Dit waren de talenten tijdens de laatste audities

Dit zijn de laatste audities van het 9e seizoen Holland’s Got Talent

De weken vliegen voorbij als het gaat om de audities van Holland’s Got Talent.
Afgelopen vrijdag was waren de laatste audities te zien en daar zaten een aantal talenten tussen die ik met je moet delen. Het waren de audities waar gezongen en gedanst werd die mij wisten te boeien. En ieders op zijn of haar eigen manier. Kijk nog een keer naar beste en laatste audities van dit seizoen.

HipHopcrew The Fire zet de juryleden in vuur en vlam

Als kinderen met een dans act mee doen kan het alle kanten op gaan. De ene keer valt het tegen maar er zijn ook audities waarbij het zo goed ging. De Hiphopcrew The Fire waren één van de laatste audities. Misschien hebben de makers van Holland’s Got Talent het beste voor het laatst bewaard.

Nederland heeft er een nieuwe vechtsport bij na de auditie van Kempo Kuntao

Bij Holland’s Got Talent doen vechtsporten het over het algemeen niet zo heel erg goed. Het moet een totaal pakket zijn aan goede technieken maar er moet ook een show element in zitten. Kempo Kuntao weet beide heel goed op het podium te laten zien. Johnny de Mol drukte er voor op de goude buzzer, want hij had blijkbaar ook een gouden ticket. Hij heeft de act meteen naar de halve finale gestuurd.

Ahmed en Omar laten de mooie kant van Syrië zien

De afgelopen jaren is nieuws over Syrië. Over het geweld en alles wat daar gebeurd. Dat verdiend geen schoonheidsprijs. Er nog genoeg te ontdekken wat wel mooi is aan Syrië en dat weten Ahmed en zijn zoon Omar te laten zien tijdens één van de laatste audities. Ik zat met open mond te kijken, dit had ik nog nooit gezien.
Het was heel gaaf en zij zijn terecht door naar de volgende ronde.

Jurriaan laat zijn innerlijke Jan Smit zien bij de laatste auditie

Op de valreep kwam Jurriaan op het podium om de jury met een goed gevoel naar huis te sturen.
Jurriaan kwam als aller laatste auditie doen en wist met veel zenuwen en humor er doorheen te komen.
Hij deed het goed, en zijn boodschap om ergens voor te gaan, ook al heb je een beperking, is goed overgekomen.

Latest Reviews