Er zijn een paar nieuwe gezichten te zien bij de cast van De Luizenmoeder 2
Bron: Avrotros & Elvin Boer | De Luizenmoeder

Dit is de cast van De Luizenmoeder 2

Er zijn een paar nieuwe gezichten te zien bij de cast van De Luizenmoeder 2

Bron: Avrotros & Elvin Boer | De Luizenmoeder

Het eerste seizoen van De Luizenmoeder was een mateloos groot succes. Waardoor bijna heel Nederland niet kan wachten tot dat het tweede seizoen van start gaat. De makers zijn sinds het uitzenden van de eerste afleveringen in 2018 bezig om het tweede seizoen te schrijven. De eerste foto van de cast van De Luizenmoeder 2 is gelanceerd. Waarmee direct duidelijk wordt dat er nieuwe ouders hun intrede gaan doen.

Mocht je het eerste seizoen hebben gemist? Dan kan het zijn dat de foto van de cast van De Luizenmoeder 2 je niets zegt. Ik zal je in het kort bij praten over het verloop van het eerste seizoen. Het draait om de school De Klimop. Waar je de verloop van de dag krijgt te zien. In ieder aflevering stond er een bepaald thema centraal, waar de ouders, leraren en de school directeur in de meest vreemde situaties terecht kwamen.

De grote spelers zijn in het nieuwe seizoen Juf Ank, Anton de directeur, Helma, Volkert. Maar ook de ouders Hannah, Nancy, Walter, Mel, kim en Ursula. Als je naar de cast van De Luizenmoeder 2 kijkt, dan zijn er nieuwe gezichten te zien. Het stel Amir en Esma, worden gespeeld door: Walid Benmbarek en Dunya Khayame. Zij hebben een zoon Achmed, hij gaat voor het eerst dit schooljaar naar groep vier.

De nieuwe gezichten kunnen natuurlijk voor een nieuwe dynamiek zorgen, maar ook een nieuwe reeks aan grappen en grollen. Ik hoop dat de schrijvers hun best hebben gedaan om weer tot het gaatje te gaan, dan is de serie op zijn best. Met het lanceren van de foto van de vast van De Luizenmoeder 2, kwam er een korte video uit. Waarmee de hap van te voren flink werd opgevoerd. Het wachten kan voor vele nog lang duren, want de eerste aflevering van seizoen 2 wordt 10 februari op NPO 3 uitgezonden.

Latest Reviews

Ook interessant
Heel Holland Bakt 2019 – Wintersport