Eva Simons – Guaya

Eva Simons gaat voor een Engels en Spaanstalige hit met ‘Guaya’

Eva Simons heeft na lange tijd een nieuwe single gelanceerd.
Afgelopen week was zij te gast bij de Avondploeg en daar vertelde zij het verhaal achter de muziek.
Daar vertelde Eva dat zij van haar vriend Boaz van de Beatz een loopje had gestuurd die zij wel wilde gebruiken maar niet voor het hele nummer. Uiteindelijk is dat loopje terecht gekomen in het refrein van de nieuwe single.

Ook kreeg zij inspiratie van de Spaanstalige nummers die je afgelopen tijd hoort op de radio en mega hits zijn.
Eva Simons kan geen Spaans maar tijdens haar studie had zij wereldmuziek gehad en daar zijn een aantal Spaanse woorden van blijven steken. Na wat navragen bij vrienden en verder schrijven met Brainpower is de tekst ontstaan die je nu hoort op de nieuwste single ‘Guaya’.

De focus van Eva Simons ligt bij muziek, en dat gaan wij horen ook!

Dit is het begin van een hele hoop nieuwe muziek. Wat er gebeurde bij de vorige single van Eva Simons was dat de videoclip en single werden uitgebracht. Daarna werd het voor een langere tijd stil voordat er nieuwe muziek uitkwam.
Zij is klaar om te gaan knallen en heeft de volgende single al af, over een aantal weken moet de videoclip geschoten gaan worden.

Ook liet zij weten niets te weten of er een volgend seizoen van Idols gaat komen. De kijkcijfers waren niet al te best terwijl de audities vol met typetjes zat en de winnares Julia van Helvoirt voor mij een terechte winnares was.
Het enige wat Eva er wel over los kon laten was dat haar focus op dit moment bij muziek ligt. Daarmee weten wij nog niets.

Ik word heel erg blij van dit nieuws want Eva Simons weet mijn voeten aan het dansen te krijgen. Van ‘Policeman‘, ‘Take Over Control’ en ‘This is Love’ stuk voor stuk waren het voor mij grote klappers van hits. Wat mij betreft kan zij ook niet genoeg muziek uitbrengen. De komende tijd zal ‘Guaya’ op repeat staan en één van de zomerhits van 2017 zijn.

Latest Reviews