Bron: Karen Zhao & Unsplash

Films vanaf juni 2019 in de bioscoop te zien

Welke nieuwe films zijn vanaf juni 2019 in de bioscoop te zien?

De nieuwe maand betekend ook een nieuwe lijst met nieuwe bioscoop releases. Ik heb de beste titels voor je op een rij gezet, die vanaf juni 2019 in de bioscoop zijn te zien. Het gaat om een aantal verschillende genres, alleen lijken de filmstudio’s vooral voor de nostalgie en families te gaan. Welk van de onderstaande films ga jij zeker in de bioscoop bekijken?

Misschien zijn de onderstaande filmtitels niet interessante genoeg om te gaan kijken. Op televisie, on demand maar ook bij het platform Piclhet platform Picl zijn er films en documentaires te zien. Mocht je willen weten welke titels daar uitkomen? Klik op de link, om te lezen waar de verschillende films en documentaires over gaan.

The Secret Life of Pets 2

The Secret Life of Pets 2 - Vanaf juni 2019 in de bioscoop te zien
Bron: © 2018 – Illumination Entertainment/Universal Pictures & Filmdepot | The Secret Life of Pets 2

Illumination Entertainment is de laatste jaren bezig om met verschillende animatie films te komen. In 2016 werd ‘The Secret Life of Pets’ succesvol uitgebracht. Dat kon natuurlijk niet on opgemerkt voorbij gaan, zonder dat er een vervolg uit zou komen. Vanaf 5 juni kan je gaan kijken naar ‘The Secret Life of Pets 2‘. Als je geluk hebt, kan je eerder terecht in de bioscoop. Want ik heb de film in mijn plaatselijke bioscoop kunnen bekijken.

In ‘The Secret Life of Pets 2’ krijgen Max en de andere huisdieren weer te maken met de baasjes en wat de andere mensen uithalen. Het leven gaat door, en de vraag is: hoe ga je daar mee om? Als je de formule van Illumination Entertainment kent, dan kan je de nieuwste release niet missen.

X-Men: Dark Phoenix

X-Men: Dark Phoenix - vanaf juni in de bioscoop te zien
Bron: © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved & Filmdepot | X-Men: Dark Phoenix

De afgelopen jaren ging het niet al te best met de ‘X-Men‘ franchise. Er werd door 20th Century Fox alles aan gedaan om de superhelden films op de kaart te zetten. Nu Disney de entertainment tak heeft overgenomen, krijgt Kevin Feige de personages in handen om samen te voegen in de Marvel Cinematic Universe.

X-Men: Dark Phoenix‘ is de laatste film in de franchise reeks, en ik ben bang dat het niet met een grote knal gaat gebeuren. Toch wil ik zien wat de makers in petto hebben, en hoe zij het geheel gaan afsluiten. Wil jij dat ook? Dan kan je vanaf 6 juni in de bioscoop zien hoe de twintig jaar aan ‘X-Men’ films wordt afgesloten.

Child’s Play

Bron: Dutch FilmWorks & Filmdepot | Child’s Play

Gedurende de jaren ’80 zijn de meeste cult films uitgekomen, daar horen ook een aantal bekende horror films bij. ‘Child’s Play’ hoort daar ook zeker bij. In de tussen tijd hebben de originele makers het voor elkaar gekregen om met meerdere opvolgers te komen. Alleen werden die vanaf een bepaald moment direct op DVD en Blu-ray uitgebracht.

De filmstudio hoopt met een reboot dat een nieuwe generatie wordt aangesproken. Het originele verhaal is aangepast naar 2019, maar zal dat genoeg zijn om mensen naar de bioscoop te krijgen? ‘Dark Phoenix’ is vanaf 20 juni 2019 in de bioscoop te zien.

Men in Black: International

Bron: © 2018 CTMG, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Men in Black: International

Will Smith en Tommy Lee Jones hebben de eerste film van de ‘Men in Black’ reeks groot gemaakt. Sony Pictures wilt de franchise gaan uitbreiden en hopen het met ‘Men in Black: International‘ op een succesvolle manier te gaan doen. De trailers werden gematigd positief ontvangen, en het eind resultaat kan alleen bevestigen of het een goede film is.

Waar het niet aan zal liggen is de enthousiasme en genie tussen Chris Hemsworth en Tessa Thompson. Zij waren samen in ‘Thor: Ragnarok‘ te zien. Waar de humor heel goed samenkwam. Voeg daar de actie en de wereld van ‘Men in Black’ aan toe, en het kan voor een hele onverwachte klapper gaan zorgen. Je kan ‘Men in Black: International’ vanaf 20 juni 2019 in de bioscoop gaan zien.

Toy Story 4

Bron: ©2019 Disney•Pixar. All Rights Reserved & Filmdepot | Toy Story 4

Toen Pixar in de jaren ’90 met de eerste animatie film kwam, hadden zij niet verwacht dat in 2019, ‘Toy Story 4‘ uit zou komen. Er zijn hele generaties opgegroeid met Woody en de andere speelgoed vrienden. Na het derde deel, leek het erop dat er een punt achter was gezet. Dat was niet het geval, want de fans en makers konden waarschijnlijk niet genoeg krijgen van de speelgoed-wereld.

De bekendste stemmen van het eerste uur, Tom Hanks en Tim Allen zijn terug. Dit keer is Keanu Reeves van de partij om een nieuw karakter van stem te voorzien. Woody en Buzz Lightyear moeten achter Forky aan, want hij is gaan vluchten. Zij komen een oude bekende tegen, en zij zal laten zien dat een eigenaar niet noodzakelijk is. De animatie film is vanaf 26 juni 2019 in de bioscoop te zien. In het Nederlands en Engelstalig.

Annabelle Comes Home

Annabelle Comes Home - Vanaf juni 2019 in de bioscoop te zien
Bron: © 2019 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. & Filmdepot | Annabelle Comes Home

Voor ‘The Conjuring‘ fans kan het niet snel genoeg zijn voordat ‘The Conjuring 3’ in de bioscoop te zien zal zijn. Er moet nog even op worden gewacht, en om dat goed te maken lanceert Warner Bros: ‘Annabelle Comes Home‘. Na het zien van de trailer, had ik het idee dat het ‘The Conjuring 2.5’ is. Toch ben ik heel benieuwd hoe Annabelle voor de nodige tramalant gaat zorgen.

Dankzij de oppas van Judy worden boze geesten weer ontwaakt. Vooral de vrienden van Judy moet het ontgelden, en haar ouders kunnen ook de nodige horror voor de kiezen krijgen. De derde ‘Annabelle’ film sluit de trilogie af, en moet haar voorgangers doen vergeten. ‘Annabelle Comes Home’ is vanaf 27 juni 2019 in de bioscoop te zien.

Latest Reviews