Source: Vlaamskijken.nl | Down the Road Seizoen 4

Down the Road seizoen 4

Presentator Dieter Coppens gaat weer op reis in Down the Road seizoen 4

Voor mij is het reis programma met Dieter Coppens een ‘must see’ televisie programma. Het enige probleem is dat wij in Nederland moeten wachten tot dat het seizoen op NPO 3 is te zien. Het derde seizoen heb ik gezien via de VRT app, alleen komt daar vanaf ‘Down the Road seizoen 4’ verandering in. Want het vierde seizoen wordt vanaf 24 november 2020 uitgezonden. Hieronder leg ik uit hoe en waar je het nieuwe seizoen kan gaan kijken.

Voor diegene die ‘Down the Road‘ tot nu toe hebben gemist. Zal ik uitleggen wat het Vlaamse programma inhoud. De presentator Dieter Coppens gaat ieder seizoen op reis met zes jonge mensen met het Syndroom van Down. Er gaat een begeleidster mee om hen te helpen bij moeilijke situaties. Het doel van de reis, is om de grenzen te verleggen. Een ieder kan meer dan dat hij of zij van te voren weet. Denk aan de regels, sociale vaardigheden en zelfstandigheid.

Al een geruime tijd zitten Dieter Coppens en VRT te strooien een aantal hints over de reis. Wat bekend is gemaakt, dat de groep reizigers van seizoen één terugkeren. De Vlaamse en Nederlandse kijkers willen natuurlijk weten wat er in de tussentijd is veranderd? Met een nieuw seizoen kan de groei worden getoond, plus dat je kan zien hoe een ieder privé is veranderd.

Daarbij hebben de makers achter de schermen meer ervaring op gedaan, waardoor er beter kan worden aangesloten. Want het eerste seizoen was vol gepropt met activiteiten. Waardoor er voor de reizigers weinig tijd was om uit te rusten. Dat is in de latere seizoenen aangepast. Alsof de groep een herkansing krijgt.

Wanneer kan je de reis naar het Finse Lapland zien?

Laat ik het dan hebben over de bestemming. Tot nu toe zijn er vooral zonnige bestemmingen bezocht, daar gaat ‘Down the Road seizoen 4’ verandering in brengen. Want Coppens gaat samen met begeleidster Saar en de reizigers Kevin, Lore, Pieter, Lisa, Hélène en Martijn naar het Finse Lapland. Dit hebben de maker gedaan, omdat de groep al gewend is om samen op reis te gaan. Nu komt er een nieuwe uitdaging want de omstandigheden zijn totaal anders.

Hoe dat eruit ziet, kan je vanaf 24 november tot en met 29 december 2020 gaan zien op NPO3. Op de dinsdagen zal het programma om 21.15 uur van start gaan. Waar ik tot aan het schrijven van het blog bericht niet achter kon komen. Was wanneer VRT oftewel de Vlaamse zender ÉÉN van start gaat met het nieuwe seizoen. De zender laat alleen los dat in het najaar van 2020 ‘Down the Road seizoen 4’ wordt uitgezonden.

Latest Reviews

Ook interessant
Johnny English Strikes Again
Johnny English Strikes Again Trailer