Dit zijn de nieuwe programma’s vanaf oktober bij SBS6, Net5 en Veronica

Deze nieuwe programma’s zijn vanaf oktober bij SBS6, Net5 en Veronica te zien

Nu het buiten eerder donker wordt is het de juiste tijd om een aantal nieuwe programma’s te lanceren. Dit zijn de nieuwe programma’s die vanaf oktober bij SBS6, Net5 en Veronica te zien zullen zijn. Een aantal bekende formats keren na jaren afwezigheid terug op de buis. De onderstaande titels mag je vanaf oktober niet missen.

Een aantal titels die het najaar van SBS6, Net5 en Veronica starten gaan in oktober gewoon door. Heb jij de titels gemist? In het bericht dat ik eerder deelde, kan je rustig lezen welke programma’s begin september van start gingen. Er is genoeg te bieden om bij één van de zenders terecht te kunnen. Welk van de volgende programma’s wil jij heel graag zien?

SBS6

Nu Talpa de zenders SBS6, NET5 en Veronica in handen heeft, is het tijd om het één en andere te veranderen
Bron: Talpa Network | SBS6

Waar is de Mol?

Waar is de Mol? - Deze nieuwe programma's zijn vanaf oktober bij SBS6, Net5 en Veronica te zien
Bron: Twitter & Talpa | Waar is de Mol?

Met de terugkeer van Johnny de Mol, was het bijna onmogelijk om geen nieuw seizoen ‘Waar is de Mol?’ te lanceren. Dat is vanaf 30 oktober bij SBS6 te zien. Presentator Johnny de Mol neemt een aantal bekende Nederlanders mee op een bijzondere reis. Daar blijft het niet bij, want de bekende Nederland in kwestie mag iemand meenemen. Waardoor een reis heel persoonlijk kan worden, met emotionele verhalen. Maar er is ook plek voor een lach.

De eerste drie gasten die met Johnny de Mol op reis gaan zijn bekend. Zo nemen Ellie Lust en haar tweelingzus Johnny mee naar het ABBA-museum in Zweden. In Las Vegas bezoekt hij met Victor Mids en zijn beste vriend een googelbeurs. Johnny laat ook de droom van Humberto Tan in vervulling gaan tijdens een trip naar Canada. Humberto en dochter Isa reizen daarheen om beren te fotograferen in het wild.

Wereldreis op wielen

Wereldreis Op Wielen - Deze nieuwe programma's zijn vanaf oktober bij SBS6, Net5 en Veronica te zien
Bron: TVGids & SBS6 | Wereldreis Op Wielen

Vanaf 16 oktober bij SBS6 te zien is het nieuwe programma ‘Wereldreis op Wielen’. Waarin twee koppels en twee gezinnen beginnen aan een wereldreis. Maar hoe nemen zij alle spullen mee? Dat laten zij in de ‘tiny house’ op wielen. Met een klein startbudget en de verplichting om als een karavaan bij elkaar te blijven, storten ze zich in een gezamenlijk, onbekend avontuur. Startpunt: het adembenemende Banff National Park in Canada.

Over de mythische Pan American Highway reizen ze door. Hoe lang het avontuur gaat duren is onbekend. Want als het startgeld op is, komt het erop aan en zal er geld moeten worden verdiend om te kunnen blijven reizen. Succes hangt dus af van het vinden van betaald werk op de route. Voor de stellen en gezinnen kan deze reis twee kanten op gaan. Want is het totale geluk of is het verre van ‘the road happiness’?

De Roelvinkjes – Effe Geen Cent Te Makken

De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken - Deze nieuwe programma's zijn vanaf oktober bij SBS6, Net5 en Veronica te zien
Bron: Show & Talpa | De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken

Na twee seizoenen ‘Effe Geen Cent Te Makken’ bij RTL4 is het programma verhuisd. Dit keer zal de familie Roelvinkjes gaan ervan hoe het is om in de bijstand te leven. Vanaf oktober bij SBS6, waar zij tijdens de opnames flink wat input kregen om het programma te vullen. Onder andere het drank gebruik van zoon Dave. Maar ook het grote concert van Dries Roelvink in muziek paleis Paradiso.

Je zou denken dat Dave en Donny geen zin hebben om voor deze gelegenheid weer thuis te komen wonen. Toch hebben zij dat gedaan voor ‘De Roelvinkjes – Effe Geen Cent Te Makken’. Vanaf 19 september kan je kijken naar het programma. Dat natuurlijk door gaat in oktober.

