Bron: Charles Deluvio & Unsplash

Films in november 2019 in de bioscoop

Welke films zijn vanaf november 2019 in de bioscoop te zien?

Geen zin om de komende maand op de bank te hangen? Dan zijn er genoeg nieuwe films die in november uit gaan komen. In dit blog bericht heb ik de beste film releases voor je op een rij gezet. Want welke film kan je in november 2019 in de bioscoop gaan bekijken? Hieronder kan jij inspiratie op doen.

Toch toe aan een avondje bankhangen? Dan kan jij terecht bij NPO, RTL en SBS. Meer zin om te bingewatch en met een Netflix serie? Op de blog kan jij genoeg inspiratie op doen. Zodat jij de komende maand warm een voor het scherm kan doorkomen. Welk van de onderstaande titels wil jij niet missen? Laat je reactie onder dit bericht achter.

Doctor Sleep

Doctor Sleep - november 2019 in de bioscoop
Bron: Photo by Jessica Miglio Copyright 2019 Warner Bros. Pictures. All rights reserved & Filmdepot | Doctor Sleep

Het heeft even geduurd, maar ‘The Shining’ uit 1980 krijgt in november 2019 in de bioscoop een vervolg. Met ‘Doctor Sleep’ stap je weer in de wereld, waar vreemde dingen en situaties voorbij kunnen komen. Dit keer ga je onder andere Ewan McGregor en Rebecca Ferguson zien. Weten zij het boek van Stephen King op een goede manier op het grote beeld te krijgen?

Het draait in ‘Doctor Sleep‘ om Danny Torrance, 40 jaar na zijn angstaanjagende bezoek aan het Overlook Hotel in ‘The Shining’. Ondanks dat hij nog steeds getekend is door het trauma dat hij heeft opgelopen als kind in Overlook, heeft Dan Torrance iets van rust weten te vinden. Maar aan die rust komt abrupt een einde wanneer hij Abra ontmoet, een moedige tiener met haar eigen krachtige en buitengewone gave, beter bekend als het “licht”.

Last Christmas

Last Christmas - november 2019 in de bioscoop
Bron: Copyright Universal Pictures & Filmdepot | Last Christmas

De kerst begint vroeg in de bioscoop. Als jij naar de verschillende kerstshows, in de kerststemming wilt komen? Dan heeft Universal Pictures de perfecte film voor jou. De film ‘Last Christmas‘ is vanaf 7 november 2019 in de bioscoop te zien. Waar het verhaal aan elkaar wordt geplakt door de muziek van George Michael. Wat mij betreft de perfecte match. Waar de jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate is niet tevreden over haar leven.

Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen – zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je de gewoon naar je hart luisteren… en een beetje ‘faith’ hebben.

Judy

Renee Zellweger kruipt in de Judy trailer in de huid van icoon Judy Garland
Bron: © 2019 WW Entertainment & Filmdepot | Judy

In Amerika draait de film ‘Judy‘ al een aantal weken in de bioscoop. Waardoor je kan zien hoe de film over Judy Garland wordt ontvangen. Tot nu toe is dat heel positief, waardoor de film niet in de lijst met releases in november 2019 in de bioscoop, niet kan ontbreken. Voor de film is Renée Zellweger in de huid gekropen van de iconische actrice. De film gaat over het volgende: Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows.

Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken. De film ‘Judy’ is vanaf 14 november in de bioscoop te zien.

Frozen 2

Frozen 2 - november 2019 in de bioscoop
Bron: Copyright 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Frozen 2

De fans van ‘Frozen’ kunnen uitkijken naar een deel twee. Disney heeft de fans van het eerste uur, voor een lange tijd aan het lijntje gehouden. Daar komt 20 november 2019 verandering in, want dan draait ‘Frozen 2‘ in de bioscoop. Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven zijn dan terug voor een nieuw avontuur. Dit keer krijgt Arendal te maken met een vreemde plaag en krijgt Elsa mogelijk antwoord op de grote vraag. Waar komen haar superkrachten vandaan?

Het team dat aan het eerste deel werkte, is terug om het tweede deel weer zo succesvol te maken. Als je naar de Engelse versie gaat, dan ga je de stemmen van Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad horen. Voor de Nederlandse versie zijn Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard gestrikt.

The Farewell

The Farewell - november 2019 in de bioscoop
Bron: The Searchers & Filmdepot | The Farewell

De afgelopen maanden maakt ‘The Farewell’ de nodige indruk op de verschillende film festivals. De film laat namelijk een beeld zien, wat voor sommige generaties en culturen heel herkenbaar is. Jij als de generatie van nu, bent al een stap verder en probeert je eigen leven vorm te geven. In ‘The Farewell’ draait het om de familie van Billi. Wanneer zij erachter komt dat hun geliefde grootmoeder terminale longkanker heeft, besluiten ze om haar niet in te lichten.

In plaats daarvan plannen ze een geïmproviseerde bruiloft in hun moederland China. Als Billi, tegen haar principes in, toch besluit om te gaan komt ze in aanraking met het leven dat ze als 6-jarige gedwongen moest opgeven, haar sterkzinnige grootmoeder en de kracht van onuitgesproken liefde. De film ‘The Farewell’ is vanaf 21 november 2019 in de bioscoop te zien.

Zombieland: Double Tap

Zombieland: Double Tap - november 2019 in de bioscoop
Bron: Copyright 2019 CTMG, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Zombieland: Double Tap

‘Zombieland: Double Tap’ heeft lang op zich laten wachten. De fans wilde graag een vervolg op de moderne cultfilm ‘Zombieland’, alleen was de vraag of de cast terug wilde keren. Gelukkig is iedereen terug om terug te keren naar de wereld dat is getroffen door de Apocalypse. Als jij hebt genoten van ‘Venom‘, dan kan jij je geluk niet op.

Want regisseur Ruben Fleischer is net als de cast terug. In deze actie komedie keren de vier zombie killers terug en moeten zij het opnemen tegen verschillende soorten nieuwe zombies, en zelfs een groep meedogenloze overlevenden, vanaf het platteland tot aan het Witte Huis. Ben jij klaar voor de actie? Dan kan jij 21 november 2019 in de bioscoop terecht.

Penoza: The Final Chapter

Penoza: The Final Chapter - november 2019 in de bioscoop
Bron: Diederick Bulstra, Dutch Filmworks & Filmdepot | Penoza: The Final Chapter

De hekkensluiter van de film release lijst is ‘Penoza: The Final Chapter’. De serie wist al meerdere jaren voor top entertainment te zorgen. Dit keer krijgen de fans niet een serie maar een film voorgeschoteld. Zoals de titel al doet vermoeden, is dit de laatste keer dat de wereld van ‘Penoza‘ wordt bezocht. Vanaf 28 november 2019 draait de film in de bioscoop. Dutch Filmworks, laat tot nu toe het volgende los over de film:

De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan.

 

Latest Reviews