Music Listed

Dit najaar maken deze artiesten een comeback

Zit jij de wachten tot dat deze artiesten een comeback gaan maken?

De eerste acht maanden van 2017 zijn voorbij en daarmee is het najaar begonnen. Dat betekend dat de entertainment industrie zich gaat klaarmaken voor de feestdagen in december. Want daarmee hopen een aantal artiesten een grote comeback te kunnen maken. Van een aantal artiesten is er al iets bekend over de comeback die eraan zit te komen. Lees hieronder meer over de album die binnenkort uit gaan komen.

De artiesten die ik hieronder in Listed heb gezet maken stuk voor stuk een comeback waar vele mensen soms jaren op hebben moeten wachten. Toch komen ook Mario, Fergie, Pink en Kylie Minogue dit najaar met nieuwe muziek. Houdt de blog in de gaten. Zodra er nieuwe informatie is zal ik dat zeker gaan delen.

Sam Smith – Titel Onbekend

Sam Smith heeft een jaar zijn rust gepakt om zijn eigen leven buiten de spotlights te kunnen hebben. Hij maakte een aantal dagen geleden bekend dat er binnenkort nieuwe muziek aan zit te komen. Tijdens het jaar dat Sam Smith een pauze nam heeft hij alle tijd gehad om in alle rust muziek te schrijven. Zijn album dat dit najaar zal voor veel mensen op de verlanglijsten komen te staan.

Eind 2017 en begin 2017 werd er wat los gelaten over de vorderingen op het tweede album van de Britse zanger. Er werd informatie los gelaten over welke artiesten samen met Sam zouden schrijven. Adam Lambert, Clean Bandit, Naughty Boy, Timbaland en zanger Frances zouden met hem hebben geschreven of gaan samenwerken.

Ne-Yo – Good Man

Het is al weer even geleden dat Ne-Yo een album heeft uitgebracht. In mei van dit jaar bracht hij de eerste single uit waarbij je een klein voorproefje krijgt van het album Good Man. De single ‘Another Love Song’ is catchy en is perfect voor de zomer. Het aankomende album komt deze maand uit, de precieze release data is nog onbekend. Tot die tijd moet je het doen met de eerste single dat afkomstig is van het album.

Anastacia – Evolution

Het zevende studio album van Anastacia zit eraan te komen. Drie jaar geleden bracht zij Resurrection uit en dat was helaas niet het succes waarop de zangeres had gehoopt. Zij wilde met een schone lij beginnen. Anastacia liet weten hoe oud zij was en de bekende bril ging de prullenbak in. Tijdens de opnames van Evolution kwam de zangeres erachter dat zij sterker is dan gedacht. Anastacia hoopt met het album Evolution dat de luisteraars er kracht en moed uit kunnen halen.

Een jaar lang is er aan het nieuwe album gewerkt. Dit najaar kan de wereld naar Anastacia haar muziek gaan luisteren. De opnames vonden plaats in Stockholm samen met producer Anders Bagge. Je gaat de herkenbare stem van Anastacia terug horen met een pop/rock sounds dat je van haar gewend bent. Luister hieronder naar de comeback single ‘Caught In the Middle’.

Shania Twain – NOW

Shania Twain ken ik van haar grote hit. Daarna viel zij voor Nederland niet zo op met haar singles maar daar kan binnenkort verandering in komen. Na NOW eerst uit te stellen van begin 2017 naar het midden van het jaar, is er eindelijk een release datum. 29 september is het nieuwe album van Shania Twain te koop.

Eind december 2016 zou het album al zo goed als af zijn geweest, toen gaf zij een interview aan Billboard Magazine en noemde het resultaat van NOW een ‘muzikale schizofrenie’. Je kan van alles verwachten, toch heeft zij een kleine preview uitgebracht in de vorm van een single. Kijk en luister naar de comeback single van NOW: ‘Life’s About to Get Good’.

Demi Lovato – Tell Me You Love Me

Sam Smith was niet de enige artiest die een tijd rust wilde hebben. Demi Lovato sloot zich af van de sociale media en legde de focus op haar privé leven. Zij is weer een aantal weken in de spotlight en bracht de single ‘Sorry Not Sorry’. En tijdens de zomer was zij ook te horen op de single ‘Instruction’ van Jax Jones, je kon niet om haar heen.

Eindelijk is het tijd voor een lijst met nieuwe nummer oftewel een nieuw album. Tell Me You Love Me komt eind september uit en zal een sound van Demi lovato gaan horen die je gewend bent. Pop met een lekkere ‘FU’ attitude. Hieronder de videoclip van haar kleine comeback single ‘Sorry Not Sorry’. Want eigenlijk is Demi niet echt weg geweest.

Latest Reviews