Documentaire

De onthullingen in de documentaire Demi Lovato: Simply Complicated

In Demi Lovato: Simply Complicated zie je de ups en downs van de zangeres

Zangeres Demi Lovato gaat al een heel lang mee in de entertainment industrie. Zij kwam voor het eerst op televisie toen zij een acht jarig meisje was. Tijdens haar jeugd begon zij door te breken met verschillende rollen in Disney films. In de documentaire Demi Lovato: Simply Complicated zie je hoe zij gevochten heeft en de klappen van zweep kent. In de documentaire worden er een aantal onthullingen gedaan en verder op eerdere onthullingen ingegaan om een duidelijk beeld van haar leven te krijgen.

De documentaire is een Youtube Original documentaire dat laat zien wat de camera voor een bepaalde tijd hebben opgenomen. Het leven van Demi Lovato was een rollercoaster en in Simply Complicated wordt alles besproken. Hieronder staat de trailer, en wil je de gehele documentaire bekijken. Scroll naar beneden. Daar staat Demi Lovato: Simply Complicated voor je klaar.

De relatie van Demi en haar biologische vader

De documentaire begint met het verhaal van Demi Lovato haar familie. Haar zus en moeder zijn een hecht team en zijn zes handen op één buik. Al snel wordt verteld dat er ook geheimen voor elkaar zijn, en bij Demi Lovato zijn dat er een aantal die op een latere leeftijd naar buiten komen. De biologische vader van Demi is niet haar ‘vader’. Hij was verslaafd aan drank en drugs maar had een goed hart. Uiteindelijk koos haar moeder er voor om de relatie te beëindigen, want zij kon hem niet helpen.

Toen haar moeder voor een tweede keer trouwde kreeg zij eindelijk de vader die zij altijd wilde. Iemand die haar steunde. In Simply Complicated verteld Demi dat haar vader niet haar biologische vader is maar de man met wie haar moeder de tweede keer trouwde.

Op jonge leeftijd krijgt Demi te horen dat zij bipolair is

Toen de creatieve uitlaatklep zingen en gitaar spelen begon kwam er een donkere kant van Demi Lovato naar boven. Het begon op een jonge leeftijd, want als klein meisje was zij geïnteresseerd in de dood en vroeg zich af hoe een begrafenis zou zijn. De muziek die Demi maakte was donker en haar donkere kant kreeg en naam. Zij is bipolair en vecht daar nog steeds tegen om het leven zo positief mogelijk in te zien.

In Demi Lovato: Simply Complicated speelt verslaving een grote rol

Wat heeft heftig is om te zien is dat Demi Lovato op een jonge leeftijd begon met overmatig drankmisbruik en later het gebruik van drugs. Zij praat in Simply Complicated heel open over hoe zij daar toen tegen aan keek. Zij brak door met Camp Rock en was een bekendheid geworden. De druk werd haar te veel en door drugs te gebruiken vlakte dat af. Toen zij begon met afkicken was zij onmogelijk om mee te werken. Demi deed wat zij zelf wilde en stond high op het podium. Zij heeft een lange weg moeten bewandelen om clean het leven door te gaan.

Demi Lovato had vanaf een jonge leeftijd een eetstoornis, en kwam na een relatie breuk hard terug

Als twaalf jarig meisje kreeg Demi te horen dat zij te dik was en zelfmoord moest plegen. Want zij was te lelijk en kon er beter een einde aan maken. Heftige taal en toen Demi haar moeder had gebeld om haar van school op te halen was haar eetstoornis begonnen.
Zij wilde laten zien dat zij heel dun kon zijn en probeerde zo min mogelijk met eten bezig te zijn. Als ze at dan werd dat weer uitgespuugd.

Op aar achttiende begon zij met daten. Zij vond acteur Wilmer Valderrama interessant en er ontstond een relatie. Zij waren gek op elkaar, maar zij besloten na zes jaar dat zij beter verder konden gaan als vrienden. Dat betekende dat zij er alleen voor stond en voor het eerst in haar leven op zichzelf kwam te wonen. De liefdesverdriet was heftig en daarmee kwam de eetstoornis terug. Het zal altijd in haar leven blijven en een gevecht die terug keert op de mindere momenten.

Is er iets positiefs in Demi Lovato: Simply Complicated?

Er is genoeg positiefs aan te merken aan de documentaire. De momenten dat Demi haar verhaal verteld over het verleden, heden en de toekomst is de docu op zijn best. Je krijgt te zien wat de zangeres mee maakt en het is heel persoonlijk. Het meest positieve aan Simply Complicated is dat je ziet hoe Demi vecht en er boven op komt. Haar leven en carrière gaan heel goed en zij zit heel goed in haar vel. Dat zie je aan het einde van de documentaire terug.

Latest Reviews