Source: Filmstories.co.uk | Everybody's Talking About Jamie

Everybody’s Talking About Jamie Trailer

Van documentaire tot de Everybody’s Talking About Jamie trailer

Voordat de ‘Everybody’s Talking About Jamie trailer’ uitkwam begon de inspiratie ergens anders. De documentaire over Jamie was in 2011 op televisie te zien. Waar de jongen Jamie werd gevolgd. Hij wilt uit de omgeving stappen waar de vooroordelen en pestkoppen hem naar een donkere plek hebben geleid. Wat hem helpt is zijn indentiteit en kracht ontdekken door te transformeren in een drag queen.

De makers van de musical Dan Gillespie Sells en Tom MacRae zagen de documentaire en kregen de inspiratie om dit op de planken te brengen. In 2017 was de premiere en sindsdien gaat de musical de hele wereld over. Het succes blijft niet on opgemerkt, waardoor 20th Century Studio’s de verfilming graag op zich wilt nemen. In 2021 is het eindelijk zover, dan kan je zien hoe Jamie de pestkoppen en vooroordelen van zich af slaat.

Waar ik op hoop, is dat de makers er alles uit halen om van de film een succes te maken. Het verhaal alleen is al de moeite waard om de film in de bioscoop te gaan bekijken. Alleen moet er qua productie alles aan worden gedaan om het verhaal te onderstrepen. En zeker alles beter over te laten komen.

De eerste beelden van de film laten veel diversiteit zien

Van documentaire tot de Everybody's Talking About Jamie trailer
Source: Tenor Madeofwholock | Everybody’s Talking About Jamie

Na het zien van de ‘Everybody’s Talking About Jamie trailer’ ben ik daar niet bang voor. De beelden zijn kleurrijk, het verhaal spreekt aan, de musical scenes knallen eruit en emotie komt binnen. Stuk voor stuk elementen die in elkaar moeten klikken, om van de film een succes te maken. Daar komt bij dat het mij het gevoel van ‘Sex Education‘ geeft. De kijker stapt in een typisch Engelse wereld.

Ook laten de eerste beelden een multi culturele samenleving zien. Zoals dat Jamie bevriend is met een moslima. Een combinatie dat ik tot nu toe niet op beeld heb gezien. De afgelopen jaren zijn er weinig musical films uitgekomen, op ‘The Greatest Showman‘ na. Het wordt tijd dat er een nieuwe titel wordt uitgebracht met een verhaal dat een grote groep mensen aan spreekt.

Nu ligt de focus op een homoseksuele jongen, alleen kan een groot publiek meeleven. Want een ieder probeert zijn/haar plek en groep mensen te vinden. Dat kan met seksualiteit, geloof, huidskleur of denkwijze te maken hebben. Ik kan niet wachten tot dat ik meer beelden, dan de ‘Everybody’s Talking About Jamie trailer’ laat zien, te zien. Zoals het er nu naar uit ziet komt de film 21 januari 2021 uit.

Latest Reviews

Ook interessant
Relax Music
Rag’nBone Man – Human