Movie

Deze films draaien in november in de bioscoop

Dit zijn de films die in november in de bioscoop te zien zullen zijn

In de bioscoop proberen zij er alles aan te doen om jou naar binnen te lokken. Niet alleen door de vers gebakken popcorn, maar ook door de nieuwe film titels die in november in de bioscoop draaien. Er komt genoeg naar de bioscoop, maar welke films mag je in november niet missen? Ieder genre wordt vertegenwoordigd, het enige wat jij nog hoeft te doen is hieronder de titels kiezen en gaan.

In de maand oktober kwamen er ook een aantal goede titels uit. Die in de maand november ook nog te zien zullen zijn. Mocht je de films als ‘Venom’, ‘A Star Is Born’ of ‘Zwaar verliefd’ nog niet hebben gezien. Kijk in de lijst van vorige maand om te kijken wat je hebt gemist.

Vanaf 1 november zijn onder andere Halloween, Bohemian Rhapsody en The Nutcracker & The Four Realms te zien

Halloween wordt op 31 oktober gevierd. Toch komt Universal Pictures een dag later met de 2018 versie van ‘Halloween‘. Waar Jamie Lee Curtis terug keert in de rol van Laurie. Nu jaren later dan de 1978 versie zich afspeelt, is het tijd om wraak te nemen. Mocht jij van plan zijn om eerder naar de film te willen? Een aantal bioscopen laten de film al eerder in de bioscoop draaien.

Het leven van Freddie Mercury is genoeg stof om een film van te maken. Voor 20th Century Fox en de andere Queen bandleden was het de hoogste tijd om het ontstaan van het succes tot en met het overlijden van de leadzanger. Vanaf 1 november kan je gaan kijken naar ‘Bohemian Rhapsody‘ de biografische film waar acteur Rami Malek in de huid van Freddy kruipt. Met de iconische muziek kan dit alleen maar een hele grote film hit van 2018 gaan worden.

Naast de horror en muziek is er ook nog meer te zien in de bioscoop

De ballet voorstelling ‘The Nutcracker’ wordt al jaren met de feestdagen veel bezocht. Voor Disney een concept waar zij de tanden heel graag in wilden zetten. Het is eindelijk zover, want vanaf 1 november draait de verfilming ‘The Nutcracker & The Four Realms‘ in de Nederlandse bioscoop. Misschien aan de vroege kant voor de kerst, maar zo kan je rustig in de stemming komen. Met bekende acteurs: Keira Knightley, Mackenzie Foy, Helen Mirren, Morgan Freeman en Misty Copeland.

Als je J.J. Abrams en Julius Avery samen een film laat maken, krijg je als resultaat: ‘Overlord‘. Waarbij science fiction, horror, oorlog en dergelijke genres samen komen. De trailer geeft een beeld waarbij de speciale effecten heel goed zijn afgewerkt, plus dat het een heel lugubere film gaat worden. Vanaf 8 november kan jij met volle verbazing in de bioscoop zaal gaan zitten.

De tweede helft van de nieuwe films die in november in de bioscoop te zien zijn, zijn perfect voor de feestdagen

Dat de Harry Potter tot op de dag van vandaag nog blijft scoren, wilt wel zeggen dat het tweede deel van de spin-off uit komt. In ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald‘ zie je hoe Newt Scamander en zijn vrienden Albus Perkamentus helpen met een groot probleem. Dat aan het eind van het eerste deel al duidelijk werd. Weten J.K. Rowling en Warner Bros de fans die niet achter Johnny Depp staan, hen alsnog over te halen om te gaan kijken? Vanaf 14 november draait de film in de bioscoop.

Er zijn ontelbare films uitgekomen waar ‘Robin Hood‘ de arme mensen helpt. In de 2018 versie, dat door Lionsgate wordt uitgebracht, zal Taron Egerton in de bekende rol zal kruipen. Als je de trailer hebt gezien zie je dat er heel veel computer effecten gaan worden toegepast. Verder zie je Jamie Foxx en Jamie Dornan in de nieuwe film. Vanaf 22 november draait de superheld met pijl en boog in de Nederlandse bioscopen.

Ben jij klaar om eind met de film die eind november in de bioscoop draaien je voor te bereiden op december?

Oscar winnende regisseur Steve McQueen is terug met een nieuw pareltje. De film ‘Widows‘ komt uit, waarbij een aantal weduwe de rommel van de overleden mannen moeten opruimen. Daar moet flink wat geweld bij komen kijken om dat voor elkaar te kunnen krijgen. De film laat misdaad, passie en corruptie zien. Ben jij klaar om te zien hoe de dames het heft in eigen handen nemen? Vanaf 22 november kan jij naar de film gaan kijken.

De animatie studio Illumination Entertainment maakt achttien jaar later een nieuwe versie van de bekende kerstfilm ‘The Grinch‘. De groene harige mopperkont die niet van kerst houdt is terug! Niemand minder dan Benedict Cumberbatch heeft de stem het bekende figuur ingesproken. Hij zal er hier ook alles aan doen om zijn dorp genoten de kerst te ontnemen. Verwacht een groot visueel spektakel, dat perfect past bij de studio en de kerst. Vanaf 29 november kan jij al snuffelen aan de kerst in de Nederlandse bioscoop. De film is in het Engels en Nederlands te zien.

Latest Reviews