Filmster Gezocht

Filmster Gezocht - Deze nieuwe programma's zijn vanaf oktober bij SBS6, Net5 en Veronica te zien
Bron: Show & Talpa | Filmster Gezocht

Na alle talentenjachten die opzoek gaan naar een zanger of andere entertainment act, is het tijd om opzoek te gaan naar de nieuwe filmster. Vanaf 3 oktober bij SBS6, zie je hoe Leontien Borsato het nieuwe programma ‘Filmster Gezocht’ presenteert. Voor de kandidaten begint het met een zelf opgenomen homevideo. Wie daaruit gekozen is komt terecht in de grote zoektocht, met verschillende auditierondes.

Voor het programma zijn een aantal bekende acteurs invlogen om te helpen. Het gaat om onder andere Georgina Verbaan, Jelka van Houten, Mimoun Oaïssa en Roeland Fernhout. Zij gaan de kandidaten begeleiden en bieden een tegelspel aan in spectaculaire film-scenes. De jury bestaande uit acteur Frank Lammers, actrice Isa Hoes en regisseur Tim Oliehoek, zullen de kandidaten beoordelen en aan het eind de winnaar benoemen. Hij of zij zal een rol in een film of televisie serie gaan invullen.

Dance As One

Dance As One - Deze nieuwe programma's zijn vanaf oktober bij SBS6, Net5 en Veronica te zien
Bron: Persgroep & HLN.be | Dance As One

De nieuwe zaterdagavond show ‘Dance As One’ is vanaf oktober bij sbs6 te zien. Dit keer geen dansshow waarbij je naar individuele optredens zit te kijken, maar opzoek gaat naar de allerbeste dansgroep. Want in ‘Dance As One’ draait het om de moeilijkste disciplines: synchroon dansen. Waarbij teamwork, perfecte timing en choreografie het belangrijkste is.

Nicolette van Dam en Niels Destadsbader presenteren het programma. Niet alleen SBS6 gaat het programma uitzenden, want het is een samenwerking tussen Nederland en België. De verschillende dansgroepen hopen door de verschillende challenges te komen. Waarbij attributen, splits screen en de grootste hits worden toegevoegd. Zolang je als groep maar synchroon danst, dan kan je kans maken op het geldbedrag van 50 duizend euro!

Net5

Deze nieuwe programma's zijn vanaf oktober bij SBS6, Net5 en Veronica te zien
Bron: Wikipedia & Talpa | Net5

Bij Net5 kan je in oktober lekker door kijken naar de programma’s die in september zijn gestart. Wat de zender wel doet is je trakteren op maandagavond. Je kan iedere week gaan kijken naar de ‘Harry Potter’ films. Vanaf 1 oktober start je in het eerste jaar en week na week kruip je naar de ontknoping van de filmreeks. Zit jij met de popcorn klaar om naar de klassiekers te kijken?

Veronica

Deze nieuwe programma's zijn vanaf oktober bij SBS6, Net5 en Veronica te zien
Bron: Wikipedia & Talpa | Veronica

Veronica weet wat zij in oktober moeten lanceren. Met ‘Fearonica’ helpen ze jou om in de perfecte Halloween stemming te komen. Het begint 6 oktober met ‘The Conjuring’ en ‘Annabelle’. De horror films die door Warner Bros zijn gelanceerd. Een week later, namelijk 13 oktober zijn ‘The Visit’ en ‘Fright Night’ te zien.

In de tweede helft van oktober worden op de 20ste ‘Ouija’ en ‘The Witch’ uitgezonden. Mocht je hier nog niet genoeg aan hebben? Dan heeft Veronica een week later het vervolg, namelijk 27 oktober ‘Ouija: Origin of Evil‘ voor je in de planning. Genoeg horror films om de maand oktober op de bank onder een kleedje te vertoeven.

Naast alle horror is er ook andere spanning te zien bij Veronica. De zondagavonden zijn vol gepland met ‘The Fast and the Furious’ films. Waarin de ronkende motoren, tropische bestemmingen en de snelheid de hoofdrol spelen. Je begint met het eerste deel en Veronica zendt als laatst ‘Fast Five’ uit.

 

Latest Reviews

Ook interessant
Last Christmas Trailer