Christmas Blog

Dit draait tijdens de feestdagen 2017 in de Nederlandse bioscoop

Plan de bioscoop bezoek rondom de feestdagen 2017, dit zijn de films die dan in de Nederlandse bioscoop draaien

Je kan van alles gaan doen met familie of vrienden rondom de feestdagen 2017. Maar als je geen inspiratie hebt voor een andere activiteit. Kijk naar de films die dan in de bioscoop draaien. Er is keus genoeg, van animatie, actie tot komedie en science fiction. Hieronder staan de films op een rij die het kijken (waarschijnlijk) meer dan waard is.

Welk van de onderstaande Films ga jij rond kerst en oud & nieuw kijken? Of heb je andere plannen? Laat het hieronder of via de sociale kanalen weten. Ik zou het leuk vinden om te weten wat er zoal gedaan wordt. Wil je andere trailers zien van films die binnenkort of later in 2018 uit gaan komen? Klik hier om de meest recente trailers te bekijken.

Coco – vanaf 23 november

Pixar staat bekend om de animatie films die er voor zorgen dat je moet huilen. Rondom de feestdagen zijn er een aantal momenten dat je terug kan blikken. De animatie film Coco neemt je mee naar het verhaal van Miguel. Hij droomt ervan om een groot artiest te worden. Alleen krijgt hij geen steun van de familie. In het levende rijk dan, want hij gaat onverwacht naar de kleurrijke dode wereld. Waar hij voor een aantal verassingen komt te staan.

Hieronder staat de trailer. Bereid je voor en neem een aantal tissues mee. Een kleine p.s. voordat je naar Coco gaat kijken in de bioscoop, is de short animation Olaf’s Frozen Avontuur te zien. De film zal zeker tijdens de feestdagen 2017 te zien zijn in vele zalen in de bioscoop.

Bad Moms Christmas – vanaf 30 november

De drie Bad Moms zijn terug. Dit keer zijn de moeders van de moeders samen te zien in Bad Moms Christmas, dat helemaal in het teken van kerst staat. Want tijdens welke feestdag zijn de moeders het meest druk? Inderdaad, de kerst! Als je zelf een ouder bent en de boel de boel wilt laten, ga voor of zelfs tijdens de feestdagen 2017 naar de bioscoop om te zien hoe de actrices Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn de kerst aanpakken.

De kerst kan dus vroeg beginnen, want de dames gaan het gevecht aan met de moeders. Zij willen op een speciale manier de kerst met de gezinnen doorbrengen. Maar zij willen dat niet, zij kiezen voor hun eigen plan en gaan helemaal los. Garantie voor een hoop gelach en hele platte humor.

Paddington 2 – vanaf 6 december

Paddington is een nostalgisch figuur dat in 2014 als live action film op het grote doek was te zien. Een kleine kanttekening is dat de film uit de klauwen van de Weinstein Company is gered. Warner Bros heeft de rechten voor een bedrag overgenomen en is nu ‘eigenaar’ van de franchise. Want zo mag je het nu wel noemen.

Paddington krijgt in de tweede live action film te maken met een slechterik. Hij steelt een boek en Paddington wordt er van verdacht. Tijd om de waarheid boven tafel te krijgen. Daar krijgt hij hulp bij van bekende en een aantal nieuwe gezichten. Gaat het hem lukken om zijn tante naar London te krijgen? Tijdens de feestdagen 2017 is dit een geschikte film met het hele gezin te gaan kijken in de bioscoop.

Gek van Geluk – vanaf 7 december

Een Nederlandse komedie doet het altijd goed, en Plien van Bennekom, Carly Wijs en Matteo van der Grijn zijn te zien in de film Gek van Geluk. Vanaf 7 december draait de Johan Nijenhuis film in de bioscoop maar het is een film dat je ook rond de feestdagen 2017 kan gaan kijken. Er zit humor, drama en een titelsong van Nick en Simon in. Wat heeft de film nog meer nodig?

Schrijfster Lena heeft weinig romantiek in haar leven, dat is één van de redenen dat er niets meer uit haar pen komt. Zangeres en tevens goede vriendin Valerie bedenkt een plan om daar verandering in te brengen. Zij huurt de werkloze acteur Hugo in om de romantiek te komen brengen. Lena valt als een blok voor de man alleen pakt dat anders uit wanneer zij achter de waarheid komt.

Star Wars: The Last Jedi – vanaf 13 december

Het is na een jaar wachten en voor sommige twee jaar weer tijd voor een nieuwe Star Wars film. In The Last Jedi komt de Skywalker familie weer aan bod met de drama en Galaxy actie die je kan verwachten van de franchise. De fans kunnen niet wachten op de terug keer en dit keer een grotere rol voor Luke Skywalker. Wat het verdere verhaal zal zijn is nog onbekend.

LucasFilm weet dat er een groot publiek is want de vorige films hebben heel goed gescoord. Daarom blijft grotendeels een geheim tot dat de film 13 december in de Nederlandse bioscoop te zien is. Heb je zin in wat actie en futuristische verhalen? Dan moet je tijdens de feestdagen 2017 zeker naar Star Wars: The Last Jedi gaan.

Ferdinand – vanaf 20 december

Na de Ice Age en Rio films werd het tijd dat Blue Sky met wat nieuws zou komen. Dat doen zij nadat zij door 20th Century Fox zijn overgenomen of onder gebracht. Tijd voor Ferdinand, de stier die niet wilt vechten met de mens. Maar een gewoon en gelukkig leven wilt leiden. Mijn verwachtingen waren niet zo hoog, tot dat de tweede trailer online kwam.

Er zit ontzettend veel humor in voor jong en oud, maar de animatie is ook gewoon goed. Het is niet zo realistisch als dat andere studio’s dat doen. Maar dat hoeft ook niet.
Een kleine week voordat de feestdagen 2017 gaan beginnen draait Ferdinand in de Nederlandse bioscopen.

Jumanji: Welcome To The Jungle – vanaf 21 december

Het is voor mij alweer jaren geleden dat de film Jumanji met Robin Williams uit kwam. De filmstudio’s staan te springen om oude successen nieuw leven in te blazen. Dat gebeurd ook met Jumanji, al weet ik niet of Sony dat heel goed aanpakt. Zij staan de laatste jaren bekend om de verkeerde inbreng en dat wordt genadeloos afgestraft door de kijker en recensenten.

In de 2017 versie Jumanji: Welcome To The Jungle zijn Kevin Hart, Dwayne Johnson, Jack Black en Karen Gilian spelen de digitale karakters van de Jumanji videogame. Ik moet de film zelf gaan zien voordat ik een oordeel van geven, maar toch mijn verwachtingen zijn niet al te hoog.

Latest Reviews