Bron: Twinsfisch & Unsplash

Films vanaf juli in de bioscoop te zien

Nieuwe film titels die in juli uitkomen!

Welke films, die vanaf juli in de bioscoop te zien zijn, kan en mag jij niet missen?

De nieuwe maand is van start gegaan en dat betekend een klein beetje vooruit kijken naar de nieuwe bioscoop releases. Welke films mag en kan jij de komende maand niet missen? In dit bericht heb ik de beste titels die vanaf juli in de bioscoop te zien zijn voor jou op een rij gezet. Zodat jij goed voorbereid naar de bioscoop kan.

Er is voor ieder was wils, van superhelden tot en met animatie. Welke film wil jij als eerst zien? Laat het hieronder achter of laat het via de sociale media weten. Een aantal films dat in juni werden gelanceerd, draaien nog in de bioscoop. Misschien staat er in de lijst van vorige maand wel een titel dat jij heel graag wilt zien.

Spider-Man: Far From Home

Spider-Man: Far From Home -
Bron: ©2019 CTMG, Inc. All rights reserved & Filmdepot | Spider-Man: Far From Home

De zomer blockbusters hebben het de afgelopen maanden niet heel goed gehad. Het seizoen vol met explosies en actie werd afgetrapt met ‘Avengers: Endgame‘. Voor mij voelt het als maanden geleden, toch kwam de film twee maanden geleden uit. Om je niet zonder superheld de zomer door te laten gaan, komen Sony Pictures en Marvel met: ‘Spider-Man: Far From home‘.

Waarin Peter Parker met zijn klas naar Europa gaat. Niet alleen de superheld zal naar onder andere Italie afreizen, ook zal Nick Fury hem om hulp vragen. Plus dat Mysterio zijn eerste stappen zet in de Marvel Cynematic Universe. Ben jij klaar om de nieuwe Spider-Man film te zien? Dat tevens de afsluiter is van Fase 3? ‘Far From Home’ is vanaf 4 juli in de bioscoop te zien.

Stuber

Stuber -
Bron: © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved & Filmdepot | Stuber

Over de hele wereld kan je tegenwoordig een Uber bestellen, waarmee de standaard taxichauffeurs de nodige concurrentie hebben gekregen. De dienst blijft groeien en de makers van ‘Stuber’ wilde de populariteit gebruiken voor een film. De actie film draait om de zachtaardige Uber chauffeur Stu.

Hij bevindt zich plotseling midden in een hachelijk avontuur als hij een passagier oppikt die een politieagent blijkt te zijn, in achtervolging van een meedogenloze moordenaar. Stu probeert wanhopig zijn verstand, zijn leven én zijn vijf-sterren beoordeling niet te verliezen. Vanaf 11 juli in de bioscoop te zien, wees voorbereid want de film is voor zestien jaar ouder.

Crawl

Crawl -
Bron: © 2019 Paramount Pictures Corporation. All rights reserved & Filmdepot | Crawl

Een zomer vol blockbusters kan natuurlijk niet zonder een rampen film. De film ‘Crawl’ staat gepland voor 11 juli. Dan kan je zien: tijdens een enorme orkaan die door Florida raast probeert Haley haar vader te redden, van een stel levensgevaarlijke alligators die hun overgestroomde kelder zijn binnengedrongen.

Niet de minste mensen hebben achter de schermen gewerkt aan ‘Crawl’. Namelijk de producenten Craig Flores (300), Sam Raimi (Don’t Breathe, Evil Dead) en Alexandre Aja. Na het zien van de trailer, was ik benieuwd hoe de makers de film vanaf het begin tot eind interessant weten te houden. Ook is het een typische film, waarbij jij als kijker niet na moet denken maar gewoon moet gaan kijken.

The Lion King

The Lion King -
Bron: © 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | The Lion King

Disney weet al een aantal jaar flink wat geld te verdienen, door verschillende animatie films uit te brengen in live action versies. Dit keer komt er een echte klassieker naar het grote scherm. Natuurlijk heb ik het over ‘The Lion King‘. Want de animatie versie is voor vele mensen de Disney klassieker. John Favreau heeft zijn tanden in deze versie gezet, als bedankje voor het grote succes van ‘The Jungle Book‘.

Er zijn een aantal grote namen die mee hebben gewerkt. Zo zijn Beyoncé Knowles-Carter, Donald Glover, Keegan-Michael Key, Alfre Woodard, John Kani, John Oliver, Florence Kasumba en vele andere van de partij. De trailers lieten een goed voorproefje zien van wat je kan verwachten. Zoals de verdieping in de muziek en natuurlijk goed geanimeerde dieren. Dat beloofd een waar spektakel te worden vanaf 17 juli in de bioscoop.

UglyDolls

Ugly Dolls -
Bron: The Searchers & Filmdepot | Ugly Dolls

De hekkensluiter van de grootste films in juli is: ‘UglyDolls‘. De animatie film komt eindelijk naar Nederland, want de Amerikanen konden maanden geleden al naar de bioscoop om de film te bekijken. Het is misschien een animatie film zonder de nodige poespas, toch krijg je veel voor het geld dat jij er voor betaald.

Het is een musical waar een aantal bekende namen hun stem voor hebben uitgeleend. Zoals: Kelly Clarkson, Nick Jonas, Janelle Monáe, Blake Shaldon, Pitbull en Bebe Rexha. Ook is de boodschap van de film heel passend met de ontwikkelingen in de maatschappij. Zoals dat je op de sociale media vooral het perfecte ziet, en als jij iets anders bent. Dan wordt je door andere afgestraft.

Latest Reviews