Filmposters 2019 – Week 2

Dit zijn de beste en kleurrijkste filmposters 2019 – Week 2

De wekelijkse update van de filmposters is terug. Alleen moest je het een week missen. In de eerste week van het nieuwe jaar kwamen er bijna tot geen filmposters uit, waardoor het onmogelijk was om een goed bericht met je te delen. Daarom is de comeback van de filmposters 2019 – week 2 nu terug in volle snelheid.

Voor de filmstudio’s zijn de IMAX zalen een bron van meer inkomsten dan dat men kan verdienen in een zaal met een normaal scherm. Want voor een kaartje betaal je een aantal euro meer. Daar doen de verschillende filmstudio’s dan ook graag wat extra moeite voor. Daar horen een aantal aparte filmposters bij. Zoals deze, die tussen de filmposters 2019 – week 2 staan.

Eind 2018 kwam Paramount Pictures met de Transformers spin-off ‘Bumblebee‘. De film wordt door de critici en filmliefhebber goed ontvangen. Toch kan de film een extra boost gebruiken, daarom werd de prachtige IMAX poster gelanceerd. Het ziet er heel creatief en prachtig uit. Want je wordt direct naar de poster getrokken.

Daarnaast staat de IMAX poster van ‘Captain Marvel‘. Het duurt nog een maand voordat de vrouwelijke superheld in de bioscoop is te zien, maar Marvel kan niet vroeg genoeg beginnen met het laten zien waar je de film kan gaan bekijken. Persoonlijk spreekt mij de IMAX versie mij meer aan dan de andere poster tussen de filmposters 2019 – week 2.

Als laatste IMAX poster is ‘The Lego Movie 2‘ te zien. Er lijkt weinig te zijn veranderd, naast de kleuren. Het is een rustige poster geworden, waar de paarse en roze tinten de overtoon hebben. Ik vind het prachtig en vond het er één dat geelde moest worden.

Wisten de filmposters 2019 – week 2 je over te halen om naar de bioscoop te gaan?

De ‘Escape Room‘ poster past perfect bij de film. Je gaat naar de film om te zien hoe de slachtoffers het voor elkaar krijgen om de ene na de andere kamer af te lopen. Daarbij moeten alle puzzelstukken op de juiste plek vallen. Met de releases van ‘Wonder Park’ en ‘What Men Want’ moet je een poster hebben dat de filmkijker aanspreekt. Het moet kleurrijk zijn, maar vooral goed opvallen. In beide gevallen is dat het geval.

De drama en animatie film ‘Another Day of Life’ komt binnenkort uit. Waar je wordt meegenomen naar de jaren ’70. De film verteld is een bijzonder indrukwekkende verfilming van Kapuściński’s beroemde boek. Waarin we op ongekend lyrische wijze mee worden genomen in de gekte, de hoop, het onrecht en het idealisme van de onafhankelijkheidsstrijd in Angola.

‘Nu verandert er langzaam iets’ is een uitgesproken en visuele verbeelding van de hedendaagse coaching- en trainingscultuur. In vaste, wijde camerastandpunten onderzoekt de film verschillende vormen van zelfontplooiing en cursussen voor innerlijke groei en prestatieverbetering.

Zonder hoofdpersonen, interviews of voice-overs observeert de film onder meer therapiesessies met dieren, een les in geluk voor basisschoolkinderen, een training ‘omgaan met spanning en agressie’ bij een gemeentelijke ordehandhaving en een vlogger die haar gestreste volgers probeert te kalmeren met zachte, ontspannende geluiden. Daarom sprak de poster van de documentaire mij aan en hoorde het thuis in de lijst met filmposters 2019 – week 2.

Latest Reviews