Bron: Entertainment Online & Filmdepot | Doris

Doris Trailer

Na de serie is de Doris trailer van de speelfilm uitgekomen

Doris Trailer
Bron: Entertainment Online & Filmdepot | Doris

Actrice Tjitske Reidinga was al eerder te zien in de gelijknamige serie bij NET5. Nu is het tijd voor de speelfilm, waarmee RTL, Talpa en Entertainment One Benelux de handen in één slaan. Het lijkt erop dat de verschillende partijen door hebben dat de Nederlandse film heel goed kan scoren nadat het een serie is geweest. Om het te promoten is de ‘Doris trailer’ gelanceerd.

Kijk bijvoorbeeld naar ‘Soof‘, daar werkte het alleen andersom. Daar werden eerst twee seizoenen van gelanceerd en daarna kwam er een serie van. Dan moet het andersom ook werken. Al lijkt het verhaal van ‘Soof’ en ‘Doris’ we heel erg op elkaar. Waar beide vrouwen te maken krijgen met hun eigen persoonlijke leven en rekening moeten houden met de gezinsleden met wie zij samenwonen.

Dat zie je ook terug in de ‘Doris trailer’, daar staat Doris op een kruispunt in haar leven. De scheiding is achter de rug, en zij moet het verlies van een ouder verwerken. Daarbij krijg je zelf de regie van het leven in handen, wat doe je ermee? Want na deze heftige gebeurtenissen moet jij jezelf opnieuw uitvinden.

In de film en ‘Doris trailer’ zie je hoe zij op zoek wilt gaan naar een nieuwe liefde, maar hoe pak je dat aan? Je hebt twee pubers in huis lopen. Ook zie je alleen maar de perfecte levens die op de sociale media voorbij komen. Mensen hebben het zogenaamd gemaakt en zonder dat er iets fout gaat. Ook moet Doris op zoek naar werk. Alleen heeft is zij een vrouw van vijfenveertig jaar zonder diploma.

Je hoort het al, één en al drama en vanaf 20 september draait de film in de Nederlandse bioscoop. Ik krijg van de ‘Doris trailer’ het gevoel dat je naar de Nederlandse versie van ‘Bridget Jones’ zit te kijken. Ga jij naar de film eind september?

Latest Reviews