Movie

Dit zijn de zomer blockbusters 2019

Het seizoen waar het om de zomer blockbusters 2019 draait komt eraan, welke films mag je niet missen?

Over een aantal weken luidt Marvel met ‘Avengers: Endgame’ het seizoen in waarin de filmstudio’s met de grootste films op de proppen komen. De temperatuur gaat stijgen en dan kan jij de verkoeling gaan opzoeken in de bioscoop. Om je een beetje op weg te helpen deel ik de komende week de zomer blockbusters 2019, de wild cards en de grote familie films. Waardoor jij gemakkelijk een keus kan maken, welke film jij in de bioscoop kan gaan bekijken.

Om meer duidelijkheid te scheppen over de zomer blockbusters 2019 die je niet mag missen. Ik deel een aantal titels, met daarbij de redenen om deze film in de bioscoop te zien. Een aantal titels liggen wat mij betreft te voor de hand. Toch horen dat soort titels ook thuis in deze lijst. Mis je een titel of vindt jij dat een bepaalde film niet in deze lijst thuis hoort. Laat het dan weten via Instagram.

Avengers: Endgame

Avengers: Endgame -
Bron: The Disney Company & Filmdepot | Avengers: Endgame

De film die de zomer blockbusters 2019 seizoen moet gaan openen is ‘Avengers: Endgame‘. De afgelopen jaren wist Marvel het voor elkaar te krijgen om het zomer seizoen een week of twee eerder te laten beginnen. De populariteit van de superhelden films blijft stijgen, en met ‘Endgame’ krijgen de fans antwoord op bepaalde vragen.

Want wie overleefd het en van welke superheld moeten wij afscheid gaan nemen? Vanaf 24 april kan je de film in de bioscoop gaan bekijken, en met 181 minuten op de teller kan jij een hoop versnaperingen gaan aanschaffen. Want het wordt een hele onderneming om naar de bioscoop te gaan. Met de effecten, verhaal, de tijd om de 21 voorgaande films te bekijken en de superhelden gaat Marvel voor de winst.

John Wick 3: Parabellum

John Wick 3: Parabellum -
Bron: Independent Films & Filmdepot | John Wick 3

Als je de eerste twee films van de franchise hebt gezien, dan weet je dat het er niet al te best uit ziet voor John Wick. In deel drie, is het tijd om het tegen alles en iedereen op te nemen. Want er staat een groot geld bedrag op zijn hoofd. Voor Keanu Reeves is het de film franchise waar hij los kan gaan.

Met de vecht scenes maar de design en kleuren combinatie zijn weten de films zichzelf bijna te verkopen. In ‘John Wick 3: Parabellum‘ krijgt Keanu Reeves hulp van Halle Berry, Laurence Fishburne, Ian McShane en Anjelica Huston. Als je de spanning op een groot scherm wilt zien en mee maken, dan kan je 16 mei naar de bioscoop.

Godzilla II: King Of The Monsters

Godzilla II: King of Monsters -
Bron: Warner Bros. Pictures & Filmdepot | Godzilla II: King of Monsters

Tussen al het superhelden geweld, is Warner Bros bezig om een andere franchise ‘MonsterVerse’ op poten te zetten. Met ‘Gozilla II: King of Monsters‘ neemt Godzilla het op tegen de andere monsters. Waarin het gevecht moet gaan bepalen welk monster de koning der monsters is. Verwacht niet dat de gehele cast van het eerste deel terugkeert.

Diegene die alleen terugkeren zijn: Ken Watanabe en Sally Hawkins. De nieuwe gezichten die je gaat zien zijn: Vera Farmiga, Thomas Middleditch, Kyle Chandler, Aisha Hinds, Zhang Ziyi, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, O’Shea Jackson Jr. en Charles Dance. De film moet één groot spektakel gaan worden, waarbij de computer over uren heeft gemaakt om de monsters zo goed mogelijk neer te zetten. 30 mei draait ‘Godzilla II: King Of The Monsters’ in de bioscoop.

Spider-Man: Far From Home

Spider-Man: Far From Home -
Bron: Sony Pictures & Filmdepot | Spider-Man: Far From Home

Een aantal jaar geleden schakelde Sony Pictures de hulp in van Marvel om Spider-Man opnieuw op de kaart te zetten. Dit keer was het de beurt aan Tom Holland om de superhelden op te pakken. De eerste film en zijn rol in ‘Captain America: Civil War‘ werden goed ontvangen. Hij is misschien in stof op gegaan, maar dat betekend niet dat er geen vervolg komt.

De teaser liet zien dat Peter Parker naar Europa gaat, maar daar oog in oog komt te staan met Mysterio, gespeeld door Jake Gyllenhaal. Waar de verschillende natuur elementen tot leven lijken te komen. Ook zal een oude bekende terug keren als slechterik. Want Michael Keaton als Vulture is nog niet klaar en zal in ‘Far From Home’ voor de nodige onrust gaan zorgen. Spider-Man keert 4 juli terug in de bioscoop.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Fast & Furious: Hobbs & Shaw -
Bron: Universal Pictures International & Filmdepot | Fast & Furious: Hobbs & Shaw

De film franchise ‘Fast and Furious’ gaat nog even door. Om de fans en de filmstudio veilig te stellen van een volledig einde, komt 1 augustus ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw’ uit. Waarin Dwayne Johnson en Jason Statham de hoofdrol spelen. Het lijkt erop dat zij een missie krijgen, wat vergelijkbaar is met de voorgaande films.

De interactie tussen de twee acteurs kan voor de nodige spanning maar ook hilariteit zorgen. Voor Idris Elba is dit een mooie gelegenheid om zijn cv uit te breiden. Hij zal in de rol van slechterik gaan kruipen. Ben jij klaar voor een film waar de humor wordt afwisselt met over de top actie scenes? Zet de release datum in je agenda om ‘Hobbs & Shaw’ niet te hoeven missen.

Latest Reviews