Aan enthousiasme geen gebrek bij de audities


Je neemt het enthousiasme van de auditanten over na het zien van de audities


De talenten blijven maar komen bij America’s Got Talent. Het enthousiasme van de auditanten is aanstekelijk want wanneer de jury een act voor zich heeft en het lijkt goed te gaan, dan wil je ze al door laten gaan.
Maar zo makkelijk is het natuurlijk niet want je moet als act de jury en het publiek in de zaal mee te zien te krijgen. Wanneer dat lukt mag je misschien door gaan naar de volgende ronde.

Allerlei talenten komen voorbij bij America’s Got Talent

De Pompeyo familie komt samen met de honden auditie doen


Wanneer je een gezien hebt waar achttien honden bij mogen horen kom jij je tijd door met de honden. Leer ze trucjes en je kan auditie komen doen bij America’s Got Talent.
Het kan natuurlijk verkeerd gaan op het podium omdat de honden het niet gewend zijn. Dat gebeurd bij deze auditie niet. De honden en de familie werken heel goed samen en laten zien dat zij een goede band hebben met de dieren.

Christian Guardino zorgt ervoor dat de gouden buzzer wordt ingedrukt


Christian is nog maar zestien jaar oud wanneer hij auditie doet bij America’s Got Talent.
Hij is ontzettend zenuwachtig en Simon Cowell helpt hem om er vanaf te komen. Maar wanneer hij begint met zingen zit iedereen met open mond te kijken. Hij zingt ‘Who’s Lovin’ You’ van de Jackson 5 en doet dat zo goed, Howie Mandel moest op de gouden buzzer drukken.

De dansende pompoen man heeft genoeg enthousiasme om het podium te vullen


Sommige audities laten geen grote talenten zien maar daar draait het meer om het enthousiasme en hoe jij je act weet te verkopen. Dat doeg Jack oftewel de dansende pompoen man op het grote podium. Simon is niet overtuigd maar de rest van de jury kan het optreden waarderen.

Daniel Furguson zingt op een speciale manier


Wanneer je tijdens het introductie moment verteld dat je gaat zingen verwacht je als publiek dat er ook gezongen gaat worden. Toch pakt Daniel het op een andere manier aan en weet daarmee de jury maar vooral Simon te verassen.
Ik geef een kleine hint. Het heeft te maken met verschillende bekende stemmen. Verder moet je de auditie hieronder zelf bekijken.

Tony en Jordan laten zien hoe je magie en techniek samenvoegt


De tweeling Tony en Jordan laten met een omweg zien dat zij samen auditie komen doen voor America’s Got Talent.
Officieel komen zijn uit Frankrijk en willen aan de wereld en de ouders laten zien dat zij weten hoe je magie aan de man moet brengen.
De techniek van het scherm werkt vloeiend op wat de heren doen, en het is een geweldige auditie om te zien.

Latest Reviews

Ook interessant
Fun ways to exercise #5