Disney Movie Review

De Disney soundtracks zijn te beluisteren bij Mixcloud

De deejays op Mixcloud hebben de Disney soundtracks door elkaar gemixt in de verschillende mixen

Mocht je een super fan zijn van Disney? Dan hebben een aantal deejays de beste mixen voor je gemaakt. Want van de eerste bekende en klassieke nummers tot aan de net uitgekomen nummers. De Disney soundtracks zijn in de mix gegooid en zorgen voor een lange tijd muziek waarbij je terug gaat naar de bekende animatie films. Daar blijft het niet bij in een aantal mixen die je op Mixcloud kan vinden zijn live action klassiekers van Disney in de vinden.

DoItAll Entertainment mixt er flink op los in een twintig minuut durende mix

Met ruim tien jaar op de teller is DoItAll Entertainment bekend in de muziek wereld en heeft een hele lange lijst met verschillende mixen. Zes maanden geleden zette hij de mix online. Het was een live stream waarbij de deejay liet horen wat hij kon. De mix heeft alles wat een klassieke mix moet hebben. Wat DoItAll Entertainment heel goed doet is de Disney soundtracks pakken en daar een moderne twist aangeven.

Je niet alleen de klassiekers die in een nieuw jasje, maar er worden andere nummers aan toegepast en het past. Hoe gek dat aan het begin ook klinkt. Jay-Z en andere rappers kan je naast de Disney hits zetten. Mocht je zin hebben in een wat rauwere mix waarbij R&B, Hip-Hop en dance voorbij komen, dan moet je de mix van DoItAll Entertainment opzetten.

Heb je meer tijd? Luister naar de Disney soundtracks in de vorm die Matt Nevin eraan heeft gegeven

Het is niet voor het eerst dat ik de mixen van Matt Nevin deel. Hij weet mij iedere keer te verrassen wanneer hij een nieuwe mix online zet. De laatste mix staat in het teken van de Disney soundtracks. Wat de Britse deejay doet is de bekende nummers uit de animatie films gebruiken en op een creatieve manier achter elkaar zetten. Tussendoor krijg je ook kleine geschiedenis les. Want Matt Nevin begint met de laatste Disney animatie film Moana, maar laat de klassiekers als Beauty and the Beast en andere voorbij komen.

Daarmee is de mix nog niet compleet. Hij heeft de verschillende singles die bekende artiesten hebben ingezongen verwerkt. Zo hoor je Phil Collins en Shakira ook. Heel stiekem zit er een nummer doorheen die in een Dreamworks film is verwerkt. Welke dat is moet je zelf achter komen.

Disco misstaat de Disney soundtracks niet en dat komt door Keita Nishizawa


De Aziatische deejay Keita Nishizawa wist een swingende mix te maken van een aantal Disney soundtracks. Mocht je zin hebben om met de voetjes van de vloer te gaan dan is de onderstaande mix daar geschikt voor. Aan het einde van de mix heeft Keita een kleine verassing om je wakker te houden. Dan komt de rock kant van de deejay naar boven. Wees gewaarschuwd voordat je de volume voluit zet.

Verwacht geen originele stemmen in de mix van Keita want het zijn allemaal covers die op een hele goede manier zijn bewerkt. Op zo’n manier dat je goed moet luisteren om de cover van het origineel te kunnen onderscheiden. Laat ik ophouden om over de muziek te praten en ga lekker luisteren naar vijftig minuut durende mix.

Wil je alleen naar de Disney klassiekers luisteren? Dan moet je bij DJ Silent Soul zijn


Het begint allemaal bij het deuntje dat bij de Disney animatie films begint. DJ Silent Soul begint in stijl en weet je direct in te pakken met de muziek die daarop volgt. Je moet wel eerst door de intro heen want daar zit een kleine verrassing bij. Verder komen alle klassieke Disney soundtracks voorbij. Zoals The Lion King, Aladdin en Mulan. Hou een sing-a-long bij je thuis en je hebt gegarandeerd een hele gezellig avond!

DJ Silent Soul is helemaal niet zo silent als dat zijn naam doet vermoeden. Want hij weet mixen te maken waarvan je niet zou verwachten dat er een mix van gemaakt kon worden. Zo heeft hij van de televisiezenders Nickelodeon en Cartoon Network gemaakt. Maar ook het computer spel 5 Nights At Freddy’s.

Latest Reviews

Ook interessant
De Five Feet Apart trailer laat een opbloeiende liefde zien op afstand
Five Feet Apart Trailer