Dit zijn de familie zomer blockbusters 2019

Voor de gezinnen is er de komende zomer genoeg te zien, want dit zijn de grooste familie zomer blockbusters 2019

Tijdens de zomer periode kunnen ouders met de handen in het haar zitten. Want wat doe je met om de vrije dagen en vakanties door te komen? In dit bericht heb ik de grote familie zomer blockbusters 2019 op een rij gezet. Welke familie films live action of animatie mag je de komende maanden niet missen?

Met ‘Avengers: EndgameAvengers: Endgame‘ liet het zomer blockbuster seizoen beginnen. Daarna komen er een aantal titels die vol met actie zitten titels die vol met actie zitten, maar ook een wild cards. Waarmee je de warme zomerdagen lekker koel in de bioscoop kan doorkomen. Je ziet dat verschillende studio’s proberen om voor de nodige entertainment te zorgen. Al is Disney op dit moment de grote speler, want er staan drie titels in de lijst met familie zomer blockbusters 2019.

Aladdin

Aladdin - Grootste familie zomer blockbusters 2019
Bron: © 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Aladdin

Het is bij Disney een grote trend om bekende animatie film opnieuw uit te brengen voor de nieuwe generatie. Dit keer wordt de remake niet in animatie uitgebracht, maar als live action film. Waar de regisseur het één en ander kan veranderen. Om bijvoorbeeld het verhaal meerdere lagen te geven.

Regisseur Guy Ritchie heeft meerdere actie films gemaakt, maar weet hij de magie van ‘Aladdin‘ ook in de live action versie goed over te brengen? Vanaf 22 mei draait de film in de Nederlandse bioscoop. Met de tweede trailer wist Disney mij over te halen, dat de film een succes zou kunnen worden. Als de Arabische sfeer, muziek en magie van de klassieker naar 2019 worden gehaald? Dan kan Disney een succesvolle titel aan de lijst toevoegen.

The Secret Life of Pets 2

The Secret Life of Pets 2 - grootste familie zomer blockbusters 2019
Bron: © 2018 – Illumination Entertainment/Universal Pictures & Filmdepot | The Secret Life of Pets 2

Een aantal jaar geleden was Dreamworks de grote concurrent van Disney. Vandaag de dag weet Illumination Entertainment het de andere animatie studio’s lastig te maken. Met ‘Sing’, ‘Despicable Me’ en ‘Minions’ zijn er succesvolle films gelanceerd. Het is tijd om de huisdieren franchise uit te breiden. Vanaf 5 juni draait ‘The Secret Life of Pets 2‘ in de bioscoop, en ik denk dat de makers nu nog beter door hebben hoe ver zij kunnen gaan.

Want de humor in de verschillende teasers en trailers is geweldig. Als eigenaar van huisdieren is het een feest der herkenning. Voor het hele gezin zal er genoeg zijn om van te kunnen genieten. Daarom hoort deze animatie film in het lijstje met grote familie zomer blockbusters 2019.

Toy Story 4

Toy Story - grootste familie zomer blockbusters 2019
Bron: ©2019 Disney•Pixar. All Rights Reserved & Filmdepot | Toy Story 4

Na drie ‘Toy Story’ films act een groot gedeelte van de filmliefhebbers dat de animatie franchise een volwaardig einde had. Pixar was nog niet klaar om afscheid te nemen van Woody en Buzz Lightyear en zijn vrienden. Nog één keer kan je naar de bioscoop gaan om te zien wat er met de speelgoed vrienden gaat gebeuren, in ‘Toy Story 4‘. Een oude bekende keert terug en zal een ander licht werpen op de loyaliteit van onder andere Woody.

Want tot nu toe doet hij er alles aan om de ‘eigenaar’ tevreden te houden. Alleen is Bo Peep het daar niet mee eens. De trailer liet zien dat er een hele hoop nieuwe karakters te zien zullen zijn. Wat ik wil weten, maar vooral zien, is of Pixar 26 juni een volwaardig einde lanceert. Vele generaties zijn opgegroeid met de filmreeks en moeten het doen met de afsluiting.

