Movie News

Disney onthult beelden op CinemaCon

Movie News

Op CinemaCon laat Disney de eerste beelden zien van Dumbo, Aladdin en The Lion King

Dat Disney weet wat zij aan het doen zijn kan je zien aan de goede cijfers die de verschillende films hebben. Er zijn een aantal uitzonderingen. Maar over het algemeen is het bedrijf goed bezig. Op de vakbeurs CinamaCon voor de filmwereld liet Disney het één en ander zien en los over de films die volgend jaar uitkomen.

De titels ‘Dumbo’, ‘Aladdin’ en ‘The Lion King’ waren al bekend. Maar er werden meer data los gelaten over welke films in 2019 uit gaan komen. Maar laat ik het eerst hebben over wat Disney liet zien op CinemaCon. Want de live action versie van ‘Dumbo’ gemaakt door Tim Burton komt er echt aan. En de eerste foto’s laten niets aan de verbeelding over. Het ziet er goed uit en ben benieuwd wat voor draai de regisseur aan de filmklassieker heeft gegeven.

De mensen in de zaal kregen een voorproefje van ‘The Lion King’ en ‘Aladdin’. Volgens hen was het visueel en qua geluid bijna een kopie van de animatie film. Het is niet voor niets dat John Favreau na ‘The Jungle Book’ met deze film aan de slag ging. De beelden van ‘Aladdin’ waren van achter de schermen. En hoe Will Smith er als Genie uit gaat zien. Hij is niet blauw en lijkt een mix van ‘Fresh Prince of Bel Air’ en ‘Hitch’ te zijn.

Disney maakt de tijdlijn van films bekend bij CinemaCon en daar staat ‘Artemis Fowl’ tussen

Ook werd te tijdlijn getoond waarop je ziet wanneer welke film die van Disney vandaan komt, uit gaat komen. Een verrassende titel is die van ‘Artemis Fowl’. Waar tot nu toe weinig over bekend is gemaakt. Het is gebaseerd op de boeken serie van Eoin Colfer’s. en de eerste film wordt op dit moment opgenomen in Engeland, Noord Ierland en Ho Chi Minh City. Kenneth Branagh is de regisseur en volgend jaar moet het uit gaan komen.

Het verhaal gaat over een Artemis Fowl, hij is een twaalfjarig crimineel meesterbrein. Wanneer hij erachter komt dat iedere elf een magisch boek bezit, steelt hij er één. Maakt er foto’s van en stuurt het naar zijn laptop. Maar komt er achter dat de elven ook veel goud bezitten. Door elven officieer te ontvoeren hoopt hij dichterbij het geld en goud te komen.

In de notendop hoe het verhaal mogelijk zou kunnen gaan. Maar Disney heeft een magische franchise in handen waarmee zij een hoop kunnen gaan doen. Het is door vele vergeleken met Harry Potter. En kunnen daarmee de strijd aan gaan met Warner Bros. Met tot nu toe vijf boeken kan de mouse house nog een aantal jaar vooruit.

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
Kygo feat. Selena Gomez – It Ain’t Me