Mashup / Megamix

DJ Earworm met de beroemde mashup United State Of Pop 2017

DJ Earworm weet alle hits van 2017 in zijn iconische mashup ‘United State Of Pop 2017’ in de spotlight te zetten

DJ Earworm mashup United State Of Pop 2017
Bron: Youtube | DJ Earworm mashup United State Of Pop 2017

Als het om mashups en remixen gaat dan is DJ Earworm één van hofleveranciers onder de deejays. Hij wist een aantal jaar geleden veel bekendheid te krijgen met de bekende mashup dat hij nu al jaren maakt. Hij weet nummers zo te verknippen en verpakken dat het een totaal ander nummer wort. Onder de noemer ‘United State Of Pop’ komt hij jaarlijks terug maar een korte maar indrukwekkende mashup.

De bekendheid heeft hem veel gebracht en de grote websites van onder andere Billboard hebben zijn mashups al gedeeld. Het is niet zo dat DJ Earworm het hele jaar zichzelf opsluit om uiteindelijk met een hele goede mashup te komen. Iedere zomer maakt hij een korte mashup om de zomerhits in de spotlight te zetten. Zelf kan ik aan het eind van het jaar niet wachten om zijn mashup via de sociale media voorbij te zien komen.

Met de mashup ‘United State Of Pop’ wilt DJ Earworm bereiken dat mensen samen komen en genieten van de muziek. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt. De vier minuut durende mashup is er om met z’n allen te luisteren en te vieren. Wat steeds meer veranderd zijn de grenzen tot waar muziek uitkomt en gaat. Dat hoor je terug in de mashup. Want de bekende mashup maker heeft de grootste Spaanstalige hit tussen de line-up geplaatst. De zomerhit ‘Despacito’.

Hij heeft de sound doorgetrokken zodat jij met een zomergevoel het jaar kan eindigen. Voorgaande jaren heb ik zijn mashups ook gedeeld. Als je die wilt zien. Klik hier zodat je naar de vorige ‘United State Of Pop’ mashups kan kijken.

Latest Reviews