Bron: Krists Luhaers & Unsplash

Dit draait vanaf december 2019 in de bioscoop

De beste films worden bewaard voor de laatste maand van het jaar, want dit zijn de films die vanaf december 2019 in de bioscoop gaan draaien

In de laatste maand van het jaar is er genoeg mogelijkheid om naar de bioscoop te gaan. Met je vrienden, je liefde of met familie. Kies de juiste film, want de strijd om de kijker is door de filmstudio’s geopend. Want de ene na de andere film moet voor volle bioscoopzalen gaan zorgen. Er is voor ieder wat wils tussen de nieuwe titels die vanaf december 2019 in de bioscoop gaan draaien.

Hieronder heb ik de beste titels voor je op een rij gezet. Zodat je niet veel hoeft te doen om de beste films in de maand december in de bioscoop te kunnen zien. Neem de tijd om dit bericht te lezen, want er staan een hele hoop titels op de lijst om te worden bekeken. Houdt de blog in de gaten, want er is op streaming en televisie gebied genoeg content dat wordt uitgebracht.

Jumanji: The Next Level

De rem kan eraf met het derde deel in de Jumanji franchise
Bron: Copyright 2019 CTMG, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Jumanji: The Next Level

Twee jaar geleden kwam de bekende franchise terug naar de bioscoop. Voor Sony Pictures was het een gok om zonder Robin Williams met een nieuwe film te komen. Het werd zo goed ontvangen, dat de film langer de interesse wist vast te houden dan de concurrentie. De film ‘Jumanji: The Next Level‘, en daarmee Sony Pictures, zal vanaf 5 december 2019 in de bioscoop de strijd aan gaan met Disney.

Waarbij ik vooral ga opletten is hoe Star Wars zich staande weet te houden. Zoals de vorige film, moeten de bekende- en nieuwe karakters door verschillende gebieden heen om het einde te halen. In grote lijnen gaat de film over het volgende: Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen.

Mees Kees in de Wolken

Mees Kees in de Wolken - vanaf december 2019 in de bioscoop
Bron: Photo by Jaap Vrenegoor Copyright 2019 WW Entertainment | Mees Kees In De Wolken

Vlak de Nederlandse films niet uit in december. Want er zijn een aantal titels die voor volle bioscoop zalen kunnen gaan zorgen. Één daarvan is ‘Mees Kees in de Wolken’. Het is alweer de vijfde Mees Kees film, dat naar de bioscoop gaat komen. Na kamp, op de planken en langs de lijn is het tijd om met je hoofd in de wolken te komen. De film is vanaf 11 december in de bioscoop te zien.

Voor Leendert de Ridder is het de tweede keer dat hij in deze franchise op het witte doek is te bewonderen. Daarnaast was hij ook al te zien in de televisie serie. Wat is het verhaal van de nieuwe Mees Kees bioscoop film? Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen.

Mees Kees heeft geen tijd om hem te helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan! Terwijl mevrouw Dreus klas 6B de wals leert dansen voor op het feest, lijkt voor Tobias alles mis te gaan. Kan Mees Kees op tijd zijn hoogtevrees overwinnen en Tobias redden zodat het feest door kan gaan?

The Aeronauts

The Aeronauts - vanaf december 2019 in de bioscoop
Bron: The Searchers, Filmdepot & Courtesy of Amazon Studios | The Aeronauts

Ben je eerder voor een film waar avontuur en geschiedenis samen gaat? Dan is ‘The Aeronauts’ iets voor jou. De Amazon Studio’s film wordt in Nederland uitgebracht door The Searchers. Waarmee twee bekende acteurs Felicity Jones en Eddie Redmayne je een bijzondere geschiedenisles gaan geven. De film ‘The Aeronauts’ draait vanaf 12 december 2019 in de bioscoop en gaat over het volgende:

Ballonvaarster Amelia Wren en wetenschapper James Glaisher ondernemen samen in 1862 een expeditie met als doel het hoogterecord ballonvaren te verbreken. Terwijl de wereld vol ongeloof toekijkt, komen Amelia en James steeds dichter bij een revolutionaire doorbraak en ontdekken ze geleidelijk aan ook meer over zichzelf en hun doel als mens op het vasteland.

Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Huisvrouwen Bestaan Niet 2 -
Bron: Copyright 2019 WW Entertainment & Filmdepot | Huisvrouwen Bestaan Niet 2

De Nederlandse komedie blijft het goed doen in de bioscopen. Er blijven duizenden en soms wel miljoenen mensen naar de bioscoop gaan voor de nodige ontspanning. In 2017 werd het eerste deel uitgebracht, en was direct een groot succes. ‘Huisvrouwen Bestaan Niet 2’ maakt zijn opwachting vanaf 12 december 2019 in de bioscoop.

Waardoor de bekende karakters terugkeren en je meenemen in de dagelijkse gang van zaken. Want de drie vrouwen worstelen ieders lachend en vloekend met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos. We volgen Gijsje, Marjolein en Loes die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen.

Star Wars: The Rise of Skywalker

Worden de fans van het eerste uur enthousiast van The Rise of the Skywalker final trailer?
Bron: Copyright 2019 ILM and Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved & Filmdepot | Star Wars: the Rise of the Skywalker

Disney hoopte met Star Wars een hit in handen te hebben. Het einde van de laatste trilogie is in zicht met de lancering van ‘Star Wars: The Rise of the Skywalker‘. De weg er naartoe was wat hobbelig, maar nu kan de studio gaan kijken naar de toekomst. Tot op de dag van vandaag blijven Lucasfilm en Disney mysterieus over het verhaal. Wel dat het een knallend einde moet gaan worden.

Als jij dat zal wilt gaan ervaren, dat kan. Want de film is vanaf 18 december in de bioscoop te zien. Het is afwachten hoe de fans van het eerste uur gaan reageren. Want willen zij het einde zien? Of wordt de Star Wars franchise genegeerd? Het is nu wachten tot dat de film in de bioscoop draait.

April, May en June

Wat viel mij op toen ik de beelden van de trailer zag?
Bron: Independent Films, Copyright Pief Weyman & Filmdepot | April May en June

Na ‘Gooische Vrouwen’, ‘Divorce’ en ‘Familie Kruys’ is Linda de Mol terug met een nieuw project. Dit keer is zij te zien in de drama film ‘April, May en June‘. Waarin drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?’ En vooral: ‘Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’

Natuurlijk draait het niet alleen maar om Linda, want er zijn meerdere acteurs te zien in de film. De andere twee zussen worden gespeeld door Tjitske Reidinga en Elise Schaap. Bas Hoeflaak zal de rol van Jan op zich nemen. Mocht je interesse zijn gewekt? De film draait vanaf 19 december in de bioscoop, en zoals verwacht een succes gaan worden voor Linda.

Spies in Disguise

Spies in Disguise - vanaf december 2019 in de bioscoop
Bron: Blue Sky, Disney & Filmdepot | Spies in Disguise

Toen de deal tussen Disney en 20th Century Fox rond was de vraag wat er met Blue Sky zou gaan gebeuren. Zoals het er nu naar uit ziet helemaal niets. Want zij hebben voor de komende jaren nog een aantal nieuwe films op de planning staan. De animatie studio van 20th Century Fox zal het jaar in stijl gaan afsluiten. Want op 25 december zal ‘Spies in Disguise’ naar de Nederlandse bioscopen komen.

Met de stemmen van Will Smith en Tom Holland. Als alleen dat al niet voor de nodige bezoekers gaat zorgen? Wat ook kan helpen is dat de animatie studio een beetje naar Pixar heeft gekeken. Want zet FBI agenten, spionnen of superhelden in een film en daar komt gegarandeerd een groot publiek op af.

Cats

Cats - vanaf december 2019 in de bioscoop
Bron: Universal Pictures International & Filmdepot | Cats

In het verleden heeft regisseur Tom Hooper veel indruk te maken met ‘Les Misérables’. Waar de acteurs van begin tot einde het verhaal naar de kijker toe zongen. In de ‘Cats‘ trailer lijkt dat ook het geval te zijn. Er zijn een bak met bekende acteurs en actrices gecast om de film bij een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen.

Zo ga je onder andere: James Corden, Dame Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson en Francesca Hayward zien in de verfilming. Het is niet vreemd dat veel mensen de musical en het verhaal kennen. Want ‘Cats’ is één van de langstlopende shows in zowel de geschiedenis van het Londense West End als van Broadway. Mocht jij nog geen plannen hebben op tweede kerstdag? Dan kan je naar de bioscoop gaan. De film ‘Cats’ is vanaf 26 december in de bioscoop te bewonderen.

Latest Reviews