Movie Listed

Dit zijn de blockbusters van deze zomer!

Ben jij klaar voor de knallende blockbusters die deze zomer in de bioscoop draaien?

Als het goed is staat de zomer om de hoek de wachten. Zodat de temperatuur omhoog kan en zon lekker kan schijnen.
Dat betekend ook dat het zomerseizoen van de blockbusters gaat beginnen. Want als je na een lange dag in de zon wilt afkoelen kan je het water in gaan of naar de bioscoop.
Je verstand op 0 en kijken naar films waarbij er niet bezuinigd is op de speciale effecten. En er alles aan gedaan wordt om je te vermaken.

Maar welke blockbusters moet je gezien hebben? Er komen een hele hoop uit en ik kan mij voorstellen dat je niet iedere avond naar de bioscoop wilt. Daarom een aantal blockbusters voor je op een rij die je in de bioscoop moet gaan zien.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 – 27 april in de Nederlandse bioscoop

In Amerika begint het blockbuster seizoen eind april of begin mei. Dat komt goed uit, want Marvel begint (als het goed is) met een knaller. Het lang verwachte vervolg op het grote succes van Guardians of the Galaxy Vol. 1.
In 2014 waren zij de hekken sluiters van de blockbusters.

Je moet Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaan zien omdat Marvel en James Gunn al een goede combinatie is.
Na de eerste film keert de regisseur terug om het vervolg nog beter te maken. De speciale effecten, de soundtrack, de humor maar vooral de personages. Wie vond Groot niet geweldig in de vorige film? En in het vervolg is hij een kleine ‘boom’ met de streken een een volwassen ‘boom’. Hoe gaat het nu met de Guardians? En ontmoet Peter Quill zijn vader voor het eerst! Genoeg redenen om vanaf 27 april naar de bioscoop te gaan.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales – 24 mei in de Nederlandse bioscoop

Disney heeft een aantal jaar gewacht om de vijfde film in de Pirates of the Caribbean uit te brengen.
Dit keer zijn er een aantal nieuwe gezichten toegevoegd om de cast te verjongen. De trailers beloven veel goeds en als je een fan bent van de Pirates films dan ga je natuurlijk.

Maar er zijn ook redenen om voor niet fans om naar één van de grootste blockbusters te gaan.
Jack Sparrow is terug! De piraat gespeeld door Johnny Depp speelt de hoofdrol in het nieuwe verhaal.
Je houdt van het acteren dat Johnny Depp doet of niet. Een andere reden zijn de speciale effecten, en wat zij er mee gedaan hebben. Want in de trailers zijn er haaien, schepen en piraten op een manier gemaakt zodat jij het op het grote scherm moet zien. Pirates fan of niet. Nog niet overtuigd? Kijk hieronder de trailer.

Wonder Woman – 15 juni in de Nedelandse bioscoop

Eindelijk krijgt een vrouwelijke superheld haar eigen film. Het heeft even geduurd, en DC is Marvel een aantal jaar voor.
Wonder Woman één van de hoogte punten van Batman v Superman, laat in haar eerste solo film zien waar zij vandaan komt en wat haar verhaal is.
Zij mag bij mij indruk gemaakt hebben met haar introductie vorig jaar, nu moet zij het alleen waar gaan maken.

Natuurlijk moet je deze film zien als je van superhelden films houdt of een DC fan bent.
Ook had ik al een andere reden gedeeld en dat was dat zij de eerste vrouwelijke superheld is met een solo film.
Dat is in het verleden wel eens eerder gemaakt, maar in de tijd dat je niet om de superhelden heen kan nog niet.
Die wereld kan wel wat ‘girl power’ gebruiken. Een bijzondere maar leuke invalshoek is de humor. Want Diana Prince komt voor het eerst in aanraking met de mensen op aarde. En dat zorgt voor situaties waarbij Wonder Woman heel eerlijk is.

Baywatch – 1 juni in de Nederlandse bioscoop

Mocht je niet houden van superhelden films dan kan je voor de remake van Baywatch gaan.
Dwayne Johnson en Zac Efron zijn te zien als strandwachten maar komen terecht in zaken waar zij niets mee te maken willen hebben.
Bereid je voor op seks grappen en andere schunnige opmerkingen, want de film heeft een R rating. Je kan de film zien als je 16 jaar en ouder bent.

De reden om te film te zien? Die zijn simpel. Wil je platte humor zien en lichamen om bij weg te dromen? Dan moet je bij Baywatch zijn. Ook heeft het iets nostalgisch en dat komt alleen maar meer op de momenten dat een aantal oud bekenden een cameo hebben in de film. Dwayne Johnson is ook achter de schermen aanwezig om de film zo goed mogelijk te maken. Je moet gaan kijken om te zien wat hij er van gemaakt heeft.

Vorige
Why Him?

Latest Reviews

Ook interessant
DJ Monkey zet alle diva’s in de mix