Bron: Netflix

Dit kan je vanaf november bij Netflix gaan kijken

Ben jij klaar voor de nieuwe content dat vanaf november bij Netflix is te zien?

De nieuwe en donkere maand is al begonnen, maar dat betekend niet dat ik kan gaan kijken wat in november bij Netflix valt te zien. Nu zie je hieronder een aantal titels staan, waar je niet om heen kan. Toch zijn er een aantal andere titels die uitkomen, maar het kijken ook meer dan waard zijn. Zoals ‘Super Drags’ en ‘The Christmas Chronicles’.

House of Cards

House of Cards - Ben jij klaar voor de nieuwe content dat vanaf november bij Netflix is te zien?
Bron: David Giesbrecht & Netflix | House Of Cards

Eind 2017 en begin 2018 stond in het teken van de ‘me too’ beweging. Waar een aantal zaken naar buiten werden gebracht, die betrekking hadden op seksueel overschrijdend gedrag. Acteur Kevin Spacey moest het veld ruimen nadat duidelijk werd dat hij zijn handen niet thuis kon houden. Wat voor de makers van ‘House of Cards’ een groot probleem kon zijn.

Toch hebben zij dit op een hele goede en creatieve manier opgelost. Nu is het de beurt aan Claire Underwood om als eerste vrouwelijke president Amerika de regeren. Zoals je misschien gewend bent van de serie, gaat niet alles goed zonder dat er drama bij betrokken is. Vanaf 2 november kan je naar het zesde seizoen gaan kijken.

WestSide

Westside - Ben jij klaar voor de nieuwe content dat vanaf november bij Netflix is te zien?
Bron: Matthias Clamer & Netflix | Westside

Wat gebeurd er als je negen muzikanten los laat in Los Angeles? In de nieuwe unscripted series van Netflix ‘Westside’ ga je zien hoe de carrières van de negen verschillende artiesten gaat. Daar komen de persoonlijke levens ook aan bod. Je ziet hoe zij strijden om de carrière van de grond te krijgen.

Je krijgt een reality serie waar een hoog ‘Glee’ gehalte bij komt kijken. Het eerste seizoen is vanaf 9 november bij Netflix te zien. Ben jij klaar voor een nieuwe verslaving? Maak tijd vrij in je agenda want het eerste seizoen bevat acht afleveringen die je achter elkaar wilt gaan kijken.

The Great British Baking Show

In Nederland heb je ‘Heel Holland Bakt’ dat een variant is op het mateloos populaire programma ‘ The Great British Bake Off’. Nu lijkt Netflix met een soort gelijke serie te komen. En wel met precies hetzelfde programma, alleen kunnen zij de bekende titel niet gebruiken. Mocht jij alvast in de stemming willen komen voordat André van Duin de bakkers weer succes wenst met het bakken?

Dan kan je vanaf 9 november een heel seizoen gaan streamen bij Netflix. Het beloofd een spannend maar vooral watertandend negende seizoen van het bak programma te worden. Dat wordt smullen in november bij Netflix, naast de andere kook programma’s die je kan gaan kijken bij de on demand dienst.

The Ballad of Buster Scruggs

The Ballad of Buster Scruggs -
Bron: Netflix | The Ballad of Buster Scruggs

Als je van western films houdt dan kan je vanaf 16 november bij Netflix terecht. Want de bekende filmbroers Joel en Ethan Coen hebben hun tanden in het project gezet. In de zes films krijg je verschillende hoofdstukken te zien, die samen een geheel vormen. En wel ‘The Ballad of Buster Scruggs’.

Een aantal weken geleden reageerde ik op de trailer, toen zag het er al uit alsof het een groots project zou zijn. Zeker als je ziet dat er een grote cast is betrokken. Ook hebben de regisseurs een bepaald beeld in de gedachten. Zij kunnen er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen.

A Christmas Prince: The Royal Wedding

Vorig jaar kwam het eerste deel ‘A Christmas Prince’ uit. Waarbij een jonge journalist op bezoek gaat bij prins Richard. De film was kwalitatief misschien geen hoogvlieger, toch was het een groot succes bij de kijkers. Het kon niet uitblijven dat er een vervolg zou komen. Zeker niet als het Royal huwelijk eerder in 2018 plaatsvond.

Voor de makers een grote kans om met een film variant te komen. ‘A Christmas Prince: The Royal Wedding’ is Vanaf 30 november bij Netflix te zien. Waar groot uitgepakt kan worden, en het is te hopen dat er gigantische en prachtige jurk door het beeld komt. Anders is het voor mij niet de kerst film die je moet hebben gezien.

Latest Reviews

Ook interessant
Movie banner
Box Office Week 15