Rupauls Drag Race review

Evah Destruction geeft geweldige shows!

Als je een spectaculaire show wilt zien moet je bij Evah Destruction zijn

Als het op drag queens aan komt was mijn lijst met queens die ik kende minimaal.
Ik ben het internet gaan afstruinen om een aantal voor mij onbekende queens te ontdekken. Daar kwam ik ook Evah Destruction tegen.
Want je hebt niet altijd een televisie programma nodig om bekend te worden. Wees goed in wat je kan en mensen weten op ten duur je te vinden.

Vorige week had ik het over Brook Lynn Hytes, en zij deed aan onthullingen.
Dit keer wil ik het hebben over Evah Destruction. Zij weet tijdens haar shows een act neer te zetten waar je van verrast en aan het eind wil je alleen maar meer.
Er zijn ontzettend veel optredens online te vinden en er zijn een aantal die ik met je moest delen.
Want ik kon de optredens die je hieronder vindt tig keer achter elkaar kijken zonder dat het ging vervelen. Er staan er vijf voor je klaar.

Als het aan de fans ligt komt Evah Destruction zo snel mogelijk in een nieuw seizoen van Rupaul’s Drag Race. Zij wordt al jaren als één van de favoriete non-Ru girls bestempelt. Maar komt daar binnenkort verandering in?
Tot op heden is dat niet het geval. En wat mij betreft mag zij ook zo snel mogelijk op televisie komen. Want haar optredens zijn geweldig een mix van gekheid, pop cultuur, muziek en dans maken het zo goed!

Wil je drama, karakter en de diversiteit van Evah Destruction ervaren? Dan moet je naar Atlanta. Daar is zij vaak te vinden om daar haar verschillende acts te laten zien. Eén van haar probleem is haar haar. Want het lichaamshaar groeit overal. Je ziet Evah ook (bijna) nooit tijdens een optreden zonder lange mouwen en bedekt tot aan haar benen.

Sinds 2011 weet Evah Destruction haar brood te verdienen met de optredens. Voor die tijd heeft zij heel veel moeite gehad om geboekt te worden. Er zijn drie verschillende clubs waar je haar kan zien. Iedere woensdag zie je Evah in Lips Atlanta, donderdag en zaterdag bij Burkhart’s en iedere vrijdag bij de Jungle.

Latest Reviews

Ook interessant
Na de superhelden, is het met Brightburn tijd om de slechterik in de spotlight te zetten
Brightburn Review