Bron: Netflix

Dit wordt in oktober op Netflix gelanceerd

Zoals ik september ook begon, is het in oktober op Netflix weer raak! Want de streaming dienst komt de komende maand met nieuwe content, waar jij je vingers bij af kan likken. Er staan een aantal titels klaar, waar vele mensen met smart op zitten te wachten. Daar blijft het niet bij, want er staan genoeg titels die eind september pas werden gelanceerd. Waardoor je de maand oktober vol entertainment kan doorkomen, met bijvoorbeeld ‘The Politician’.

Raising Dion

Raising Dion - in oktober op Netflix gelanceerd
Bron: IMDB & Netflix | Raising Dion

Na vele superhelden films en series, is het tijd voor een ander perspectief. Het verhaal van ‘Raising Dion’ volgt een vrouw en moeder genaamd Nicole. Die haar zoon Dion grootbrengt na de dood van haar echtgenoot, Mark. De normale drama’s van het opvoeden van een zoon als alleenstaande moeder worden versterkt. Wanneer Dion verschillende mysterieuze, superheldachtige vermogens begint te vertonen.

Nicole moet nu de gaven van haar zoon geheim houden met de hulp van Mark’s beste vriend Pat, en Dion beschermen tegen tegenstanders om hem te exploiteren, terwijl hij de oorsprong van zijn vaardigheden uitzoekt. Met in de acteurs Alisha Wainwright, Michael B. Jordan, Ja’Siah Young en Jason Ritter. Vanaf 4 oktober kan je naar de negen aflevering van het eerste seizoen gaan kijken.

Rhythm + Flow

Rhythm + Flow - in oktober op Netflix gelanceerd
Bron: Adam Rose & Netflix | Rhythm + Flow

Op televisie struikel je over de talentenjachten. Bij de streaming diensten lijkt het tot nu toe mee te vallen, alleen komt daar vanaf oktober op Netflix verandering in. De supersterren Cardi B, Chance the Rapper en Tip ‘T.I.’ Harris nemen plaats in de jury van een nieuwe talentenjacht. Daar gaan zij op zoek naar de volgende hiphop-sensatie in ‘Rhythm + Flow’.

De eerste muziekwedstrijd van Netflix. De serie brengt legenden uit de industrie samen tijdens een zoektocht naar meerdere steden in hiphop-epicentra Los Angeles, New York, Atlanta en Chicago, om rauw talent te vinden en onontdekte artiesten te helpen hun komst voort te zetten. Vanaf 9 oktober op Netflix is de talentenjacht te volgen.

El Camino: A Breaking Bad Movie

El Camino: A Breaking Bad Movie - in oktober op Netflix gelanceerd
Bron: Netflix | El Camino: A Breaking Bad Movie

De fans van ‘Breaking Bad‘ hebben heel lang moeten wachten tot er een antwoord kwam op een brandende vraag. Zij wilde weten of er een mogelijke film van de bekende serie zou worden gemaakt? Na vele afleidingsmanoeuvres kwam Netflix met het heugelijke nieuws. Vanaf 11 oktober kan je bij de streaming dienst terecht voor de film ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’.

De film herenigt fans met Jesse Pinkman. In de nasleep van zijn dramatische ontsnapping uit gevangenschap, moet Jesse zijn verleden onder ogen zien om een soort toekomst te smeden. De gelanceerde teaser trailer liet weinig los over het verloop van de film. Waardoor je moet wachten op een volledige trailer of dat film online te zien is.

The Laundromat

The Laundromat - in oktober op Netflix gelanceerd
Bron: Claudette Barius & Netflix | The Laundromat

De abonnees van Netflix kunnen terecht voor de nodige komedie of enkele horror films. Hopelijk worden de critici vanaf 18 oktober op Netflix overgehaald met de film ‘The Laundromat’. Een film dat het volgende verhaal verteld: Wanneer haar idyllische vakantie een ondenkbare wending neemt, begint Ellen Martin een nep-verzekeringspolis te onderzoeken. Om zich te vinden in een konijnenhol van twijfelachtige transacties, die kunnen worden gekoppeld aan een advocatenkantoor in Panama City.

Haar gevestigde belangen door de rijkste burgers ter wereld te helpen nog grotere fortuinen te vergaren. De charmante – en zeer goed geklede – oprichters Jürgen Mossack en Ramón Fonseca zijn experts in de verleidelijke manieren waarop shell-bedrijven en offshore-accounts de rijke en krachtige bloeien helpen.

Ze gaan ons laten zien dat de hachelijke situatie van Ellen, alleen maar verwijst naar de belastingontduiking, omkoping en andere illegale absurditeiten. Waaraan de superrijken zich overgeven om het corrupte financiële systeem van de wereld te ondersteunen. Je gaat de grote namen als Meryl Streep, Gary Oldman, Antonio Banderas en Sharon Stone zien.

Latest Reviews

Ook interessant
Bombshell Trailer