Een nieuwe moord in aflevering 4 Kroongetuige

Een nieuwe moord liet het onderzoek in aflevering 4 Kroongetuige verder gaan

Het was weer een aflevering vol met opdrachten en waar de actie eindelijk op gang kwam. In aflevering 4 Kroongetuige werd voor het eerst duidelijk dat er iemand aan het saboteren. Het zette de andere rechercheurs op scherp en wezen direct naar diegene die zij verdenken.

In aflevering 3 gebeurde er ook een hele hoop. Er moest afscheid worden genomen van een rechercheur en er werden ook letters gescoord door opdrachten goed te voltooien.

Nieuwe moord in aflevering 4 Kroongetuige

Een nieuwe moord en die moet onderzocht worden door de rechercheurs

Aflevering 4 Kroongetuige begint goed, de groep rechercheurs die de moord op de visser moeten onderzoeken zijn al direct verdwaald. Terwijl zij een kaart hebben om verder te gaan. Niet gek dat zij verdwalen want als iedere rechercheur in de auto heeft een mening over welke kant zij op moeten. Er kon niet veel gesaboteerd worden door de Kroongetuige. Want de andere rechercheurs zaten er bovenop.

Ook al werden een aantal mensen niet echt vertrouwd, Tooske wist niet hoe de telefoon werkte en verstond niet wie zij aan de telefoon had.
Uiteindelijk werd de witte boot en het flesje gevonden waar een aantal vingerafdrukken op stonden. Het was snel gevonden en ook binnen de tijd. Dat zorgde ervoor dat er een letter voor het wachtwoord bij kwam.

Twee duo rechercheurs gaan opzoek naar de vingerafdrukken in Öregrund

In het dorpje hangen negen vingerafdrukken. De duo’s gaan aan de hand van een kaart opzoek naar de vingerafdrukken van de dader. één van de vingerafdrukken is de juiste. De rechercheurs die op het bureau zaten moeten de flesjes uit de eerdere opdrachten opzoek naar de vingerafdruk die matcht. Een hele goede opdracht om als Kroongetuige de rest van de rechercheurs op het verkeerde been te zetten. De rechercheurs op het bureau gingen er vanuit dat vingerafdruk acht de juiste was. Het moest afdruk negen zijn.

Geen letter voor het wachtwoord verdiend. Toch kregen zij de informatie die zij nodig hadden voor de volgende aflevering. Voorafgaand aan aflevering 4 Kroongetuige hing er een briefje met drie kentekens. Monic gaf aan dat het A4-tje eraf was gehaald en iedereen was in shock! Wat de rechercheurs niet weten is dat het briefje onder de bank ligt er niet weggepakt is. Terwijl iedereen met de vinger wijst naar Frits Wester, want hij zou regelmatig achter de bank staan en de ideale persoon om het briefje eraf gehaald hebben.

Thijs moet in aflevering 4 Kroongetuige afscheid nemen

Het proces-verbaal van aflevering 4 Kroongetuige moest worden ingevuld

Wat de makers in aflevering 4 Kroongetuige heel goed deden is de spanning opbouwen tijdens het invullen van het proces-verbaal. Alleen zwakte dat weer af op het moment dat iedereen zijn vinger langs de scanner moest halen. Er moest iemand uit en Monic Hendrickx begon met Frits en Tooske. Zij kregen een aantal opmerkingen naar hun hoofd geslingerd. Wat de camera’s vooral deden was inzoomen op Thijs. En voordat het bekend werd gemaakt had ik al het gevoel dat hij naar huis zou moeten.

Wie zou de Kroongetuige kunnen zijn?

Wat mij betreft zijn Tooske of Frits de twee rechercheurs die wel eens een Kroongetuige zouden kunnen zijn.
Alleen staat Tooske op een eenzame hoogte als het gaat om verdenkingen. Zeker nadat Thijs terug naar Nederland moest. Hij zat op Frits en Marcel verdacht Tooske. De kans is heel groot dat zij wel eens de Kroongetuige zou kunnen zijn.

Bron foto’s: RTL4 / Videoland

Latest Reviews

Ook interessant
Plot Twits / New Start