App Blog

Denk outside the box met deze apps

Blackbox – iOS

Blackbox - Outside The Box
Normaal gesproken gebruik jij je vingers als jij een game speelt op je smartphone of tablet.
Met de game Blackbox is dat net even anders. Want daar moet je outside the box denken, want daar moet jij je smartphone of tablet op een creatieve manier gebruiken. Daar heb je 99% van de tijd je vingers niet bij nodig.
Mocht je Android hebben? Dan kan je de app niet downloaden omdat het door Ryan Mcleod speciaal ontworpen voor iOS oftewel de Apple telefoons en tablets.

Ik heb de Blackbox geprobeerd maar van het outside the box denken werd in ontzettend gefrustreerd.
Want zelfs na een hint te hebben gekocht kwam ik er niet uit. Want de ene keer moet jij je telefoon draaien. De andere keer moet je het contrast aanpassen. Op dit moment ben ik nog niet zover met het spel, want ik kan mijn hoofd er niet koel bij houden.

Kami 2 – Android / iOS

Kami 2
Er worden niet alleen mooie apps gemaakt voor iOS maar ook voor Android.
Kami 2 is het vervolg op de game Kami. Het is een puzzel game waarbij je niet alleen outside the box moet denken maar goed na moet denken welke kleuren je kiest. Het lijkt alsof het stukjes papier op het scherm zitten wanneer je het goed hebt gedaan. Het is heel mooi ontworpen.

Het spel werkt als volgt. Je krijgt een aantal kleuren te zien en jij moet er voor zorgen dat het scherm in één kleur veranderd.
Dat doe je door één kleur te kiezen en op een andere kleur te klikken. Zo veranderd de oude kleur in de kleur die jij heb gekozen. Je krijgt een aantal zetten en als je goed nadenkt moet het lukken om het level te voltooien. Denk goed nu dan moet het lukken.

Mekorama – Android / iOS

Mekorama

Een andere puzzel game die de moeite meer dan waard is om te spelen is Mekorama.
Jij moet er voor zorgen dat het kleine robotje terug komt naar zijn huis, daar heb je 50 levels voor.
Naarmate je verder komt met het spel worden de levels steeds moeilijker. Het is heel goed ontworpen en ik vond het robotje heel schattig.

De kleuren en het ontwerp spraken mij aan en dat zorgde ervoor dat ik het spel graag wilde spreken.
Ik moet wel zeggen dat ik een grote telefoon heb, maar ik had het gevoel dat ik een groter scherm nodig had.
Waarschijnlijk maakt het niet uit of je een tablet hebt of een smartphone. Maar dat zorgde er niet voor dat het spelen van de game minder werd.

Latest Reviews

Ook interessant
Source: Youtube Videoland | Echte Gooische Moeders
De terugkeer van de Echte Gooische Moeders