Deze film remakes zijn in de maak

Disney, MGM, Universal en Netflix zijn druk bezig met een aantal film remakes

De verschillende filmstudio’s houden van een remake op zijn tijd. Zo weten zij dat een nieuwe generatie kennis maakt met een franchise. Maar het draait natuurlijk om het gevoel dat bij de oudere generatie wordt opgeroepen. Want je krijgt het nostalgische gevoel en dat zorgt over het algemeen voor een hele hoop geld. De filmstudio’s zijn achter de schermen druk bezig om deze film remakes voor elkaar te krijgen.

Omdat er zoveel films uitkomen, en de ene na de andere filmstudio bekend maakt wat er gaat komen. Kan het natuurlijk zijn dat je een aantal film remakes hebt gemist. Hieronder een aantal remakes die in de maak zijn, en die moet je zeker in de gaten houden. Want zoals het er nu naar uit ziet kan het niet anders dan dat het stuk voor stuk hits worden.

Child’s Play

Disney, MGM, Universal en Netflix zijn druk bezig met een aantal film remakes
Bron: GIPHY | Child’s Play

Het lijkt erop dat horror voorop loopt als het om film remakes gaat. Want zij weten het voor elkaar te krijgen om de ene na de andere franchise nieuw leven in te blazen. Met ‘Child’s Play’ is er een nieuwe klassieker aan de beurt. Alleen lijkt het erop dat MGM niet zo goed weet wat zij met Chuckie moeten doen.

Want er komt een remake aan, alleen is dat niet het enige wat er gaat gebeuren. Achter de schermen wordt er gewerkt een een televisie serie, vervolgen op de films die sinds 1989 zijn uitgekomen en de reboot. Tot nu toe zijn de makers van ‘It: Chapter One‘ aan het project gekoppeld. Dat kan een hele goede richting op gaan. Tot nu toe is er verder weinig bekend over een releasedatum, wel dat de film inspiratie heeft opgedaan bij ‘Stranger Things‘. Want een groep kinderen zou het gaan opnemen tegen de moordlustige pop.

The Witches

Disney, MGM, Universal en Netflix zijn druk bezig met een aantal film remakes
Bron: GIPHY | The Witches

In 1990 lanceerde Nicolas Roeg zijn versie van Roald Dahl boek ‘The Witches’. Als kinds zijnde vond ik dit een doodenge film. Met een kussen voor mijn hoofd zat ik te kijken, en als volwassene komt daar een mogelijke goede remake van. De cast is nog onbekend. Het talent dat nu aan het project is gekoppeld zijn Guillermo del Toro en Alfonso Cuarón. In eerste instantie Guillermo gaan regisseren, maar hij is een plek opgeschoven en samen produceren zij de film.

Tot nu toe lijkt Robert Zemeckis te zijn gekoppeld als schrijver en regisseur van ‘The Witches’. Als het aan Roald Dahl ligt wordt het originele verhaal van het boek door getrokken in de film. Het verhaal volgt een jonge jongen die op vakantie is met zijn oma. In het hotel wordt een conferentie gehouden voor de heksen. Zij willen alle kinderen in Engeland veranderen in muizen. Daar wilt de jongen een stokje voor steken.

The Sword in the Stone

Disney, MGM, Universal en Netflix zijn druk bezig met een aantal film remakes
Bron: GIPHY | The Sword in the Stone

Dat Disney druk bezig is om een on demand dienst uit de grond te stampen wordt langzamerhand steeds duidelijker. Zij gaan ook een remake maken van ‘The Sword in the Stone’. In 1963 kwam de animatie film uit, waarbij Arthur onder de hoede wordt genomen door Merlijn. Om er een live action versie van te maken, was een kwestie van tijd.

Om de on demand dienst te voorzien van originele content gaat regisseur Juan Carlos Fresnadillo aan de slag met de klassieker. Verwacht alleen niet dat de liefdevolle eekhoons, magische meubels en spullen en een gedaante veranderingsgevecht. Op een lichte manier terug komen. Want de regisseur maakte ’28 Days Later’ en scriptschrijver Bryan Cogman van onder andere ‘Game Of Thrones’, gaan daar een donkere versie van maken.

Point Blank

Disney, MGM, Universal en Netflix zijn druk bezig met een aantal film remakes
Bron: GIPHY | Point Blank

In 2010 werd de Franse film ‘Point Blank’ gelanceerd. Zoals Hollywood dat vaker doet moet er een remake van worden gemaakt. De film kreeg lovende kritieken en daar komt binnenkort een Engelstalige versie van. In de hoofdrol Frank Grillo en Anthony Mackie. Regisseur Joe Lynch neemt plaats op de regisseursstoel. Beide heren namen het tegen elkaar op in ‘Captain America’ franchise. Dit keer kunnen zijn voor een re-match gaan.

Het verhaal van ‘Point Blank’ gaat over een verpleger Samuel. Zijn vrouw is zwanger en wordt ontvoert door een moordenaar. Om zijn vrouw en toekomstige kind levend terug te zien moet hij het opnemen tegen de grote baas. Regisseur Joe Lynch is aan het project toegevoegd en moet dit tot één van de succesvolle film remakes. De film komt naar Netflix, je kan het dan kijken vanaf je eigen bank.

Latest Reviews