Source: DTCI Media & Disney Plus

Dit is vanaf oktober 2020 bij Disney Plus te zien

Het is tijd om vanaf oktober 2020 bij Disney Plus nieuwe content te lanceren

Tot op de dag van vandaag blijft de streamingdienst van Disney worstelen om met nieuwe content te komen. Ook al lijkt het tij binnenkort te keren. Want de onderstaande titels zijn vanaf oktober 2020 bij Disney Plus te zien. Waarmee er nieuwe series en films online worden gezet. Welk van de onderstaande titels wil jij niet missen?

The Right Stuff

Vanaf oktober 2020 bij Disney Plus - The Right Stuff
Source: DTCI Media & Disney Plus | The Right Stuff

In eerste instantie was het de bedoeling dat National Geographic Channel de serie ‘The Right Stuff’ zou gaan uitzenden. Dat ging door tot dat Disney Plus alle content kon gebruiken. Het is niet gek dat de mouse house heeft gekozen om de serie naar de nieuwe streamingdienst te verplaatsen. Vanaf 9 oktober kan je wekelijks naar een nieuwe aflevering gaan kijken. In de serie volg je de eerste Amerikaanse astronauten. Disney Plus laat het volgende los over de serie:

“Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog selecteert de nieuw gevormde NASA zeven van de beste testpiloten van het leger om astronaut te worden. Deze mannen zijn de eersten in de ruimte en bereiken het buitengewone, wat de wereld inspireert om zich te richten op een nieuwe horizon van ambitie en hoop.”

Onward

Weet de Onward trailer mensen enthousiast voor de film te krijgen?
Bron: Disney/Pixar & Filmdepot | Onward

Toen het corona virus eerder in 2020 om zich heel begon te slaan, was Disney van plan om de Amerikaanse abonnee te laten kijken naar nieuwe titels. Om dat voor elkaar te krijgen, werden ‘Frozen 2’ en ‘Onward‘ eerder naar Disney Plus gebracht. Helaas voor de abonnees buiten Amerika werd dat in andere landen niet gedaan, omdat de film in bijvoorbeeld Nederland nog in de bioscoop draaide.

Het wachten wordt vanaf 16 oktober bij Disney Plus beloond. Vanaf dan kan je de laatste Pixar animatie film gaan bewonderen bij Disney’s streamingdienst. In de film wordt het volgende verhaal verteld: Onward vertelt het verhaal van twee tiener elven-broers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is.

Clouds

Vanaf oktober 2020 bij Disney Plus
Source: DTCI Media & Disney Plus | Clouds

Tussen de Disney Plus originals staat er een titel tussen, dat je niet direct zou verwachten. De film ‘Clouds’ verteld namelijk het emotionele en waar gebeurde verhaal van Zach Sobiech. Hij heeft muzikaal talent en wilt het liefst doorbreken. Wanneer het balletje begint te rollen, komt hij erachter dat hij ongeneselijk ziek is.

Dit nieuws zet zijn hele leven op z’n kop. Zijn liefde voor muziek blijft groeien en hij kan een album opnemen, wat viraal gaat op het internet. Hoe gaat hij om met de bekendheid in combinatie met zijn ziekte? Pak de tissues er maar bij, want de film is vanaf 16 oktober 2020 bij Disney Plus te zien.

Spies in Disguise

Spies in Disguise -
Bron: Blue Sky, Disney & Filmdepot | Spies in Disguise

Ook de kluis van de filmstudio 20th Century Fox wordt open gemaakt om de streamingdienst te vullen. In een korte tijd zijn er al veel bekende titels toegevoegd. Vanaf 23 oktober 2020 komt daar de in eind december uitgekomen film ‘Spies in Disguise‘ bij. Tom Holland en Will Smith voorzien de hoofdrol spelers van een bekende stem.

“Superspion Lance Sterling en de zijn tegenpolen van elkaar. Lance is charmant, geestig en vol zelfvertrouwen. Walter is dit niet. Maar wat Walter mist in sociale vaardigheden maakt hij goed met zijn kennis en uitvindingen. Zijn geweldige gadgets worden ingezet voor de epische missies van Lance. Wanneer Lance door een merkwaardige gebeurtenis in een duif verandert, moeten Walter en Lance plotseling op een geheel nieuwe manier op elkaar leren vertrouwen.” Een hele leuke animatie film voor jong en oud. De meeste scholen hebben dan nog herfst vakantie, dus maak er een leuke middag van met het gezin.

Once Upon A Snowman

Vanaf oktober 2020 bij Disney Plus - Once Upon A Snowman
Source: DTCI Media & Disney Plus | Once Upon A Snowman

In ‘Frozen’ en ‘Frozen 2‘ hebben wij het verhaal van de twee zussen gehoord. Waarin de bekende sneeuwpop Olaf tot leven werd gebracht. Tot nu toe was niet bekend hoe Olaf tot leven is gewekt. De film volgt Olafs eerste stappen terwijl hij tot leven komt en zijn identiteit zoekt in de besneeuwde bergen buiten Arendelle.

Gelukkig zijn de makers van het eerste uur betrokken bij de korte film. Denk bijvoorbeeld aan het nummer ‘When I Am Older’, de schrijver van het nummer Dan Abraham is er weer bij. Ook is de supervisor van Olaf bij ‘Frozen 2’ van de partij. De lat ligt hoog, en vanaf 23 oktober kan je zien hoe Olaf zijn eerste stappen zet.

Ferdinand

Ferdinand Review
Bron: 20th Century Fox & Filmdepot | Ferdinand

In 2017 kon John Cena laten horen wat hij met een animatie karakter kan doen. Het karakter dat Cena in de film ‘Ferdinand‘ verzorgde was die van de stier. In een klein dorpje naast Madrid groeit de stier Ferdinand op. Hij moet worden klaar gestoomd om het tegen de matador tijdens een stierengevecht.

Voor de stier is het iets wat hij niet wilt doen, want hij wilt aardig zijn voor de andere. Op een dag weet hij te ontsnappen en komt terecht bij Nina en haar vader. Naast de andere 20th Century Fox animatie films, past ‘Ferdinand’ heel erg goed. Het zit vol humor, een boodschap, leuke karakters en top entertainment. De film is vanaf 30 oktober bij Disney Plus te zien.

The Mandalorian

Vanaf oktober 2020 bij Disney Plus - The Mandalorian
Source: DTCI Media & Disney Plus | The Mandalorian

In 2019 wilde Disney Plus met groot bombarie van start gaan. Voor de die hard Star Wars fans was het afwachten was Disney met een serie zou gaan doen. Het eerste seizoen van ‘The Mandalorian‘ werd aan het begin matig ontvangen, maar dat werd al snel goed gemaakt. Want de slot aflevering was een knaller. Dat maakt het wachten op seizoen twee minder erg.

Vanaf 30 oktober kan je naar de eerste aflevering gaan kijken. Waarin karakters van de animatie serie ‘The Clone Wars’ een overstap gaan maken naar live action. De trailer van het twee seizoen heeft weinig los gelaten. Toch hoop ik dat er meer actie in gaat komen, want dat miste ik toch in het eerste seizoen.

Latest Reviews

Ook interessant
Het najaar van het Talpa Network begint met deze nieuwe programma’s