New Movie Trailers

Dit zijn de meest bekeken trailers 2017

new trailers

Er was flinke interesse in de nieuwe films, dit zijn de meest bekeken trailers 2017

In het afgelopen jaar kwamen er een hoop trailers uit die er voor zorgde dat mensen de moeite namen om naar de bioscoop te gaan. Omdat de verschillende studio’s tegenwoordig aan franchises doen en hopen dat de films die zij uitbrengen zo gaan scoren. Dat helpt bepaalde studio’s, want de fans en de rest van de internettende wereld zorgen voor goede cijfers. Door alle klikken op de link of het delen op sociale media zijn dit de meest bekeken trailers 2017.

In de loop van de tijd heb ik ook een hele waslijst met verschillende film trailers gedeeld. Daar zaten de onderstaande trailers ook tussen. Mocht je de andere trailers nog eens terug willen zien? Klik op de link hierboven, daar vindt je alle berichten die vol zitten met nieuwe trailers.

De meest bekeken trailers trailers 2017, 24 uur na het uitkomen van de trailer

De trailer van Avengers: Infinity War staat boven aan de meest bekeken trailers van 2017
Bron: Filmtotaal | De trailer van Avengers: Infinity War staat boven aan de meest bekeken trailers van 2017

Het lijkt erop dat de Marvel fans niet kunnen wachten tot dat ‘Avengers: Infinity War‘ in de bioscoop draait. Want 29 november kwam de trailer uit en dat zorgde ervoor dat de trailer meer dan 230 miljoen keer bekeken in 24 uur. En daarmee staat de trailer op de eerst plek van de meest bekeken trailers 2017. Op de tweede plek staat de teaser trailer van ‘IT‘.

Afgelopen maart kwam de teaser online en alleen van de paar seconden kregen mensen de kriebels. Ook dat zorgde voor een record aantal kijkers. In 24 uur tijd keken er 197 miljoen mensen naar de teaser. Het heeft lang op de eerste plek van de meest bekeken trailers 2017 gestaan. Alleen stootte de ‘Avengers’ trailers de horror teaser er vanaf.

Op de derde plek geëindigd is de teaser van ‘Thor: Ragnarok‘ De eerste twee Thor films werden met gemengd ontvangen en het was dan ook de vraag wat de derde zou gaan doen. Want welke kant zouden de makers op gaan. Het werd de komedie kant en dat heeft gewerkt. Er gingen een hele hoop mensen naar de bioscoop voor de film.

Dit zijn de hekkensluiters van de meest bekeken trailers van 2017

De trailer van The Last Jedi staat hoog in de lijst met meest bekeken trailers van 2017
Bron: NME.com | De trailer van The Last Jedi staat hoog in de lijst met meest bekeken trailers van 2017

Op nummer vier staat ‘Star Wars: The Last Jedi‘ trailer. Na het grote succes van ‘The Force Awakens‘ wilde de fans weten wat de makers in petto hadden voor het tweede deel van de trilogie. De teaser van de film staat op de achtste plek. Maar wat LucasFilm en Disney goed doen is zoveel mogelijk geheimen bewaren voordat de film uit komt. Dat is ze gelukt, of dat helemaal goed is uitgepakt. Ik vraag het mij af.

De trailer met veel kijkers was de terugkeer van ‘The Incredibles 2‘. De teaser kwam 19 november uit en liet niet al te veel zien. Het enige wat je zag waren Baby Jack-Jack en zijn vader. En de superkrachten dat de jongste Incredible telg heeft. De teaser werd in 24 uur tijd 113 miljoen keer bekeken.

Latest Reviews

Ook interessant
Movie
Super Bowl Trailer: Endgame, Captain Marvel, Toy Story 4 & Scary Stories