Dit zijn de zomer blockbuster wild cards 2019

Tussen de releases zijn er ook een aantal zomer blockbuster wild cards 2019

De filmstudio’s proberen zo min mogelijk risico te nemen. Voordat zij een film goedkeuren om te maken, willen zij er bijna zeker van weten dat de bron een succes was. Bijvoorbeeld boeken, series of stripboeken. Toch kan de filmstudio er niet honderd procent van uitgaan dat een film ook door het bioscoop publiek wordt omarmt. Naast de grote films zijn er ook een aan zomer blockbuster wild cards 2019.

Eerder had ik een lijst met films, die (bijna) gegarandeerd een succes gaan worden de aankomende zomer. Van ‘Avengers: Endgame’ tot en met ‘Godzilla II: King Of The Monsters’, er staat genoeg op de planning. Lees het andere bericht om erachter te komen welke zomer blockbusters je niet mag missen.

Pokémon Detective Pikachu

Pokemon Detective Pikachu - zomer blockbuster wild cards 2019
Bron: © 2019 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved & Filmdepot | Pokemon Detective Pikachu

Tot op de dag van vandaag weten de filmstudio’s het niet voor elkaar te krijgen om anime op een goede manier te lanceren in de Westerse cultuur. Toch hoopt Warner Bros met ‘Pokémon Detective Pikachu‘ een internationale hit te gaan scoren. In Azië zal de film het bijna gegarandeerd goed doen.

Het gaat er om spannen of de verschillende generaties, die zijn opgegroeid met de Pokémon franchise, naar de bioscoop gaan. Als dat het geval is, kan Warner Bros met een tevreden gevoel verder gaan werken aan het universum. Met de stem van Ryan Reynolds als Pikachu, is het wel duidelijk dat je de nodige humor voor je kiezen krijgt. Vanaf 8 mei kan je zien of Warner Bros een hit in handen heeft.

Brightburn

Brightburn - - zomer blockbuster wild cards 2019
Bron: ©2019 CTMG, Inc. All rights reserved Filmdepot | Brightburn

De film ‘Brightburn’ is op vele vlakke één van de zomer blockbuster wild cards 2019. Ten eerste lijkt het verhaal op dat van superman. In de trailer ziet het er naar uit dat de superkrachten niet op een goede manier gaan worden gebruikt. Zitten de superhelden fans te wachten op een superheld dat zich tegen de mensheid keert?

Daar komt het hele verhaal van James Gunn bij. Hij werd ontslagen door Disney. Terwijl een aantal weken later duidelijk werd dat Disney hem alleen op ‘non-actief’ had gezet. Nu gaat hij toch aan de slag met ‘Guardians of The Galaxy Volume 3’. Het kan de film de nodige schade aanbrengen, als de fans en bioscoop bezoekers niet op komen dagen. De film ‘Brightburn’ wordt 23 mei door Paramount Pictures gelanceerd.

X-Men: Dark Phoenix

X-Men: Dark Phoenix - zomer blockbuster wild cards 2019
Bron: © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved & Filmdepot | X-Men: Dark Phoenix

Vanaf het moment dat Disney bekend maakte de entertainment tak van 20th Century Fox over te gaan nemen, wordt er druk gespeculeerd over het samen voegen van de X-Men en andere Marvel karakters. Alleen had de filmstudio nog twee films op de releaselijst staan. Één titel dat daar op 6 juni op staat is ‘X-Men: Dark Phoenix’.

Tot nu toe zijn de nieuwsberichten niet al te positief. Van de verschillende reshoots tot en met het ontvangst van de trailers. Waardoor mezelf afvraag of deze film echt nodig is. De fans lijken steeds minder interesse te hebben in deze filmreeks. Plus dat de ‘Dark Phoenix’ verhaallijn iconisch is in de stripwereld. Alleen lijkt de studio het voor een tweede keer te gaan verprutsen. Al deze redenen maken dat ‘X-Men: Dark Phoenix’ één van de grootste zomer blockbusters wild cards 2019 is.

Men in Black: International

Men in Black: International - zomer blockbusters wild cards 2019
Bron: © 2018 CTMG, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Men in Black: International

Tommy Lee Jones en Will Smith wisten met drie ‘Men in Black’ films te scoren. Nu de focus van Will Smith op andere films ligt, is dit voor Sony Pictures de mogelijkheid om nieuwe hoofdrolspelers te introduceren. In ‘Thor: Ragnarok‘ werkte Chris Hemsworth en Tessa Thompson al eens samen. De chemie was goed op beeld, en zij zijn het nieuwe duo die in de rest van de wereld voor de veiligheid moeten gaan zorgen.

De film ‘Men in Black: International‘ staat op de lijst met zomer blockbusters wild cards 2019 omdat de hoofdrolspelers tot nu toe niet de grote publieks lievelingen zijn. Chris weet met de Marvel films een publiek naar de bioscoop te krijgen, toch zijn de andere projecten minder succesvol. Zij hebben de franchise mee, maar het is alweer een aantal jaar geleden dat er een film van uitkwam. 20 juni is het de beurt aan Sony Pictures dat de bioscoop bezoeker warm loopt voor de alien politie.

Child’s Play

Childs Play - zomer blockbuster wild cards 2019
Bron: Dutch Filmworks & Filmdepot | Child’s Play

De afgelopen jaren hebben een aantal bekende franchises een update gehad. Wat niet direct een garantie is tot een succes. Zo wist ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’ te scoren. Terwijl ‘The Mummy’ één van de grootste flops van 2017 was. Een horror franchise dat naar 2019 wordt gehaald is Chucky. Met ‘Child’s Play’ kan een nieuwe generatie kennis maken met de horror pop.

De voorgaande films werden direct uitgebracht op dvd en later om de downloaden via de legale wegen. De film dat 20 juni uitkomt, heeft de steun van de die hard fans nodig om een groot succes te worden. De trailer geeft een goed beeld wat je kan verwachten. Veel bloed en horror. Alleen wordt de oorsprong herschreven. En of de die hard fans daar achter staan? Zeker een grote titel in de lijst van zomer blockbusters wild cards 2019.

Dora and the Lost City of Gold

Dora and the Lost City of Gold - zomer blockbuster wild cards 2019
Bron: © 2018 Paramount Players, a Division of Paramount Pictures. All Rights Reserved & Filmdepot | Dora and the Lost City of Gold

Nickelodeon heeft verschillende kinderseries naar het grote scherm gehaald. Bijvoorbeeld ‘The Teenager Mutant Ninja Turtles’. Een andere titel dat aan dat lijstje kan worden toegevoegd is ‘Dora and the Lost City of Gold’. Deze titel past perfect in de lijst met zomer blockbusters wild cards 2019. Omdat de serie voor peuters/kleuters nu een groot publiek moet gaan aanspreken.

De tekenfilmserie van Nickelodeon is vijftien jaar op televisie geweest, er zijn generaties opgegroeid en de serie ontgroeid. Hebben zij zin om met mogelijke gezinnen terug te keren naar deze wereld? Met James Robin als regisseur, vraag ik mij af of er goed werk wordt afgeleverd. Hij heeft de twee live action Muppets films voor Disney gemaakt. Met gemixt succes, maar weet hij een spannende actie film neer te zetten?

Latest Reviews