Bron: NPO & Jan Willem van Hofwegen | NPO

Dit is de start van het najaar van NPO 1, 2 en 3

Hoe gaat het najaar van NPO 1, 2 en 3 van start?

Bron: NPO & Jan Willem van Hofwegen

Naast SBS oftewel de Talpa Network en RTL hoopt de NPO ook te gaan scoren in het nieuwe televisie seizoen. In het najaar van NPO 1,2 en 3 komen de bekende hits terug. Maar er worden ook een aantal nieuwe programma’s gelanceerd. Een aantal van de programma’s zie je hieronder. Van NPO 1 tot en met NPO 3, welk programma ga jij dit najaar zeker volgen bij de NPO?

Het kan zijn dat er meer programma’s worden bekend gemaakt. Want aan het eind van augustus komt er een officiële presentatie van de programma’s die in het najaar van NPO 1, 2 en 3 te zien zullen zijn. Tot nu toe zijn deze programma’s die je niet mag missen.

NPO 1

Vanaf begin september begint het najaar van NPO 1 met een aantal gouwe ouwe. De Nederlandse Publieke Omroep lanceert nieuwe seizoenen van onder andere ‘Hello Goodbye’, ‘Flikken Rotterdam’, ‘Kassa’ en ‘Ik Vertrek’. Dat zijn tot nu toe standaard successen voor de zender geweest.

Aan talkshows is er ook een gebrek. Jeroen Pauw begint vanaf 3 september aan een gloednieuw seizoen van het goed scorende programma ‘Pauw’. Toch laat Mathijs van Nieuwkerk iets langer op zich wachten, vanaf 24 september weer te zien met een nieuw seizoen van ‘De Wereld Draait Door’. Aan het eind van de maand kan je weer kijken naar de bekende talkshows die je in de vorige seizoenen ook hebt bekeken.

Een Klas Vol Ouders

Hoe gaat het najaar van NPO 1, 2 en 3 van start?
Bron: EO | Een Klas Vol Ouders

In ‘Een Klas Vol Ouders’ worden de ouders terug de schoolbanken gezet. De kinderen van deze volwassenen zitten nu op de basisschool. Maar hoe is het voor de kinderen om het schoolprogramma te doorlopen? Wordt er niet te veel van de kinderen gevraagd? Je ziet in het programma hoe de ouders zelf ondervinden wat de kinderen ‘anno nu’ moeten doen. Van taal, cito’s, gymlessen maar ook de musical en de sportdag. Zij krijgen alles voorgeschoteld tijdens de afleveringen.

De flashback naar vroeger zal een hoop emoties en vergelijkingen met zich mee brengen. Zoals dat zij niet mee konden komen met de lesstof of met bijvoorbeeld de gymles. Het pesten gebeurde vroeger ook, een aantal ouders zullen daar negatieve herinneringen aan hebben. Het zal een spraakmakend programma zijn, dat door de EO wordt uitgezonden. Vanaf maandag 3 september om 22.15 uur te zien.

Klem 2

Hoe gaat het najaar van NPO 1, 2 en 3 van start?
Bron: BNNVARA & Pief Weyman | Klem 2

Het is iets meer dan een jaar geleden dat het eerste seizoen van ‘Klem’ werd uitgezonden. De hoogste tijd om met een seizoen 2 op de proppen te komen. BNNVARA vond het daar ook tijd voor en lanceert in het nieuwe najaar van NPO 1 ‘Klem 2’. Waar de bekende gezichten van Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan weer terugkeren. Mocht je het eerste seizoen hebben gemist? Deze zomer werd het herhaald.

Vanaf 6 september om 20.30 uur kan je weer kijken naar ‘Klem 2’gaan kijken. Waar een hoop spanning in te verwachten is. BNNVARA bracht het volgende verhaal naar buiten: Er kleeft bloed aan de handen van Hugo Warmond, directeur MKB van de Belastingdienst. Hij is meer verstrengeld met ex-topcrimineel Marius Milner dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Beiden proberen het verleden te begraven. Maar al snel krijgen ze te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezins-beslommeringen en last but not least, de wraakzuchtige lange arm van de Amsterdamse onderwereld.

NPO 2

Door Andere Ogen

Hoe gaat het najaar van NPO 1, 2 en 3 van start?
Bron: Omroep Max

In het kader van het najaar van NPO 2 heeft Omroep Max een nieuwe programma op het programma staan. Zij kijken mee in het leven of carrière van een aantal bekende en vooral spraakmakende mensen uit de werelden van sport, amusement, cultuur, politiek en het maatschappelijk middenveld. Je krijgt een kijkje bij een bepaalde gebeurtenis of leven, waar intimi, deskundigen en andere betrokkenen meer informatie geven.

Door middel van sterke anekdotes en achtergrond informatie krijg je een beter beeld van de persoon in kwestie. Je kan in de eerste afleveringen de verhalen van Wesley Sneijder en Klaas Dijkhoff gaan verwachten. Vanaf maandag 10 september gaan er deuren open onbekende en bekende verhalen tevoorschijn komen. Op NPO 2 om 20.25 uur zendt Omroep Max het actuele biografenprogramma uit.

NPO 3

Trippers

Hoe gaat het najaar van NPO 1, 2 en 3 van start?
Bron: BNNVARA | Trippers

Voorheen werd het programma ‘Spuiten en Slikken op reis’ vooral in de zomer uitgezonden. Het succes van het programma zorgde er voor dat een overstap na het najaar van NPO 3 niet kon ontbreken. De verschillende BNNVARA-presentatoren hebben reportages gemaakt in het buitenland. Het concept blijft hetzelfde alleen heeft de titel een make-over gehad. Want in het nieuwe televisie seizoen heet het ‘Trippers’.

Wat ook hetzelfde is gebleven zijn de onderwerpen die voorbij komen. Want je krijgt te maken met seks, drugs en criminaliteit. Vanaf maandag 3 september kan je om 21.20 uur naar een nieuwe seizoen van de ‘Spuiten en Slikken‘ spin-off gaan kijken. Dat is gegroeid tot een hit programma van de NPO 3.

Latest Reviews

Ook interessant
Apple TV Plus Trailers: See, The Morning Show en Dickinson
Apple TV Plus Trailers: See, The Morning Show en Dickinson