Movie News: Fantastic Beasts 2, Pokémon en uitstel van Fast 9

De Movie News van deze week staat in het teken van comebacks. Met onder andere Fantastic Beasts 2, Pokémon en uitstel van Fast 9

Vorige week begon met een wekelijks terugkerende rubriek dat in het teken staat met film nieuws. Dit keer is er veel te doen om een afstel van een film. Maar zijn er ook onthullingen gedaan over films die eraan zitten te komen. Denk aan Fantastic Beasts 2 en de nieuwste animatie film van Pokémon.

Vorige week behandelde ik het Movie News van de reboot van Charlies Angels, de cast van Avatar 2 en een aantal films dat de overstap van het grote scherm naar het kleine scherm maakt. Lees het film nieuws hier, en kom volgende week terug om het laatste nieuws uit de filmwereld te lezen.

Fantastic Beasts 2 geeft een sneak peak naar de nieuwe film

Fantastic Beasts 2 zet foto's online
Bron: Twitter.com

Het duurt nog een jaar voordat het vervolg op Fantasic Beasts And where to find them uit komt. Warner Bros heeft genoeg geld verdiend aan de film, en hopen met een aantal foto’s iedereen enthousiast te maken. Want wat gaat er in Fantastic Beasts 2 gebeuren? En hoe gaat het vervolg passen bij het eerste deel? Er is een foto waar Newt Scamander moet wachten of hij naar een bepaald land mag.

De geruchten zijn nu dat Fantastic Beasts 2 van Amerika naar Frankrijk of Groot-Britannië gaat. Ook zal Jude Law als de jonge Perkamentus zijn opwachting maken. Ik ben benieuwd en kan niet wachten. Op het Twitter kanaal werden de foto’s gepubliceerd. J.K. Rowling gaat het (waarschijnlijk) voor elkaar krijgen om een homoseksuele verhaallijn in de grote franchise te krijgen. Een grote stap, maar zal iedereen er blij mee zijn?

Pokémon The Movie lanceerde de trailer

Na de grote hype van Pokémon GO kon je erop gaan wachten tot dat er een film uit zou gaan komen. Nu wordt de animatie serie op dit moment uitgezonden, alleen zijn zij een stuk verder dan de honderd originele Pokémons. Met Pokémon The Movie ga je terug naar de eerste aflevering van de animatie serie. Je ziet hoe Ash samen met Pikachu op avontuur gaan. De trailer staat hierboven en zoals het er nu naar uit ziet moet de film volgend jaar in de bioscoop komen.

Het is alweer de twintigste animatie film dat naast de serie werd uitgebracht. Het einde van de franchise is nog niet in zicht. Want vorig jaar waren een aantal studio’s aan het vechten voor de rechten van een live action film. Sony, Warner Bros en Legendary Entertainment probeerde de rechten binnen te halen. Er wordt gezegd dat Legendary de rechten binnen heeft gehaald. Zij maakte eerder Pacific Rim, Godzilla en de dit jaar uitgekomen King Kong. Alleen is de hype niet voorbij? Of zijn er nog genoeg Pokémon fans die de film willen zien?

Fast & Furious 9 is uitgesteld, en dat valt niet goed


Dit jaar kwam Fast 8 of The Fast And The Furious uit en dat was een mega succes. Een vervolg kan niet uitblijven. Dat gaat alleen verder dan dat alle acteurs zouden willen. Nu wilt Universal proberen om een spin-off uit te gaan brengen. Daarbij is één van de acteurs heel erg druk met ander werk. Dwayne Johnson zou één van de boosdoeners zijn omdat het vervolg is uitgesteld.

Naast de bekende race franchise is Dwayne Johnson dit jaar nog te zien in het vervolg van Jumanji en is hij bezig voor Disney om de attractie The Jungle Cruise naar het grote scherm te krijgen. Heel veel projecten en daar komt een spin-off waarbij Dwayne Johnson en Jason Statham. Die zou van de filmstudio voorrang krijgen en in 2019 worden uitgebracht. Dat valt bij Tyrese Gibson verkeerd en hij ging los op Instagram. Hij gaf ‘The Rock’ de schuld van het scheiden van de familie. En dat is, als je de franchise kent, één van de ergste dingen die je kan doen.

Latest Reviews

Ook interessant
Sam Tinnesz lanceert zijn solo album Babel