Halloween entertainment

Deze horror films draaien Halloween 2017 in de bioscoop

Vier Halloween 2017 niet thuis, maar in de bioscoop. Deze films draaien er rond 31 oktober

De komende weken komen er een hoop horror films uit. Nu begon september al heel goed met de remake van IT, maar toch moet Halloween 2017 nog beginnen. Ga de deur uit om in de Halloween stemming te komen en dat kan je samen, met een groep of als je het liever hebt alleen bij de dichtstbijzijnde bioscoop. Het blijft niet bij één film want er zijn een aantal filmstudio’s die hopen te gaan scoren met een horror film op het grote scherm.

vorige week deelde ik een aantal films die je kan gaan kijken om samen met de familie in de Halloween 2017 stemming te komen. Het zijn niet de meeste enge films maar het is een begin. Zo kan je rustig in de stemming komen en hoef je geen rekening te houden met de kinderen. Dit kan je doen op bijna ieder scherm in huis. Want Netflix heeft on demand een aantal klassiekers tot recente ‘griezel’ films klaar staan om te gaan kijken.

Happy Death Day – 12 oktober in de Nederlandse bioscoop

Na het zien van de trailer van Happy Death Day deed dat mij heel erg denken aan de film Before I Fall. Alleen zit de twist er dit keer niet in hoe zij iets kan voorkomen. Maar wie haar iedere keer probeert te vermoorden. Jessica Rothe beleefd de dag waarop zij vermoord wordt keer op keer opnieuw.

Kan zij het tegenhouden of moet zij zich overgeven, want dit is nou eenmaal wat het is. Dat kan je vanaf 12 oktober gaan zien in de bioscoop. Het beloofd een spannende en bloederige film te worden, want de makers achter The Purge, Get out en The Visit hebben aan deze film gewerkt. Happy Death Day zal zeker tot en met Halloween 2017 in de bioscopen draaien.

https://youtu.be/pZal0VCBqNc

The Snowman – 19 oktober in de Nederlandse bioscoop

De verschillende trailers van The Snowman heb ik al besproken. Dat betekend niet dat het niet de moeite waar is om in dit lijstje neer te zetten. Het is een film dat gebaseerd is op een boek. Daarmee kan het twee kanten op gaan. Het wordt bijna magisch en een film die je moet zien. Of de filmmakers hebben delen van het boek gebruikt die voor hen interessant waren. Vanaf 19 oktober kan je het zelf gaan zien, want vanaf dan kan je The Snowman gaan zien. Misschien krijg je niet het Halloween 2017 gevoel erbij want met al dat sneeuw heeft het meer weg van de Kerst. Maar dan heel erg bloederig.

Jigsaw – 26 oktober in de Nederlandse bioscoop

Na een aantal jaar afwezig te zijn geweest is Jigsaw terug. Net als de voorgangers in de Saw franchise is het dit keer weer raak. Lichamen van dode mensen worden overal in de stad gevonden met een afdruk van het beroemde maar ook oh zo gevreesde puzzelstukje. Dat betekend dat Jigsaw weer terug is, alleen is de vraag wie is de copycat? Of zit het verhaal anders in elkaar? Ik twijfel of ik naar de gruwelijke horror film ga. Na het derde deel ben ik afgehaakt omdat het mij iets te vies werd. Ik heb nog even om erover na te denken. Vanaf 26 oktober is Jigsaw, oftewel Saw 8 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Flatliners – 8 november in de Nederlandse bioscoop


Heb je na Halloween 2017 nog niet genoeg horror films gezien dan sluit Flatliners vanaf 8 november het ‘horror seizoen’ af. In Amerika draait de film al en de recensies zijn niet mals. De remake van de 1990 versie van Kevin Bacon en Julia Roberts in te zien waren schijnt meerdere kapiteins op het schip te hebben. Wat voor horror film is het. Wat wel hetzelfde blijft als de versie uit de vorige eeuw is het verhaal. Een aantal studenten wilt erachter komen wat er na de dood is. Om dat zelf te kunnen ervaren laten zij zich voor een aantal minuten dood gaan. Omdat het in eerste instantie onschuldig overkomt willen zij het langer proberen. Tot dat de eerste negatieve bijverschijnselen om de hoek komen kijken.

Latest Reviews

Ook interessant
Wie moet tijdens Kroongetuige aflevering 7 naar huis?