Bron: Netflix

Dit lanceert Netflix in september

De on demand dienst zorgt ervoor dat je kan ontspannen, en dit lanceert Netflix in september

Om na de vakantie te beginnen is lastig om af en toe goed te relaxen. Daar kunnen verschillende on demand diensten bij helpen. Hieronder een aantal titels die door Netflix in september worden gelanceerd. Van films, documentaires tot gloednieuwe seizoenen en series. De dienst hoopt natuurlijk dat er voor ieders wat wils tussen zit.

Op het nippertje van augustus het tweede seizoen van de bekende en populaire crime serie ‘Ozark’ uit. Mocht je daarmee klaar zijn? Dan is er nog genoeg om naar uit te kijken. Mocht je de lijst hebben gelezen, welk van de onderstaande content die door Netflix in september wordt gelanceerd, wil jij als eerst gaan kijken?

In de afgelopen periode lanceerde Netflix ook een aantal trailers. Zodat jij als kijker enthousiast wordt voor bepaalde content. Daarvan heb ik groot gedeelte gedeeld. Mocht je meer willen zien van de Netflix trailers en content. Klik hier om naar de Netflix pagina van de blog te gaan.

Atypical

Atypical - De on demand dienst zorgt ervoor dat je kan ontspannen, en dit lanceert Netflix in september
Bron: Beth Dubber & Netflix | Atypical

Eind augustus 2017 lanceerde Netflix de serie ‘Atypical‘, waarbij ik in eerste instantie niet zo goed wist wat het zou worden. nadat ik het eerste seizoen had verslonden wilde ik meer. Vanaf 7 september kan je gelukkig naar een nieuw seizoen van de serie gaan kijken. Waarbij jij het leven van Sam en zijn gezin volgt.

Het draait om het leven wat hij leidt maar vooral in combinatie met het autisme. Want hoe weet hij zijn vriendin tevreden te houden? En zijn familie heeft zelf ook problemen die zij moeten oplossen. De trailer beloofd veel drama en hysterie in het leven van Sam.

City of Joy

Wat ook vanaf 7 september te zien is, is de documentaire ‘City Of Joy’. Waar je ziet hoe de onwaarschijnlijke vriendschap ontstaat tussen de Congolese arts Dr. Denis Mukwege. De toneelschrijver Eve Ensler van de ‘Vagina Monologen’ en een charismatische Congolese mensenrechtenactivist die de krachten bundelt om een veilige haven voor vrouwen te creëren overlevenden in het midden van het door geweld verscheurde Oost-Congo.

Marvel’s Iron Fist

Marvel's Iron Fist - De on demand dienst zorgt ervoor dat je kan ontspannen, en dit lanceert Netflix in september
Bron: Linda Kallerus & Netflix | Marvel’s Iron Fist

Het eerste seizoen van ‘Marvel’s Iron Fist’ heb ik nooit afgekeken. Na een aantal afleveringen ben ik afgehaakt en ben tot nu toe niet verder gegaan. Totdat de trailer van het tweede seizoen online kwam. Op een bepaalde manier wist het mijn interesse te wekken.

Het verhaal gaat verder waar seizoen twee is gestopt. Mocht je het eerste seizoen hebben gezien, en meer willen? Dan kan je vanaf 7 september kijken naar de nieuwe afleveringen van ‘Marvel’s Iron Fist’.

American Vandal

American Vandal - De on demand dienst zorgt ervoor dat je kan ontspannen, en dit lanceert Netflix in september
Bron: Netflix | American Vandal

Tussen alle content dat door Netflix in september wordt gelanceerd, staat er een tweede seizoen van ‘American Vandal’ klaar. Vanaf 14 september kan jij je bezig houden met een nieuwe zaak die klaar staat. Nadat het eerste seizoen een Emmy award in ontvangst nam zijn de verwachtingen de lucht in gestegen.

Er staat (gedeeltelijk) een nieuwe cast klaar om aan de zaak te werken. In ‘American Vandal’ volg jij de documentairemakers Peter Maldonado en Sam Ecklund. Terwijl zij hun onderzoeksvaardigheden naar een elitaire katholieke school brengen waar iemand poep-gerelateerde streken naar nieuwe hoogten heeft gebracht. Bereid je voor op een tweede seizoen waar je aan verslaafd kan raken.

The Angel

Dat de Nederlandse acteur Marwan Kenzari aan het doorbreken is in Hollywood mag nu wel duidelijk zijn! Hij is volgend jaar te zien als Jafar. Maar is als eerst te zien in de Netflix film ‘The Angel’. Waar hij een bemiddelaar en schoonzoon van de Egyptische president, Ashraf Marwan speelt en er voor moet zorgen dat er een aanslagen worden gepleegd of dat er een oorlog uitbreekt.

Het is heel gaaf om te zien dat een Nederlandse acteur het zover weet te schoppen. De trailer ziet er heel goed uit, en ik kan niet wachten tot dat de gehele film te zien is bij de on demand dienst. ‘The Angel’ zal vanaf 14 september te zien zijn bij Netflix.

Maniac

Maniac - De on demand dienst zorgt ervoor dat je kan ontspannen, en dit lanceert Netflix in september
Bron: Michele K. Short & Netflix | Maniac

Het zou de mini-serie van Netflix in september moeten worden. Het gaat hier om ‘Maniac’. Waarheen topcast zich heeft verzamelt om het bizzare verhaal van de serie te verkondingen. Waar Jonah Hill en Emma Stone samen de hoofdrol in spelen.

Het draait om een medicijn of behandeling om alle geestelijke ziektes te bestrijden. Om dit te testen melden de karakters van de hoofdrolspelers zich. Alleen zorgt dat voor gekke situaties waar de twee elkaar steeds weer tegen komen.

Nappily Ever After

Nappily Ever After - De on demand dienst zorgt ervoor dat je kan ontspannen, en dit lanceert Netflix in september
Bron: Tina Rowden & Netflix | Nappily Ever After

Wat doe je als persoon als je hele leven instort? Je ziet hoe Voilet Jones denkt alles onder controle te hebben. Want alles moet perfect zijn. Tot dat een huwelijksaanzoek niet door gaat. En alles door haar vingers glipt. Tijd voor een reality check, waar zij zichzelf een spiegel voor moet houden om verder te kunnen.

Want is het leven wel zo leuk als je alles perfect wilt hebben. De boodschap achter ‘Nappily Ever After’ is dat je moet leven, niet druk moet maken om de mening van andere. Maar vooral genieten. Dit is één van de films die Netflix in september gaat lanceren. Wat mij betreft van de 21ste een must see film!

Hold The Dark

Wanneer er kinderen verdwijnen moet dat worden opgelost. Daar wordt de gepensioneerde natuur- en wolvenspecialist voor ingeschakeld. Hij gaat op onderzoek uit maar komt er al snel achter dat er meer aan de hand is. De hoop is op de specialist gevestigd wanneer de zoon van Medora Slone wordt ontvoerd.

Met de acteurs Jeffrey Wright, Alexander Skarsgård, Riley Keough en regisseur Jeremy Saulnier moet het wel goed komen. Vanaf 28 september kan je naar de film ‘Hold The Dark‘ kijken. Tot die tijd moet je het doen met de trailer die online staat.

Latest Reviews

Ook interessant
Ik heb een aanrijding veroorzaakt!