2018

Dit zijn de meest verwachte films 2018

Tussen de alle nieuwe uitkomende films zijn dit de meest verwachte films 2018

Na het terugblikken kan je vooruit kijken naar het aankomende jaar. Want wat gaan de grote klappers worden oftewel wat zijn de meest verwachte films 2018? Ieder jaar is het weer afwachten welke films het waar gaan maken. Maar vooruit kijken en speculeren kan geen kwaad.

Naast de bekende superhelden films worst er in 2018 flink ingezet op reboots en remakes. Want bekende formules en franchises worden uit de kast gehaald om aan een jong publiek te worden getoond. Staat de film dat bovenaan jouw ‘meest verwachte films 2018’ er niet bij? Laat het hieronder weten.

Tomb Raider

Tomb Raider - Meest Verwachte films 2018
Bron: TheNerdStash | Tomb Raider

De comeback van de vechtersbaas ‘Tomb Raider‘ zit er aan te komen. Dit keer zal Alicia Vikander in de rol van Lara Croft kruipen. De eerste teaser trailer beloofd veel goeds en denk dat dit de grote reboot is dat wel gaat werken. De nieuwe film zal meer weg hebben van de videogames die de afgelopen jaren heel populair werden. Daar werd de glamour eraf gehaald en ging zij terug naar de basis. Met pijl en boog.

Toch kan de bekende Lara Croft niet zonder haar iconische pistolen. Het duurt nog even voordat je naar de bioscoop kan gaan om de film in zijn geheel te zien. De reboots van tegenwoordig weten niet altijd te slagen. Daarom ligt de lat hoog en is het beland in de lijst met meest verwachte films 2018. Vanaf 15 maart draait ‘Tomb Raider’ in de bioscoop.

Deadpool 2

Deadpool 2 - Meest verwachte films 2018
Bron: Mashable | Deadpool 2

Na het ‘onverwachte’ succes van het eerste deel kruipt Ryan Reynolds voor de tweede keer in de huid van Deadpool. Een aantal oude bekende zullen terug komen. Maar de cast zal uitgebreid worden met een aantal nieuwe gezichten. Zoals Josh Brolin, T.J. Miller en Zaza Beetz.

Er nog weinig bekend over ‘Deadpool 2’. Maar waar je wel rekening mee kan houden is dat het bomvol zit met geweld, humor en verwijzingen naar andere films, series en projecten waar Ryan Reynolds aan heeft gewerkt. Vanaf 21 mei kan je naar de bioscoop gaan om de film te gaan zien. Omdat het tweede deel de verwachtingen hoog legt is het één van de meest verwachte films 2018.

Halloween

Halloween 2018 - Meest verwachte films 2018
Bron: io9.gizmodo | Halloween

Met de terugkeer van de horror klassiekers kan ‘Halloween‘ daar niet ontbreken. Nu zijn er al een hele hoop films gemaakt die samen een franchise vormen. Van de solo films die tot de klassiekers behoren tot en met de cross over films. Regisseur David Gordon Green zal de film gaan regisseren en hoopt dat het een groot succes gaat worden.

Ook zal een oude bekende terug keren, misschien een beetje gek als je na gaat dat het karakter van Jamie Lee Curtis eigenlijk al overleden is. Toch zal de ooit doorgebroken actrice terugkregen naar de franchise. Want de ‘Halloween’ film dat dit jaar uit gaat komen zal als een officieel derde deel gaan functioneren.

The Predator

The Predator - Meest Verwachte Films 2018
Bron: IMDB | The Predator

Een ander bijzondere terugkeer is de comeback van ‘The Predator’ of zal ik zeggen een remake. De film wordt opnieuw gemaakt met een hele nieuwe cast. Toen acteur en nu regisseur en schrijver, Shane Black zal de remake maken en daarmee keert hij ook terug naar de franchise. Hij speelde in het origineel Hawkins en is dit keer achter de camera te vinden.

Een aantal bekende en opkomende acteurs zullen in de remake te zien zijn. Want Olivia Munn, Jacob Tremblay, Boyd Holbrook en Keegan-Michael Key ga je in de verschillende rollen zien. Meer over het verhaal of een trailer is nog niet bekend gemaakt. Midden in de zomer van kan je één van de meest verwachte films 2018 gaan zien. Vanaf 2 augustus draait ‘The Predator’ in de bioscoop.

The Incredibles 2

The Incredibles 2 - Meest verwachte films 2018
Bron: ComicBook | The Incredibles 2

De familieleden van ‘The Incredibles’ familie keren na veertien jaar terug naar het witte doek. Want dit is waarschijnlijk, als je het aan animatie liefhebbers vraagt, de film die boven aan de lijst met meest verwachte films 2018 staat. Het eerste deel was een groot succes. En ik ben heel benieuwd wat Pixar er mee gaat doen.

Want nu zijn zij niet de enige superhelden die je kan gaan zien. Wel in familie vorm. De teaser kwam eind 2017 online, maar gaf nog niet veel weg. Het enige wat wel los werd gelaten was dat het verhaal verder gaat waar de vorige film stopte. Vanaf 15 juni draait ‘The Incredibles 2‘ in de bioscoop.

Jurassic World: The Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom - Meest verwachte films 2018
Bron: Nerdist | Jurassic World: Fallen Kingdom

In 2015 werd de ‘Jurassic’ franchise nieuw leven ingeblazen met de eerste ‘Jurassic World’ film. Het succes was zo groot dat het tweede deel direct in de lijst met meest verwachte films 2018 kwam te staan. In ‘Jurassic World: The Fallen Kingdom‘ ga je terug naar het vervallen park waar het eiland wordt opgeblazen.

Het verloop van de film is nog onbekend, de eerste teaser trailer is uit en laat een voorproefje zien van wat je 11 juni in de bioscoop kan gaan zien. De acteurs van de eerste film Chris Pratt en Bryce Dallas Howard zijn te zien. Jeff Goldblum keert terug naar de franchise, hij was te zien in de ‘Jurassic Park’ films.

Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War - Meest verwachte films 2018
Bron: Marvel | Avengers: Infinity War

Vanaf de eerste Marvel film ‘Iron Man’ dat de MCU (Marvel Cinematic Universe) liet starten. Was het de bedoeling dat er een ‘eindbaas’ zou komen. Nu is de opzet leuk, alleen de uitvoering was niet helemaal top. Want in ‘Avengers: Infinity War‘ draait het om Thanos en de Infinity Stones. Alleen zijn de stenen tot nu toe naar achter geschoven.

In de eerste van de twee Avengers films komen alle Marvel superhelden samen om het op te nemen tegen Thanos. Het belooft een groot spektakel te worden waar niet alle superhelden er goed vanaf komen. Vanaf 25 april draait de film dat voor vele boven aan de meest verwachte films 2018 staat in de bioscoop.

 

Latest Reviews