Fifty Shades Freed Soundtrack

Fifty Shades Freed Original Motion Picture Soundtrack

Kom in de juiste mood met de ‘Fifty Shades Freed Original Motion Picture Soundtrack’

Fifty Shades Freed Original Motion Picture Soundtrack
Met het uitkomen van de laatste film van de ‘Fifty Shades’ franchise is het ook tijd om de muziek op het album ‘Fifty Shades Freed Original Motion Picture Soundtrack’ te gaan beluisteren. De film wordt in de recensie met de grond gelijk gemaakt, en voor mij een grotere reden om de soundtrack op te zetten.

Want de film franchise begon in 2015 met ongelofelijke hoge cijfers waardoor de filmstudio Universal Pictures niet anders kon dan een tweede en een derde deel te gaan maken. Wat zij alleen niet hadden berekend was dat de schrijfster E.L. James meer inspraak wilde hebben op hoe de film eruit zou gaan zien. En dat zorgde er voor dat het tweede deel niet in 2016 maar in 2017 in de bioscoop was te zien.

Vorig jaar had ik het al over de franchise en de muziek die met de films uitkwam. Op de één of andere manier krijgt Universal het voor elkaar om populaire artiesten bij elkaar te krijgen op een soundtrack. En dat is bij ‘Fifty Shades Freed Original Motion Picture Soundtrack’ ook het geval. Na de hit in 2015 ‘Love Me Like You Do’ van Ellie Goulding en van vorig jaar ‘I Don’t Want Live Forever’ van ZAYN en Taylor Swift. Is het dit jaar de beurt aan een aantal artiesten.

Welke artiesten hebben een nummer voor ‘Fifty Shades Freed Original Motion Picture Soundtrack

Een bijzondere samenwerking op de ‘Fifty Shades Freed Original Motion Picture Soundtrack’ is die van Liam Payne en Rita Ora. Zij hebben voor het catchy nummer ‘For You’ gezorgd. Daarin laten de beide artiesten weten hoelang zij hebben gewacht op de ware liefde. Het is uptempo en brengt je in de stemming. Mocht je de film toch willen zien. Een andere bijzondere artiest op het album is Julia Michaels.

Want Julia Michaels is met maar liefst twee nummer te vinden op de ‘Fifty Shades Freed Original Motion Soundtrack’. Het nummer ‘Heaven’ staat al meer dan een week op repeat. Het gaat over de verschillen tussen verschillende mannen. Want de goede jongens die gaan naar de hemel. Maar de bad boys die brengen de hemel naar je toe. De bad boys brengen je meer dan alleen de liefde en dat kan brengt vaker ongeluk dan een happy end met zich mee.

Ook is het nummer ‘Are You’ te horen. Waar Julia Michaels het heeft over de gedachten dat zij heeft. Want denkt zij aan hetzelfde als de jongen van wie zij houdt? Naast de opkomende zangeres vindt je onder andere Hailee Steinfeld, Miike Snow, Jessie J, Sia en Sabrina Claudio als artiesten op de ‘Fifty Shades Freed Original Motion Picture Soundtrack’.

Latest Reviews

Ook interessant
this made my day tv
Kroongetuige bij RTL4