Entertainment dat in 2018 tien jaar oud wordt!

Met de start van een nieuw jaar wordt alles, ook de entertainment een jaar ouder. Dit wordt het komende jaar tien jaar oud!

Met de start van 2018 is er een hoop entertainment dat de aankomende maanden, weken of dagen tien jaar oud wordt. Het kan leuk entertainment zijn maar ook nieuws van mensen die in dat jaar zijn overleden. Een klein overzicht met de beste entertainment van nu tien jaar geleden. Ga na dat de iPhone 3G, iPod Nano, maar ook dat President Barack Obama tien jaar geleden volop in het nieuws waren. De tijd gaat heel snel

Wat was er in 2008 te zien in de bioscoop? Deze films worden dit jaar tien jaar oud

Het is tien jaar geleden dat Heath Ledger overleed
Bron: Youtube | Het is tien jaar geleden dat Heath Ledger overleed

Laat ik met het meest spraakmakende overlijden hebben van 2008. De Australische acteur Heath Ledger overleed op 22 januari. Hij was nog maar 28 jaar oud. Volgens de lijkschouwer is hij overleden aan een combinatie van voorgeschreven medicijnen en drugs of andere middelen waar je van onder invloed kan zijn. Wat nu ook tien jaar oud is geworden is het grote succes dat de film had waar Heath Ledger in zat. Want ‘The Dark Knight‘ was de klapper van Warner Bros. Daar was de acteur te zien als de iconische Joker.

De Marvel film 'Iron Man' wordt in 2018 tien jaar oud
Bron: SilverScreensWaps | De Marvel film ‘Iron Man’ wordt in 2018 tien jaar oud

Andere films die het in 2008 heel goed deden waren: ‘Wall-E’, ‘Milk’, ‘The Curious Case of Benjamin Button’, ‘Slumdog Millionaire’ en ‘Iron Man’. Wat in 2018 ook tien jaar oud is geworden is de ‘Marvel Cinematic Universe’. Marvel zette met de eerste film ‘Iron Man’ de superhelden films in de spotlight. De plannen waren groot en nu achttien films later is het een grote catalogus aan films geworden die aan elkaar zij verbonden.

De volgende artiesten scoorde hits die in 2018 tien jaar oud zijn

Britney Spears comeback in 2008 'Circus' is tien jaar oud
Bron: ATRL | Britney Spears comeback in 2008 ‘Circus’ is tien jaar oud

Op muzikaal gebied gebeurde er ook veel in 2008. De grootste hits kwamen van Kanye West, Beyonce, Pink, Lil Wayne, The Jonas Brothers en Duffy. Je kon niet om nummers als ‘Single Ladies’, ‘So What’, ‘Love Lockdown’, ‘Rockferry’ en ‘Burnin Up’ heen. Wat mij betreft is de grootste hit afkomstig van Beyonce en van Britney Spears. Zij kwam terug met het album ‘Circus’ waar zij liet horen dat ook in 2008 zij de pop prinses is en blijft.

In 2008 maakte wij kennis met Lady Gaga en de singles 'Just Dance' en 'Pokerface'
Bron: Youtube | In 2008 maakte wij kennis met Lady Gaga en de singles ‘Just Dance’ en ‘Pokerface’

Een aantal nieuwe gezichten wisten de eerste hits te scoren. Zo lanceerde Lady Gaga en Katy Perry de muziekcarrières in een klap nadat ‘Just Dance’ en ‘Pokerface uitkwamen. Zangeres Katy Perry liet vriend en vijand met open mond naar de videoclip kijken en luisteren naar ‘I Kissed A Girl’. Daarmee zijn de zangeressen al tien jaar in de spotlight met de muziek en het leven dat zij leiden.

Latest Reviews

Ook interessant
De mogelijkheden voor Toy Story 5