Dit kan je vanaf november bij Videoland gaan kijken

Er komen een hoop nieuwe serie en films naar de Nederlandse on demand dienst, dit is vanaf november bij Videoland te zien

Op on demand gebied blijven Netflix en Videoland in Nederland de grote spelers. Maar wat komt er de komende maand uit op de Nederlandse on demand dienst? hieronder heb ik een aantal grote titels voor je op een rij gezet. Van films tot series er is genoeg te zien in november bij Videoland.

Mocht je niet genoeg hebben aan de content van Videoland? Je kan nog terecht bij Netflix. Want wat heeft de concurrentie van Videoland voor nieuwe content in petto? Lees alles over de series en films die de on demand dienst recent heeft gelanceerd.

Rechercheur Ria

Rechercheur Ria - dit is vanaf november bij Videoland te zien
Bron: GIPHY | Rechercheur Ria

In 2014 kwam SBS6 met de serie ‘Rechercheur Ria’ een Nederlandse remake van de Spaanstalige serie ‘Los misterios de Laura’. De acht afleveringen werden vanaf half april uitgezonden. De serie draait om Ria van Spall. Zij is rechercheur en heeft naast de zaken de zorg voor haar twee zoons. Die er thuis een zooitje van maken. Daarnaast wordt haar ex-man ook nog eens haar baas. Genoeg redenen voor veel drama en vreemde situaties.

Helaas voor de fans werd het al snel duidelijk dat de serie geen tweede seizoen krijgt. Om het allemaal opnieuw te beleven is de serie vanaf 9 november bij Videoland te zien. Waarin je actrice Ellen Pieters als Ria gaat zien, en probeert om alle ballen in de lucht te houden. Maar lukt het haar om de zaken goed op te lossen?

The Good Doctor

The Good Doctor - dit is vanaf november bij Videoland te zien
Bron: GIPHY | The Good Doctor

In 2017 werd de Amerikaanse serie ‘The Good Doctor’ voor het eerst uitgezonden bij RTL 4 en kwam direct naar Videoland. Toen kreeg je wekelijks een nieuwe aflevering van de nieuwe ziekenhuisserie. Het draait in de serie om dr. Shaun Murphy. Hij is een jonge chirurg in opleiding en weet een andere kijk te geven op situaties dankzij de autisme.

De start van het tweede seizoen is vanaf 11 november bij Videoland te zien. Waar je wekelijks een nieuwe aflevering krijgt voorgeschoteld, zonder dat je de reclames hoeft te bekijken. Ben jij klaar voor achttien nieuwer afleveringen? Je kan het eerste seizoen nog een keer gaan kijken om je goed voor te bereiden.

Killing Eve

Killing Eve - dit is vanaf november bij Videoland te zien
Bron: GIPHY | Killing Eve

De nieuwe hitserie ‘Killing Eve’ is vanaf 24 november bij Videoland te zien. De zender BBC America heeft een tweede seizoen besteld, dus dat betekend dat er nog meer aan zit te komen. Schrijver Luke Jennings’ schreef de boekenserie ‘Codename Villanelle’, waar Phoebe Waller-Bridge mee aan de slag ging. De serie bevat acht afleveringen, waar Eve Polastri werkzaam is bij de geheime dienst van het Verenigd Koninkrijk.

Wanneer zij achter een psychopathische moordenaar Villanelle zit, wordt het al snel duidelijk dat beide dames een obsessie voor elkaar ontwikkelen. De serie wordt veel geprezen en het is dan ook heel goed dat de serie naar Videoland komt. ‘Killing Eve’ is nog vrij recent uitgezonden door BBC en BBC America. Dat betekend een gloednieuwe serie kijken vanaf 24 november.

Soof: De Serie

Soof: de serie - dit is vanaf november bij Videoland te zien
Bron: GIPHY | Soof: de serie

De populariteit rondom ‘Soof: De Serie’ en alles wat met de koken heeft te maken blijft groeien. Vorig jaar maakte Lies Visschedijk met het bekende karakter de overstap naar Videoland. Zij was voor het eerst in een serie te zien. Waarin je haar dagelijkse gang van zaken kon volgen, maar ook de zoektocht naar de liefde.

In het tweede seizoen dat vanaf 29 november bij Videoland is te zien, is het weer raak. Acteur Robert de Hoog zal te zien zijn als haar nieuwe vlam. Alleen wordt de kookwereld een stuk breder. In de serie wilt Victor, een televisieproducent, samen met Soof een kookprogramma gaan maken. Of dat zal leiden naar een succes? Dat is voor nog de vraag.

Er worden in november bij Videoland een aantal nieuwe en klassieke films toegevoegd

Creed - Er worden in november bij Videoland een aantal nieuwe en klassieke films toegevoegd
Bron: GIPHY | Creed

Deel twee is al aangekondigd en zal binnenkort te zien zijn in de bioscoop. Maar vanaf 10 november kan jij gaan kijken naar ‘Creed‘. De film kwam in 2015 en werd geregisseerd door Ryan Coogler. Hij wist met de boks film de carrière van zichzelf maar ook van Michael B. Jordan en Sylvester Stallone een enorme boost te geven. Een moderne versie van de iconische boksfilms ‘Rocky’.

Volgens heel wat recensenten is ‘The Shawshank Redempation‘ de allerbeste film aller tijden. Vanaf 15 november kan je de klassieker op repeat zetten. En net zo vaak gaan bekijken als jij dat wilt. De film kwam in 1994 uit en gaat over Andy Dufresne wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw en haar minnaar. Hij houdt vol dat hij onschuldig is, maar krijgt toch tweemaal levenslang in de strenge gevangenis Shawshank. Hij raakt bevriend met de zwarte medegevangene Ellis Boyd Redding, die voor iedereen spullen kan regelen en de bijnaam ‘Red’ heeft.

Eerder dit jaar kwam ‘Hotel Artemis‘ uit. De recente film is vanaf 25 november bij Videoland te zien. In de nabije toekomst worden in Los Angeles criminelen verzorgd in een ondergronds ziekenhuis dat zich bevindt in het hotel genaamd Artemis. We volgen de verpleegkundige Jean Thomas die aan het hoofd staat van het hospitaal. Dat beloofd een hoop drama en mysterie. Mocht je benieuwd zijn hoe goed of slecht de film is? De recensie staat voor je klaar.

Latest Reviews

Ook interessant
Weet Netflix met The Umbrella Academy te concurreren met Marvel en DC Comics?
The Umbrella Academy Review