Dit zijn mijn favoriete films van 2017

sluit het jaar 2017 goed af met de lijst favoriete films van 2017

Om het jaar goed af te sluiten ontkom je niet aan de lijstjes. Eerder deze maand behandelde ik mijn favoriete nummers die in 2017 waren uitgekomen. Maar er was meer entertainment dat uit kwam. Met dit keer mijn favoriete films van 2017.

Het afgelopen jaar was ik regelmatig in ee bioscoop te vinden. Om de nieuwe films te zien en daar schreef ik dan ook graag een recensie over. Mocht je alle film recensies willen zien? Ga naar de Movie Review pagina daar kn je alles vinden. Om goed terug te blikken heb ik hieronder mijn favoriete films van 2017 op een rij gezet. Wat waren jouw favoriete films van 2017?

Wonder Woman

Na ‘Batman v Superman‘ had ik mijn verwachtingen naar een nieuwe DC en Warner Bros film al verlaagd. Tot dat ik de eerste trailer van ‘Wonder Woman’ had gezien. Dit was een film dat ik wilde zien. Het gevaar van Power vrouwen super helden films is dat het heel feministisch kan worden.

De makers van ‘Wonder Woman’ hebben de balans tussen girl power en het samen werken met mannen weten te vinden. Dat kijkt heel lekker weg. Zo wordt het een film waar mannen en vrouwen naartoe willen. Dit is een film dat hoog in mijn favoriete films van 2017 lijst staat. Klik op de link hieronder om de recensie te lezen.

Wonder Woman

IT

Toen bekend werd gemaakt dat IT en daarmee Pennywise een comeback zouden maken, werd ik niet direct enthousiast. Zeker als je na gaat dat Hollywood alle populaire titels opnieuw wilt gaan maken. En dat is niet een garantie tot succes. De remake van IT was absoluut een succes, heel bakken met geld voor Warner Bros opgehaald.

Dat komt omdat het een hele goede film is. En met de trend van de jaren ‘80, het nostalgie gevoel terughalen mee gaat. Ook kanjer horror gehalte opgeschroefd waardoor het enger en spannender is om naar te kijken. Waar acteur Bill Skarsgård en de special effects team heel goed hebben samen gewerkt. Heb je de film nog niet gezien? Download het via de officiële wegen. En lees de recensie hieronder.

Pennywise is terug in de remake van IT

Atomic Blonde

Ik hou van spionnen of actiefilms waar een goede twist aan gegeven is. De trend in Hollywood is dat mannen vooral in de hoofdrol van dat soort films worden gezet. Met ‘Atomic Blonde’ is dat anders. Daar zag je Charlize Theron in de hoofdrol.

Het speelde af in Duitsland in een periode voor de val van de Berlijnse muur. Je krijgt bij de goede actie ook het retro gevoel qua decor. Maar daar helpt de muziek ook hee goed bij. Een geweldige soundtrack met een hele hoop hits uit die tijd. Dit is absoluut één van mijn favoriete films van 2017.

Atomic Blonde

Girls Trip

De komedie films waren het afgelopen jaar een beetje het ondergeschoven kindje. Er worden best een aantal films gemaakt waar je om kan lachen. Maar toch zijn dat de films waar de humor zoals andere komedies is. Bij ‘Girls Trips’ is dat anders. Je krijgt te maken met een groep dames waar er vooral wat grotere humor wordt gebruikt.

Een type humor dat ik heel erg kan waarderen. Het is platte humor waar de plas, poep en seks grappen voor het oprapen liggen. De combinatie van karakters werkte erg goed. Wat mij betreft mogen er meer van dit soort films worden gemaakt. Alleen daarom verdiend het al een plek in mijn favoriete films van 2017 lijstje.

Girls Trip

Spider-Man: Homecoming

Het was de derde keer dat Sony en Marvel een nieuwe Spider-Man hadden geïntroduceerd. Het was afwachten of de filmliefhebber en de rest van de film kijkers het zouden waarderen. Toch had Tom Holland een kleine voorsprong omdat hij al een kleine introductie had in de film ‘Captain America: Civil War‘. Grotendeels van de fans konden de humor en de frisse blik op het karakter wel hebben.

Ook zijn eigen solo film, ‘Spiderman: Homecoming’ heeft de humor en Iron Man. Een connectie met de andere Marvel films. Een hele vermakelijke film en de frisse wind heeft het zetje gegeven om tussen de favoriete films van 2017 te komen.

Spider-Man Homecoming

Beauty And The Beast

Waar Disney heel goed in is en ook steeds beter in wordt is het maken van live action varianten van de animatiefilms. Het afgelopen jaar 2017, kwam ‘Beauty And The Beast’ daar bij. Wat regisseur Bill Condon en Emma Watson hebben gedaan is het bekende sprookje een update gegeven. Dat hebben zij gedaan door het karakter Belle een voorbeeld voor de meisjes van nu te laten zijn.

Door bijvoorbeeld een goede opleiding, voor zichzelf opkomen en weten waar zij het over heeft. Wat de kers op de taart was, was natuurlijk de soundtrack. Je kreeg de bekende klassiekers en meer. Want er zijn een aantal nieuwe nummers opgenomen. Daarom verdiend het een hoge plek in de lijst met favoriete films van 2017.

Beauty and the Beast

Latest Reviews