The Lion King

The Lion King - grootste familie zomer blockbusters 2019
Bron: © 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot |

Toen ik de drie lijsten rondom de blockbusters van de aankomende zomer, twijfelde ik of ‘The Lion King‘ in de lijst met familie zomer blockbusters 2019 hoorde. Of dat de Disney animatie klassieker tussen de grote klappers thuis hoorde. Ik heb er voor gekozen dat de live action remake door het hele gezin moet worden gezien!

Dat dit Disney een hele hoop geld gaat opleveren, is geen vraag maar wel duidelijk. Met de klassieke muziek, mogelijke nieuwe toevoegingen en een grote cast aan bekende acteurs, actrices, zangers en zangeressen. Met andere woorden, ga ‘The Lion King’ 17 juli zien in de bioscoop. Ook al vallen de mussen van het dak, dit mag en kan je niet missen.

UglyDolls

UglyDolls - grootste familie zomer blockbusters 2019
Bron: The Searchers & Filmdepot | UglyDolls

Vandaag de dag moet bijna alles perfect zijn of in ieder geval als perfect op de sociale media worden gedeeld. Wat mij betreft totale onzin, omdat niemand perfect is. Met ‘UglyDolls’ laat STX Family en in Nederland The Searchers een tegen beeld zien. Want in deze film draait het om wat je uniek maar in plaats van dat iedereen hetzelfde. Verder zie je wat het betekent anders zijn, worstelen met een verlangen om bemind te worden, en uiteindelijk ontdekken wie je echt bent, dat is het belangrijkste.

Om de film op een ‘Sing’-achtige manier uit de verf te laten komen. Zijn er een aantal bekende zangers en zangeressen voor de film gecast. Zo zijn Kelly Clarkson, Nick Jonas, Janelle Monáe, Blake Shaldon, Pitbull en Bebe Rexha te horen. Je kan er vanuit gaan dat er veel muziek in ‘UglyDolls’ is verwerkt.

Playmobil: the Movie

Playmobil: The Movie - grootste familie zomer blockbusters 2019
Bron: Independent Films & Filmdepot | Playmobil: The Movie

Warner Bros was er als eerste bij om met ‘The Lego Movie’ een nieuwe hype te lanceren. Toch kunnen zij het ‘Playmobil: the Movie‘ lastig hebben gemaakt. Omdat er in 2017 drie films over de Lego wereld uitkwamen, liep de interesse terug. Met ‘The Lego Movie 2’ werd het succes niet evenaart. Toch zijn er genoeg generaties die tot op de dag van vandaag bekend zijn met het met ‘Playmobil’.

Zij kunnen er voor gaan zorgen dat dit een redelijke hit gaat worden in de biscoop. Zeker als je na gaat dat de film één van de hekkensluiters van de familie zomer blockbusters 2019 is. Sta niet raar te kijken dat de makers hebben gekeken naar de voorbeelden van Warner Bros. Zodat het hele gezin met veel plezier naar het eind resultaat kan kijken.

Spies in Disguise

Spies In Disguise - grootste familie zomer blockbusters 2019
Bron: IMDB & 20th Century Fox | Spies In Disguise

Met de aankoop van 20th Cenury Fox, zou je verwachten dat Disney geen zin zou hebben in Blue Sky. Zij komen namelijk met ‘Spies in Disguise‘, wat een grote hit met Will Smith en Tom Holland moet gaan worden. Superspion Lance Sterling en wetenschapper Walter Beckett zijn elkaars tegenpolen. Lance is vlot, hoffelijk en charmant. Walter is… dat niet.

Maar wat Walter tekort komt aan sociale vaardigheden maakt hij goed aan intelligentie en vindingrijkheid. Zo creëert Walter de geweldige gadgets die Lance gebruikt tijdens zijn epische missies. Maar wanneer gebeurtenissen een onverwachte wending nemen, moeten Walter en Lance plotseling op een geheel nieuwe manier op elkaar vertrouwen. Na het succes van ‘Incredibles 2‘ kan dit een goed vervolg zijn voor Blue Sky. Daarmee is de animatie de laatste in de rij van familie zomer blockbusters 2019.

Latest Reviews