Movie

Deze films komen in december naar de bioscoop

Dit zijn de films die je kan gaan kijken als je in december naar de bioscoop gaat

Als je naar de filmtitels kijkt die in december naar de bioscoop komen. Zie dat de filmstudio’s er alles aan doen om het hele gezin naar de bioscoop te krijgen. De keuze is reuze en daarom staan hieronder de beste titels voor je op een rij. Zodat jij de films niet hoeft te missen.

Het kan zijn dat er films van de maand november nog draaien wanneer jij in december naar de bioscoop gaat. Kijk in de lijst van vorige maand welke titels je nog tegen kan komen. Daar horen bijvoorbeeld ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald‘ en ‘Bohemian Rhapsody‘.

All You Need Is Love

All You Need Is Love - Dit zijn de films die je kan gaan kijken als je in december naar de bioscoop gaat
Bron: Dutch Filmworks & Filmdepot | All You Need Is Love

In de maand december staat niet alleen de feestdagen centraal, maar ook de liefde. Daarmee heeft RTL 4 een hit in handen met op kerst avond de traditie ‘All You Need Is Love‘. Om dat succes uit te breiden, komt de film versie 6 december naar de bioscoop. Waarin de presentator geen zin heeft om de kerstspecial te presenteren. Wat gebeurd er dan?

Wat zeker is, is dat er een grote blik met bekende Nederlandse acteurs en actrices is opengetrokken. Zodat een groot publiek wordt aangesproken om naar de bioscoop te gaan. Dit is de enige Nederlandse film die rond de feestdagen n de bioscoop draait. Waardoor de kans van slagen al bijna 100% is. Wil jij het bekende liefdes programma in de bioscoop zien? Dat kan vanaf begin december.

Ralph Breaks The Internet

Ralph Breaks The Internet - Dit zijn de films die je kan gaan kijken als je in december naar de bioscoop gaat
Bron: Disney & Filmdepot | Ralph Breaks The Internet

In 2012 kwam ‘Wreck-It Ralph‘ uit. De animatie film van Disney waarbij de kijker samen met een aantal bekende videogame figuren in de wereld van de arcade hallen dook. Nu het vervolg ‘Ralph Breaks The Internet‘ uit komt, is er een update geweest. Het internet is aangesloten en Sugar Rush heeft een nieuw onderdeel nodig. Daarvoor gaan Ralph en Vanellope het internet op om het te kopen.

Alleen komen zij terecht in een voor hen onbekende wereld. Weten zij uit de handen te blijven van de verschillende virussen en malware? Vanaf 12 december is de animatie film in de Nederlandse bioscopen te zien. In de Engelstalige- maar ook de Nederlandse versie.

Aquaman

Aquaman - Dit zijn de films die je kan gaan kijken als je in december naar de bioscoop gaat
Bron: Warner Bros & Filmdepot | Aquaman

Je zou het bijna vergeten dat Warner Bros met een eigen superhelden film op de proppen komt. Want ‘Aquaman‘ was eerder te zien in ‘Justice League‘. Dit keer moet hij het toch alleen doen. Althans dat lijkt zo te zijn, want achter de camera zit horror regisseur James Wan. In de trailer zag je dat er een waar onderwater werd is gecreëerd. Het zag er prachtig uit.

De concurrentie is moordend en ben benieuwd hoe goed de superhelden film het in december gaat doen. Het nog even wachten voordat je de onderwater wereld kan betreden. Jij kan vanaf 13 december naar de bioscoop om Jason Momoa te gaan bewonderen.

Mary Poppins Returns

Mary Poppins Returns - Dit zijn de films die je kan gaan kijken als je in december naar de bioscoop gaat
Bron: Disney & Filmdepot | Mary Poppins Returns

Voor Emily Blunt is er een grote taak weggelegd. Want met ‘Mary Poppins Returns‘ heeft Disney het voor elkaar om een vervolg van de populaire film uit te brengen. De technieken zijn een verbeterd en dat betekend dat het geheel er strakker uit kan zien. Vanaf 19 december december is Mary Poppins terug in de bioscoop. Ga jij met het gezin er naartoe?

Want bij het vervolg heeft de familie Banks weer hulp nodig. Alleen zijn de kinderen volwassen en hebben zij weer kinderen gekregen. Een nieuwe generatie staat klaar om samen met Mary in de fantasie wereld te duiken. Maak je klaar op een waar spektakel op beeld, wat een aanrader is om met het hele gezin te gaan kijken.

Bumblebee

Bumblebee - Dit zijn de films die je kan gaan kijken als je in december naar de bioscoop gaat
Bron: Paramount Pictures & Filmdepot | Bumblebee

Deze nieuwe actie-avonturenfilm begint in 1987, als Bumblebee zich schuilt houdt in een autokerkhof in een klein Californisch badplaatsje. Charlie, een avontuurlijke tiener, ontdekt de zwaar beschadigde Bumblebee. Voor Paramount Pictures de hoop dat het een groot succes gaat worden. Want zij lijken met de handen in het haar te zitten, als het om de ‘Transformers‘ franchise gaat.

Achter de schermen is er alles aan gedaan om het tot in de details perfect te krijgen. Met als producenten Michael Bay en Steven Spielberg. Waardoor er twee bekende heren van de filmwereld bij de film zijn betrokken. Vanaf 20 december kan je zien hoe Bumblebee samen met Charlie de wereld probeert te redden.

Spider-Man: Into The Spider-Verse

Spider-Man: Into The Spider-Verse - Dit zijn de films die je kan gaan kijken als je in december naar de bioscoop gaat
Bron: Sony Pictures & Filmdepot | Spider-Man: Into The Spider-Verse

Voor Sony Pictures komt er een spannende tijd aan. Want de filmstudio gaat de concurrentie achterna. Warner Bros lanceert al jaren animatie films van onder andere Batman en Superman. Nu krijgt Spider-Man de mogelijkheid om te laten zien wat het karakters of eigenlijk meerdere karakters in huis hebben. Weten zij het voor elkaar te krijgen om een groot publiek naar de bioscoop te krijgen?

Vanaf 20 december draait ‘Spider-Man: Into The Spider-Verse’ waarin je een aantal versies van Spider-Man gaat zien. Met onder andere Miles Morales. De bekende creatieve geesten Phil Lord en Christopher Miller zorgen voor een creative en frisse blik op de bekende superheld. De animatie lijkt perfect te zijn, en is voor het hele gezin een must see. Ga jij naar de bioscoop? De Engelse- en Nederlandstalige versie komt vanaf december naar de bioscoop.

Latest Reviews

Ook interessant
Disney Movie Review
Finding Dory