Despicable Me 3

Het samengestelde gezin met Gru aan het hoofd is terug met Dispicable Me 3


Na twee Despicable Me films en een solo film voor de groep Minions is het tijd voor Despicable Me 3.
Nadat Gru en Lucy aan het eind van de tweede film waren getrouwd moest je een lange tijd wachten hoe het huwelijk zou bevallen.
Dat ga je zien het nieuwe deel en zoals je gewend bent zijn de drie meisjes Margo, Edit en Margo en de Minions weer van de partij.

Een nieuw personage wordt geintroduceerd en je gaat terug naar de jaren ’80. Moet je de film in de bioscoop gaan zien? Of wachten totdat je Despicable Me 3 kan streamen? Lees meer over de film na de trailer en het verhaal.

Dit is Dispicable Me 3

Gru moet het opnemen tegen Balthazar Bratt, een voormalig kindsterretje dat geobsedeerd is door het personage dat hij in de jaren 80 speelde.
Balthazar heeft het dit keer gemunt op een groot schip. Daarnaast ontstaat er de nodige rivaliteit wanneer hij zijn lang verloren gewaande tweelingbroer Dru ontmoet.

Dit vond ik van Despicable Me 3

In 2015 had Illumination Entertainment een klapper van een film in handen de Minions kregen een solo film.
Je zag waar ze vandaan kwamen en opzoek gingen naar Gru. De humor was geweldig en ik kon het keer op keer kijken en nog steeds in de scheur liggen. Met deze verwachtingen ging ik naar Despicable Me 3 kijken.

Qua animatie en humor wisten zij mij heel goed te vermaken. Het is een Europese productie en dat merk je ook aan de manier waarop er grappen gemaakt worden. Het schuurt tegen het randje aan en dat maakt het leuk om als volwassene naar de film te kijken. Er is ook aan het jonge publiek gedacht en daar zijn de onschuldige en toch grappige grappen voor gemaakt.

Despicable Me 3 zijn allerlei mini verhalen

Het verhaal gaat letterlijk verder waar het geëindigd is bij het tweede deel. Despicable Me 3 heeft een aantal verhaallijnen. Voor (bijna) ieder karakters is er een verhaallijn geschreven wat ik wel jammer vind. Want het leek alsof je naar een aantal verschillende films aan het kijken was.
Lucy is bezig met de band die zij heeft met de meisjes, zij wilde een perfecte moeder zijn en dat gaat met ups en downs.

Agnes heeft haar eigen avontuur en ik van haar personage zou ik een solo film willen zien. Haar fantasie is geweldig en de wereld veranderd met haar mee. Zelfs tot aan de stoerste mannen.
Gru ontmoet Dru en hij probeert terwijl zij op schurken-pad gaan hem te leren kennen.

De Minions hebben een eigen verhaal lijn en hebben ineens (na drie films) een leider. Alleen maakt hij het niet leuker. Want hij is de chagrijnige leider die denkt het beste te doen voor de rest. Je ziet Stuart, Kevin, en Bob niet terug in de film. Waar zij zijn gebleven blijft voor mij een vraag.
De makers weten een schurk erin te schrijven, en hij heeft zijn eigen typische jaren ’80 kleding, muziek en andere elementen. Een goed idee om zo oudere kijkers naar de bioscoop te lokken.

Mijn Conclusie

De makers willen te veel elementen in de Despicable Me 3 verwerken. Toch is de film vermakelijk en tot de nok toe gevuld met humor. Het is een film die het kijken in de bioscoop meer dan waard is. Met herkenbare muziek uit de jaren ’80 en de personages die je kent van de voorgaande films.

Latest Reviews