Filmposters 2019 – Week 3

Er kwamen blockbuster- en filmfestival posters uit, de beste staan in de filmposters 2019 – week 3

Vorige week zag je bij de filmposters dat de IMAX zalen gevuld moesten worden. Een week later is het bij de Filmposters 2019 – week 3 een heel ander verhaal. Want de verschillende filmfestivals zijn begonnen. Bij de grote namen als Utah, Cannes, Berlijn en Venetië proberen veel publiek te trekken door nieuwe films in premiere te laten gaan. Daar horen natuurlijk een aantal posters bij. Die staan hierboven voor je klaar.

Het gaat om de filmposters van ‘Suicide by Night’ en ‘The Unicorn’. Beide posters vormen samen een duo dat heel goed past tussen de filmposters 2019 – week 3. De afbeeldingen of posters weten de nodige aandacht te trekken van de mensen die er langs heen lopen. En als je er even naar kijkt beginnen steeds meer dingen je op te vallen in de poster.

Om te beginnen met ‘The Unicorn’. De filmposter straalt jaren ’80 uit met het neon dat is gebruikt. Maar ook de andere kleuren combinatie dat je ziet zoals het paars, groen, roze en oranje. Het past perfect en omdat actrice Lucy Hale in de eenhoorn staat wordt je aandacht dar direct naartoe getrokken. De verschillende elementen zorgen voor een hele geslaagde poster.

De film ‘Suicide by Night’ verteld het verhaal van een vampier. De filmposter laat heel goed zien dat je veel mysterie in de film kan verwachten. Daarbij komt het verknipte van de maan en de terugkerende bloed elementen. Onder de actrice Natalie Paul in de poster maar ook de spetters dat op de maan is gegooid.

Een aantal posters in de filmposters 2019 – week 3 geven duidelijk weer wat je kan verwachten van de film

Voordat dat ik naar de grote blockbuster posters tussen de filmposters 2019 – week 3 ga. Is het tijd om stil te staan bij de simpele maar veel zeggende poster van ‘Arctic’. De film draait om een gestrande man, gespeeld door Mads Mikkelsen. Hij is na een vliegtuig crash terecht gekomen in een hele koude omgeving. In de poster wordt heel goed getoond, dat het karakter in de film zich eenzaam kan voelen in de grote en uitstrekkende omgeving.

De overige filmposters die tussen de filmposters 2019 – week 3 staan kwamen gepaard met een teaser trailer. Waardoor de bioscoop bezoeker niet om de nieuwe titels heen kwam. Om te beginnen met ‘Spider-Man: Far From Home‘. Sony Pictures is druk bezig om de Spider-Man franchise tot een succes te maken. Daar hoort een goede poster bij. Daar zijn zij in geslaagd, want hier wordt al duidelijk dat Peter Parker niet in New York blijft, maar de wereld over gaat om het kwaad te bestrijden.

Voor Keanu Reeves is de ‘John Wick‘ franchise bijna het enige succesvolle dat hij nog in handen heeft. Wat er tot nu toe recent is uitgekomen, wilt niet aan slaan. Lionsgate heeft er ook alles aan gedaan om de posters en trailer van ‘John Wick 3‘ groots te lanceren. Dat is gelukt want er zijn zelfs twee posters, in de één wordt de mysterie getoond. Terwijl de andere poster laat zien dat John Wick het tegen andere gevaarlijke mensen moet opnemen.

De Captain Marvel en Fighting With My Family Posters wilde ik toch delen in de filmposters 2019 – week 3 update

De laatste twee posters zijn voor mij de overblijvers tussen de filmposters 2019 – week 3. Want Marvel lanceerde een aantal posters waar de karakters van ‘Captain Marvel‘ centraal stonden. Voor mij was de Goose poster het meest opvallend. Want de kat heeft een grotere rol dan dat je in eerste instantie zou verwachten. In de trailer wordt er al gehint. Want Goose is niet zo’n onschuldige kat al dat je denkt. Hij heeft meer in zijn mars, als je kwaad doet.

Eigenlijk wilde ik de filmposter van ‘Fighting With My Family’ niet delen, omdat het een niet veel zeggende poster is. Het enige waar het hier om draait is Dwayne Johnson. Hij keert terug naar de sport waar hij jaren geleden begon, namelijk WWE. Het worstelen wordt in een film versie naar de bioscoop gebracht, en ik heb daar zo mijn twijfels over. Nu is er vast een publiek voor, maar weet Dwayne een groot publiek aan te spreken?

Latest Reviews

Ook interessant
Rupauls Drag Race review
De drag queens van Rupaul’s Drag Race zijn muzikaal