij deze film gebruiken om het begin verhaal te vertellen. Deadpool is ook te zien in de iconische stoel van Professor X.

Ook wordt er met een dikke knipoog grappen gemaakt over de seksualiteit van Deadpool zelf. Want in de stript is de (anti) superheld pan-seksueel. De grappen over wanneer iets niet in je mond past, dan zeker niet in je kont. En Deadpool neemt het ook niet serieus als het gaat om hoe mannelijk hij over komt. Want in de Deadpool 2 trailer rent hij ook rond in hakken.

Deadpool 2
Bron: 20th Century Fox Trailer | Deadpool 2

Vanaf 17 mei is de superheld samen met nieuwe en oud bekende te zien in de bioscoop. Waar ook een hele groep aan was gekoppeld. Want het wordt uitgebracht door 20th Century Fox. En zij maakte onder andere ’27 Dresses’ en ‘The Devil Wears Prada’.

Latest Reviews