Bron: Netflix

Dit is vanaf oktober op Netflix te streamen

Bereid je goed voor op de nieuwe content dat vanaf oktober bij Netflix is te zien

Misschien zit je nog volop in een serie van Netflix, maar toch staan er al een aantal nieuwe titels klaar om te worden gelanceerd. Want de on demand dienst zit niet stil en lanceert bijna dagelijkse nieuwe series, films en documentaires. Hieronder heb ik de titels die je niet mag missen op een rij gezet.

Toen september begon, werd het najaar officieel ingeleid. Misschien heb je de beste september titels van Netflix gemist? Dan staat het bericht volop nieuwe releases nog steeds klaar om te lezen. Mocht een bepaalde titel niet in deze lijst staan, maar is het volgens jou wel een must see? Laat het onder aan het bericht of via de sociale media weten. Zo kan niemand de beste titels van de on demand dienst missen.

Operation Finale

Operation Finale - Bereid je goed voor op de nieuwe content dat vanaf oktober bij Netflix is te zien
Bron: Netflix | Operation Finale

In Amerika ging de film ‘Operation Finale‘ in premiere. Daar wist het niet veel indruk te maken. Jij hoeft niet naar de bioscoop om deze film te kunnen bekijken. Want ‘Operation Finale’ is vanaf 3 oktober bij Netflix te zien. De on demand dienst heeft de rechten voor buiten Amerika.

De film vertelt het waargebeurde verhaal over de jacht op oorlogscrimineel Adolf Eichmann. Hij was verantwoordelijk voor het vervoer van miljoenen joden naar concentratiekampen, die daar hun dood opwachtten. Een Mossad-agent, Peter Malin genaamd, heeft de missie hem op te sporen.

Big Mouth

big Mouth - Bereid je goed voor op de nieuwe content dat vanaf oktober bij Netflix is te zien
Bron: Netflix | Big Mouth

Vorig jaar ging ‘Big Mouth’ stilletjes in premiere. Toch is de impact van de serie niet klein, want in de loop der tijd heeft het een berg met fans weten te bemachtigen. Het tweede seizoen is 5 oktober bij Netflix te zien, en het beloofd één groot spektakel te worden. Toen de officiële trailer uit kwam heb ik een reactie opgenomen. Klik op de link om die alsnog te bekijken.

In het tweede seizoen van ‘Big Mouth‘ krijg je naast de bekende hormoon monsters te maken met een nieuwe vijand, namelijk schaamte! Tijdens de puberteit krijg je met allerlei factoren te maken. Dat is ook precies wat de animatie serie laat zien. Waar alles tot het extreme fout kan gaan.

The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House - Bereid je goed voor op de nieuwe content dat vanaf oktober bij Netflix is te zien
Bron: Steve Dietl & Netflix | The Haunting of Hill House

Vanaf 12 oktober bij Netflix, de nieuwe serie ‘The Haunting of Hill’. Naast alle andere acteurs, die samen een geweldige serie kunnen maken. Is er voor de Nederlanders een bekend gezicht te zien. Want Michiel Huisman heeft een rol in deze Netflix serie. De serie is afkomstig van het boek dat is geschreven door Shirley Jackson.

Vijf broers en zussen groeien op in een bekend spookhuis. Jaren later en ondertussen allemaal volwassen, moeten zij terug naar het huis. Want de jongste zus heeft zichzelf van het leven beroofd. Nu moeten de vier overgebleven broers en zussen het opnemen tegen de geest, die in je hoofd kan gaan zitten.

Making A Murderer Part Two

Making A Murderer Part Two - Bereid je goed voor op de nieuwe content dat vanaf oktober bij Netflix is te zien
Bron: Netflix | Making A Murderer Part Two

Toen het eerste seizoen van ‘Making A Murderer‘ uit kwam, werd er wereldwijd over gesproken. Een vervolg was een kwestie van tijd, en is vanaf 19 oktober bij Netflix te zien. De filmmakers Laura Ricciardi en Moira Demos zijn weer terug, en dit keer met het tweede deel van de documentaire reeks over Steven Avery.

Zij zijn de enige die toegang hebben tot Steven. In de tien afleveringen krijg je te zien waar Steven samen met zijn vrienden en familie mee te maken krijgen. Want het ene moment wordt hij er van verdacht iemand te hebben vermoord, en het andere moment niet meer. Het beloofd een rollercoaster aan emoties te gaan worden. Met veel onthullingen en ontwikkelingen in de zaak.

Marvel’s DareDevil

Marvel's DareDevil - Bereid je goed voor op de nieuwe content dat vanaf oktober bij Netflix is te zien
Bron: David Lee & Netflix | Marvel’s Daredevil

In 2015 begon Netflix aan zijn eigen kleine versie van de Marvel Cinematic Universe. De eerste superheld die naar het kleine scherm te zien zou zijn was DareDevil. Na het tweede seizoen en een samenwerking bij ‘The Defenders‘ is het tijd voor seizoen drie. Want vanaf 19 oktober bij Netflix te zien, de spik-splinter nieuwe afleveringen.

Hopelijk gaat het tussen DareDevil en Wilson Fisk in het derde seizoen. Want in het tweede seizoen was er weinig interactie, en daar hebben de makers flink wat goed te maken. Zolang DareDevil er maar voor zorgt dat Hell’s Kitchen veilig, samen met een hoop actie en goede vecht-scenes. Dan zit ik vanaf 19 oktober voor de buis.

Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina - Bereid je goed voor op de nieuwe content dat vanaf oktober bij Netflix is te zien
Bron: Netflix | Chilling Adventures of Sabrina

Net voordat Halloween eraan komt, lanceert Netflix een nieuwe originele serie. Dit keer is er een reboot op komst, dat connecties heeft met ‘Riverdale‘. Vanaf 26 oktober zijn de afleveringen van ‘Chilling Adventure of Sabrina te zien bij Netflix. Een mooie gelegenheid om in het donker te gaan kijken. Verwacht geen leuke humor, want het is tijd voor een hoop horror.

Toen de teaser trailer uit kwam, schreef ik al over de binnenkort uitkomende serie. Mocht je meer willen lezen? Klik op de link en je kan de teaser plus een hoop andere informatie over de Netflix serie lezen. Schrijf in ieder geval de datum in je agenda, zodat je vanaf 26 oktober bij Netflix kan gaan naar de nieuwe serie.

Latest Reviews

Ook interessant
Creative Blog
Filip Hodas laat vergaande pop cultuur zien