Documentaire

Documentaires iconische karakters: Spock, I Am Your Father en El Chapo

De documentaires over de iconische karakters als For The Love Of Spock, I Am Your Father en The Day I Met El Chapo staan klaar bij Netflix

Er staan een veel documentaires online over de iconische karakters. Mensen die uitblinken of blonken in de entertainment, politiek of toch berucht zijn. Het maakt niets uit of diegene goede of slechte dingen hebben gedaan. Het is heel interessant om te zien hoe ene ander zijn of haar leven leidt of heeft geleden. Daarom een artikel over drie hele bekende karakters en mensen.

Want lees en zie meer van de documentaires Spock, I am Your Father en The Day I Met El Chapo.
De drie documentaires gaan over iconische karakters die je uit de film en zijn te zien bij Netflix. Welke documentaire ga jij als eerst kijken?

For The Love Of Spock (2016)

For The Love Of Spock
Bron: 303Magazine

De zoon van Leonard Nimoy maakte de documentaire over de iconische rol die hij speelde in Star Trek. Hij was Spock, maar hoe was het voor de mensen om de acteur om met hem samen te werken? Hoe ging zijn familie er mee om, toen de roem kwam? De voordelen en nadelen van de bekendheid en de drukte van de opnames komen aan bod. Het is een documentaire dat bijna twee uur duurt.

Het laat ook de menselijke kant zien van Leonard Nimoy, want de fans, familie en zijn eigen achtergrond speelde een grote rol in het geheel. Als je geïnteresseerd bent in de series en films die te maken hebben met het heelal, dan moet je de documentaire over één van de meest iconische karakters gaan zien.

I Am Your Father (2015)

I Am Your Father documentaires over iconische karakters
Bron: Vimeo

Een karakter uit de films dat niet mag ontbreken is: Darth Vader. Hij is één van de meest bekende en iconische karakters uit de filmgeschiedenis. De tekst en tevens de titel van de documentaire ‘I Am Your Father’ is bekend, ook al ben je geen Star Wars fan. Je weet direct waar het om gaat. Alleen is het niet allemaal zo goed gegaan met de acteur David Prowse. Hij speelde Darth Vader in de originele Trilogy. Alleen heeft hij daar niet de erkenning voor gekregen die hij verdiend.

Hij was de acteur achter het bekende masker maar hij mocht niet er achter vandaan komen. Voor de stem en het gezicht dat je in de Trilogy voorbij zag en hoorde werd een andere acteur gebruikt. Om dit aan het licht te brengen maakte Toni Bestard en Marcos Cabotá er een documentaire over. Ben je een Star Wars fan dan moet je deze hebben gezien!

The Day I Met El Chapo (2017)

The Day I Met El Chapo
Bron: Netflix

In drie afleveringen neemt Hollywood actrice Kate Del Castillo je mee naar het eerste moment dat hij ze beroemde en beruchte drugsbaron El Chapo ontmoette. Op het moment dat zij de man ontmoette wist Kate niet met wie zij had te maken. Een rollercoaster aan gebeurtenissen en emoties.

Bijna drie uur aan documentaire dat je bij Netflix kan gaan kijken. Want er zijn al een hoop films en series gebaseerd op El Chapo en dat maakt hem één van de meest iconische karakters die uit Mexico komen.

Latest Reviews

Ook interessant
Creative Blog
Carl Bradbury maakt grappige mama appelsap video’s