Dit is met oud en nieuw op televisie

Wat zenden NPO 1 en RTL 4 met oud en nieuw uit op televisie?

De dagen naar 2019 worden er steeds minder, en dat betekend dat jij je kan gaan voorbereiden op het vieren van de jaarwisseling. Alleen wat wordt er met oud en nieuw op televisie uitgezonden? In de berichten over wat er rond de feestdagen bij SBS6 en TLC werd uitgezonden, schreef ik er al uitgebreid over. Er ontbreken een aantal zenders. Hieronder het overzicht van de beste programma’s om te gaan kijken. Ben je niet tevreden over de programmering bij deze zenders? Klik op de link boven in de tekst. Zodat jij kan kijken bij SBS6 en TLC, wat zij aanbieden.

NPO 1

Mindf*ck Oudejaarsspecial - Wat zenden NPO 1 en RTL 4 met oud en nieuw uit op televisie?
Bron: GIPHY | Victor Mids

Om te beginnen met NPO 1. De publieke zender zet groot geschut in om de concurrentie voor te zijn. Om de avond te beginnen met ‘Mindf*ck Oudejaarsspecial‘. Waarin Victor Mids alles uit de kast haalt om bekende en onbekende Nederlanders met open mond de oudejaarsavond laat starten.

Daarna is het de beurt aan ‘De TV Draait Door’ om het beste van 2018 te laten zien. Welke fragmenten, reclamespots en online video’s zorgde voor de nodige hilariteit? Mathijs van Nieuwkerken heeft de meest spraakmakende gasten aan tafel, om terug te blikken op de roem en minder positieve kanten dat het heeft gebracht.

De hekkensluiter bij NPO 1 is Marc-Marie Huijbregts, hij zal de oudejaarsconference voor zijn rekening nemen. Vorig jaar werd Youp van ’t Hek naar voren geschoven. Dit jaar wordt de goedlachse cabaretier net voor de jaarwisseling op het podium geroepen, om het jaar 2018 onder de loep te nemen. Dit zijn de NPO 1 titels die met oud en nieuw op televisie worden uitgezonden.

RTL 4

De concurrentie zit niet stil, en dit jaar probeert RTL 4 het op een andere manier aan te pakken. Dit keer begint Guido Wijers de avond. Hij zal voor de tweede keer op rij bij de familiezender te zien zijn voor de oudejaarsconference. Vanaf 20.30 uur neemt hij aan de hand van de entertainment, nieuws en andere spraakmakende gebeurtenissen het jaar door.

Wat zenden NPO 1 en RTL 4 met oud en nieuw uit op televisie?
Bron: GIPHY | Luuk Ikink

Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink zijn vaker samen op de buis te zien. Dit keer zijn zij ook met oud en nieuw op televisie. Zij sluiten de avond af met ‘Fout & Nieuw’. Een show waarin de kijker door vrolijke en bizarre gebeurtenissen van 2018 naar 00:00 uur worden geloodst. Dit alles wordt gedaan met bekende Nederlanders, en wel: Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning vormen drie quizteams. Met hun gasten Britt Dekker, Ali B. en Geraldine Kemper.

Zoals je van Luuk Ikink gewend bent bij RTL Boulevard (en eerder bij RTL Late Night). Zal hij in ‘Fout & Nieuw’ tussen de spellen door het jaar 2018 samenvatten. Niet door een heel verhaal te vertellen, maar met de hoogte punten als het gaat om grappige fragmenten. Tino Martin en Davina Michelle verzorgen de muzikale optredens van de avond. Na Fout & Nieuw wordt er live overgeschakeld naar Het ‘Nationale Vuurwerk’ met Ruben Nicolai vanaf de Erasmusbrug in Rotterdam.

Latest Reviews