Bron: Warner Bros & Filmdepot | Lego Movie 2: Second Part

Emmet’s Holiday Party: A LEGO Movie Short

Met Emmet’s Holiday Party lanceert Warner Bros eigenlijk een nieuwe trailer voor de binnenkort uitkomende film

Met Emmet's Holiday Party lanceert Warner Bros eigenlijk een nieuwe trailer voor de binnenkort uitkomende film
Bron: GIPHY | Emmet’s Christmas Party

Het duurt nog een aantal maanden voordat ‘The Lego Movie 2: Second Part‘ uitkomt. Toch hoopt Warner Bros met ‘Emmet’s Holiday Party’ de interesse te wekken van de liefhebbers. Want zij lanceren een ‘Lego Movie Short’ waarmee de feestdagen worden gevierd door de bekende figuren uit ‘The Lego Movie‘.

Wat Warner Bros heel goed doet is de karakters van de nieuwe film erin te verwerken. Waardoor je direct kennis maakt met bijvoorbeeld de slechterik van de aankomende film. Er is voor gekozen om de slechte kant voor even achter zich te laten, maar juist te focus te leggen op alles wat goed gaat met de feestdagen.

Zelf heb ik genten van ‘Emmet’s Holiday Party’ omdat je van ieder karakter een moment krijgt dat typisch hem/haar is. Zoals Batman die van zwart houdt maar de kleuren niet kan verdragen. Of dat Unikitty haar verschillende kanten laat zien, en op haar eigen manier mee helpt om de kerstboom op te tuigen.

Voor de makers die er voor zorgen dat in ‘Emmet’s Holiday Party’ alle Lego elementen kloppen, is het een grote opdracht om dat tot een goed einde te volbrengen. Wanneer het is gelukt, en het eind resultaat wordt gelanceerd, lijkt mij het een voldoening om te doen. Met andere woorden, het is heel leuk om je te storten op bijvoorbeeld een Lego kerstboom.

Zorgt Emmet’s Holiday Party voor de juiste kerst stemming?

Zorgt Emmet's Holiday Party voor de juiste kerst stemming?
Bron: GIPHY | Emmet’s Christmas Party

Wat heel slim is van Warner Bros en natuurlijk de makers van ‘Emmet’s Holiday Party’ en ‘The Lego Movie 2: Second Part’. Is dat zij met deze korte film er voor zorgen dat mensen de film in het geheugen hebben zitten. Het kan een nieuwe trailer zijn, terwijl je beelden krijgt te zien die specifiek zijn bedoeld voor de feestdagen.

Het is heel leuk dat je de feestdagen kan beginnen met een short, waarin ‘Emmet’s Holiday Party’ je helpt om in de juiste stemming te komen. Normaal gesproken worden dit soort korte filmpjes voor een grote film in de bioscoop uitgebracht. Of uitgezonden op televisie. Nu kan je het net zo vaak bekijken als je wilt.

Latest Reviews