Welke bekende Nederlanders zijn de kandidaten Wie is de Mol 2019
Bron: Avrotros | Wie is de Mol 2019 - Groepsfoto

Dit zijn de kandidaten Wie is de Mol 2019

Welke bekende Nederlanders zijn de kandidaten Wie is de Mol 2019

Welke bekende Nederlanders zijn de kandidaten Wie is de Mol 2019
Bron: Avrotros | Wie is de Mol 2019 – Groepsfoto

Een traditie in Nederland is dat mensen op nieuwjaarsdag binnen met goede voornemens. Voor vele zal daar een andere traditie aan gekoppeld zijn. Want vanaf 5 januari start er een nieuw seizoen van ‘Wie is de Mol’. Nadat het vorige seizoen is geëindigd beginnen de die hard fans al met het in de gaten houden van verschillende social media kanalen. Want wie zijn de kanidaten Wie is de Mol 2019? De Avrotros heeft op de persdag de lijst met namen eindelijk bekend gemaakt.

Lees hieronder er in het vliegtuig zijn gestapt naar Colombia voor de opnames. Mijn eerste indruk is dat de programma makers er in zijn geslaagd om een verrassende samenstelling te maken. Niet klakkeloos een aantal mensen te hebben benaderd. Van presentatoren en bekende Nederlanders die bij een breed publiek bekend zijn. Hieronder de namen die van links naar rechts op de foto staan.

Nikki de Jager is beter bekend als Nikki Tutorials. De make-up artiest met een groot Youtube kanaal verruild de make-up voor een spannend seizoen van ‘Wie is de Mol’. Dan Evelien de Bruijn, zij was presentatrice bij Hart van Nederland en Shownieuws. Tegenwoordig is zij te horen op Radio 2. Jamie Trenité is presentator van Jules Unlimited, tafelheer bij De Wereld Draait Door en één van de kandidaten Wie is de Mol 2019.

Evi Hanssen is een Vlaamse presentatrice, maar gaat al jaren mee op de Nederlandse televisie. Van ‘Expeditie Robinson’ tot ‘3 Op Reis’. Rick Paul van Mulligen heeft zij sporen als acteur dik verdiend, van bijrollen tot grote rollen in series. Weet hij zich staande te houden tussen de andere kandidaten Wie is de Mol 2019?

Deze bekende Nederlanders maken de lijst met kandidaten Wie is de Mol 2019 compleet?

De afgelopen jaren is Robèrt van Beckhoven te zien in het bakprogramma ‘Heel Holland Bakt’. Toch is hij de enige Nederlander die met de titels Meester Patissier en Meester Boulanger rondloopt. Voor het grote publiek is Merel Westrik de presentatrice die op de vroege ochtend met Eva Jinek bij WNL begon. Tegenwoordig is zij te zien bij het RTL Nieuws. Voor zanger Nielson wordt zijn comeback nog sterker. Met het album ‘Diamant’ laat hij een ander geluid horen. Maar zal ook een andere kant van zichzelf laten zien, namelijk als één van de kandidaten Wie is de Mol 2019.

Dan blijven er nog twee kandidaten Wie is de Mol 2019 over. Sarah van Chronis is actrice en de laatste jaren is zij in verschillende series te zien geweest. Zoals Oppassen!!!, Kinderen Geen Bezwaar, Flow en Shouf Shouf!. De van Turkse afkomst journalist en programma maker Sinan Can is de hekken sluiter van de groep. Hij schreef boeken, maakte documentaire en ontving de prijs ‘Journalist voor de Vrede’ van het Humanistisch Vredesberaad.

Latest Reviews

Ook interessant
Klaus Trailer